שאלה חשובה מאוד לעמיאל

שאלה חשובה מאוד לעמיאל

בהמשך להסברים שלך על הפורווד נניח אני עושה עסקה NZD/JPY פורווד ל - 16.2.07 ( אני רוכש את המטבע הניו זילנדי ) הציטוט: 76.09 ריבית לשלושה חודשים: JPY 0.48 NZD 7.57 סך בטחונות 1,200,000 JPY (שווה ערך 10,250$) סך העסקה: 1,000,000 NZD השאלות: 1. מה קורה אם לא היה שינוי בשערי הריבית ובשערי המטבעות? (כמה אני מרוויח) 2. מה קורה עם פער הריבית גדל? מדוע? 3. מה סך העמלות / מס במקרה של רווח? 4. האם פער הריביות מחושב יומי / שבועי / חודשי? (כלומר: אם היתה התרחבות של ריבית האם אני יכול לעוף מהפוזיציה בהנחה שגם שער ה - SPOT השתנה לרעתי ) תודה...

תשובה

חישוב הריביות צריך להיות מחושב בחברה הוגנת כל יומיים, ואני ממליץ לך מאד לבדוק כמה אתה מקבל, אם אתה רוצה תכתוב לי ואני יגיד לך אם זה בסדר, יש לפתוח את העסקה (וכל עסקה) אם מינימום של 5% בטחונות כלומר במקרה שלך SL= 550$ העמלות והמס לא משתנה בין ספוט לפוורד (בקשר לעמלות שוב רק בחברה הוגנת!) גם אם היה שינוי בריביות של המטבעות, לך מובטח את ההפרשים ע"פ מה שסגרתה את העסקה, אסור לשום חברה לשנות לך את ההפרשים אחרי שנסגרה העסקה! (למרות שהם כן עושים) אבל אם קורה להפיך, והפער גדל, אתה יכול פשוט לסגור את העסקה ולפתוח מחדש, ואז יהיה לך את ההפרש הגבוה (המינוס הוא לשלם שוב מירווח) זה ממש על קצה המזלג, אתה צריך שישב איתך משהו ויסביר לך ויעשה איתך את העסקאות הראשונות, אם אתה רוצה אני יכול להפנות אותך לאחד כזה. בהצלחה רבה עמיאל פורקס.

למעלה