שאלה חשובה מאד!!!

שאלה חשובה מאד!!!

אני חייבת להתחיל מאיפה שהוא. חרשתי את הפורום הזה מכל הכיוונים, קראתי את ההמלצות על כל הרופאים. בכללאני חושבת שהפורום הזה הוא מקור ידע עצום וחבל שרופאי פריון לא נוהגים לקרוא אותו, יש כאן כ"כ הרבה case studies ואני בטוחה שהם היו יכולים ללמוד מכאן דבר או שניים על המטופלות שלהן. אני מחפשת עבורי רופא שמתמחה בפוריות. יש לי שתי אפשרויות או דרך הקופה (כללית) ואז נראה לי שאני אבחר בד"ר וולביץ' או פרטי ואז חשבתי על פרופ' לסינג. הבעיה היא שעל וולביץ' שמעתי דעות לכאן ולכאן ובאופן אישי אני אדם שמאד חשוב לי שיהיה לי רופא רגוע, עם המון סבלנות ולא כזה שיזרז אותי ויגיד לי כל הזמן לסמוך עליו, כי מה לעשות אני רוצה לדעת גם. לכן האופצייה של פרטי מאד קוסמת לי (ואני שוב חוזרת שכרגע מדובר בשלב מאד התחלתי של ברורים בלבד) ולי מא דנראה לסינג אבל...לא מצאתי עליו אפילו המלצה אחת בפורום, הייתכן שהוא לא מומחה לפריון למרות שהוא מוגדר ככזה? אני מאד מודה לכל מי שיכולה לעזור.

Galit29

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

דבר שני, ווליוביץ עובד בבלינסון ולי כידוע יש רק דברים טובים להגיד על בלינסון. לגבי פרטי.....ממממממממ....לא יודעת לומר לך. בהצלחה!

שירן55

New member
לדעתי תתחילי עם הרפואה הרגילה אצל

רופא טוב. חבל על הכסף....במידה ולא תהיי מרוצה תפני לפרטי, אך למה לך למהר- יש רופאים מצוינים ברפואה הציבורית...בהצלחה

../images/Emo91.gifעצה ../images/Emo13.gif

לדעתי חבל על הכסף לעבור את הטיפולים האלו באופן פרטי. ישנם רופאים טובים מאוד גם דרך הקופה שדרך אגב, הרבה מהם מקבלים באופן פרטי שם הם נחשבים לטובים בתחומם. גם אני עוברת עכשיו לבלינסון. שמעתי על המקום המלצות רבות
והרופא שלי מהקופה מקבל גם שם, ד"ר פרחי. אז אם את בכללית ומחפשת המלצה נוספת על רופא מעולה לבעיות פריון, שתדעי שהוא ממש רופא טוב עם לב של זהב והרבה סבלנות ואמפתיה למטופלות (יום אחד ממש נכנסתי אליו בוכה ואני רוצה להגיד לך שרגישות כזו לא ראיתי כבר מזמן).
אז זהו מתוקה, הכי חשוב שיהיה בהצלחה
ואל תשכחי לעולם לא לאבד תקווה...

sher72

New member
אם אני לא טועה פרופ' לסינג אינו

מומחה לפיריון. הוא מנהל מחלקת נשים באיכילוב. אם את כבר הולכת על פרטי אז אני ממליצה בכל הלב ללכת לפרופ' עמית שהוא מנהל מחלקת IVF באיכילוב ובהחלט מומחה לפיריון והרבה מעבר לכך.

aviviti

New member
דר' ווליוביץ'

הוא מומלץ בחום, בנאדם מאוד לבבי ומקצועי ומרגישים שיש לו ידע עצום. אני חייבת לספר שהתור ארוך ויש תמיד "מתפלחות" אבל זה שווה. אני והבן זוג עברנו עוד 2 מומחי פיריון ותמיד-אבל-תמיד לפני ביקור אצלו אנחנו יודעים בוודאות שיש על מי לסמוך ויש מי שיודע להזיז את "העניינים".. להאמין בכל הלב שיהיה עוד טוב ולמרות הכל אנחנו נתגבר....

אז זהו

שבאתר של ביה"ח ליס הוא מופיע כאחד מהרופאים שמרכיבים את הצוות הרפואי הבכיר ביחידה להפריה חוץ גופית. זה לא אומר שהוא מתמחה בפריון?

sher72

New member
אז יכול להיות מאוד שכן, כתבתי שאני

לא סגורה על זה, הכי טוב ופשוט זה להתקשר לאיכילוב ליחידת IVF ולשאול את המזכירות. ושוב חוזרת על ההמלצה שלי - פרופ' עמי עמית.

heliii

New member
אין כמו ווליוביץ

נחמד מאוד סימפטי ולבבי הוא הרופא שלי ואני בהריון

hyb

New member
פרופ' דור

לא טופלתי על ידיו באופן אישי אבל אני יודעת שהוא מצוין-מבחינה מקצועית, ושבתה"ש רק המקרים הנורא קשים מגיעים אליו. בפרטי-הבנתי שהוא לוקח המון כסף ותא תמיד עם סבלנות.

טאיה1

New member
דור מומלץ למי שלא חשוב לה היחס

האמפטיה, הסברים, אופטימיות. ובקיצור- למי שמחפשת רופא מעולה, שהוא לא בהכרח גם סימפטי

zohee28

New member
זה בדיוק מה שלא רציתי לשמוע:

האם שמעתם על פרופ' עמית או פרופ' זיידמן. האם פרופ' זיידמן נותן יחס יותר אישי? תודה בנות.

טאיה1

New member
עברתי מדור לעמית- ופשוט אין לי

מילים. איזה הבדל, איזה בן אדם וגם איש מקצוע מצוין

למעלה