שאלה חשובה מאד

שאלה חשובה מאד

היי, אני בן למי שתהה...
ואני יאלץ כנראה להשתמש כאן במילה 'כוס' שבעיני נשמעת דיי (מאד) גסה אבל הבנתי שאצלכם זו מילה דיי פורמאלית ומקובלת... רציתי לשאול בעיקר את דעתם של הגברים פה, מה דעתכם על אישה חלקה לגמרי עם כוס חלק ללא שיער ערווה? האם זה מגרה אתכם יותר מאשר אישה בעלת כוס עם שיער ערווה? פשוט אני משוטט דיי הרבה להנאתי באתרים הכוללים תמונות של בחורות בעירום, בעיקר תמונות אירוטיות של נשים שזה הדבר הכי יפה ומושך בעיניי, ומאד מרגיז אותי ומוזר לי שחלק גדול מאד מהבחורות שם הן בעלות כוס מגולח חלק לגמרי ואם כבר יש להן ערווה אז זו איזו פלומה קטנה ושחורה שבקושי רואים... אותי באופן אישי זה ממש מגעיל, 80% מהיופי של כוס של אישה לדעתי זה שיער הערווה, המשולש השחור והכל כך יפה הזה מעל הכוס וגם יותר למטה, איך שאני רואה את זה שיער הערווה הוא חלק הכרחי ובילתי ניפרד ממה שקוראים לו "כוס", אני לא מבין למה כל כך הרבה בחורות מגלחות את השיער שם, לדעתי זה ממש מוריד את כל הגירוי והיופי של האיבר הנשי היפה הזה, כוס ללא שיער ערווה נראה לי פשוט כמו איזה חור סתמי כזה בגוף של אישה שאין בו שום דבר מגרה, סתם חריץ כזה. מפחיד אותי מאד שמתישהו אני אפגוש מישהו יפה וחמודה, וכשאגיע איתה למיטה אגלה שהיא חלקה שם למטה, אני יודע שזה יוציא לי מיד את כל החשק גם אם יהיה לה גוף משגע ויפה. לכן אני שואל שוב בעיקר את הגברים בחבורה, מה אתם מעדיפים? אישה עם שיער ערווה או אישה ללא שיער ערווה? ונשים - מה אתן חושבות על העניין? יש כאן כאלה שמגלחות? למה לעזזל אתן עושות את זה? אשמח לישמוע דיעות רבות בעניין, מאד מעניין לישמוע איך אתם מתייחסים לזה. תוכלו ליבדוק גם את התמונה המצורפת. עמי (שם בדוי) שיער ערווה מגולח, כן או לא?

אוהד 21

New member
תראה...תשמע...

דבר ראשון לפי דעתי כוס זה לא כזה להיט
ולאחר שהבהרנו את הנושא הזה אוכל להמשיך ולאמר שלדעתי כוס מגולח למשעי זה ה-דבר
בדמיוני הפרוע, נערת חלומותי הסקסית והרטובה (מענין שבמציאות אני לא מוצא כזו...) תיהיה בעלת כוס קטן רטוב וחלק למשעי עדיף עם ציצי קטן כי לדעתי ציצים גדולים הם א-מינים לחלוטין ! הם מיועדים למשחק ושעשוע בלבד (הכל בא מהבית אני אומר לכם...). מדהים איך מתגובה להודעה נסחפתי להפגנת פנטזיות ודיעות אישיות, עכשיו אני קולט למה מתכוון בעלי שיחיה באומרו שאני אגואיסט וסוציומט... אהבה ושלום (ובעיקר J-LO ) שלומי.

Liroy26

New member
לא שאי פעם הגעתי לאיזור הנ"ל

אבל מתמונות ומסרטים שיצא לי לראות פה ושם אני חושב שאיבר מין נשי מגולח חלקית זה יפה. חלק לגמרי או שעיר מידי זה ממש לא זה.

אתה צודק- אבל קיצוני...

באמת כוס מגולח למשעי או מגולח בכלל מאוד מעצבן. כוס חלק בפרט נותן לך הרגשה שאתה מזיין איזה ילדה קטינה בתולה. we need bushes. בהחלט. אבל (תמיד יש אבל) לא הייתי מוותר על הזיון בגלל זה, ורק שתדע שהירידות לכוס מגולח דוקא יותר עושות לי את זה, אני יכול לבלות שם שעות...

S h a m i

New member
אז...

בקצרה:
לא מגולח כלל - הייתי מזיין - בחיים לא יורד...
מגולח למשעי - פצצות לגבות!!!
מגולח לחלוטין - לא הייתי נוגע... ושלומי - תפסיק ללרלר...

S h a m i

New member
לי אתה אומר תנוח???

וזה: ...שלדעתי כוס מגולח למשעי זה ה-דבר
בדמיוני הפרוע, נערת חלומותי הסקסית והרטובה (מענין שבמציאות אני לא מוצא כזו...) תיהיה בעלת כוס קטן רטוב וחלק למשעי עדיף עם ציצי קטן...
יקירי, אני הולך ל-!#@$%#$ אותך כ"כ חזק שתשכח מנשים לעוד כמה שנים טובות... אוהב אותך כל כך!!!

הלללווווווו?!??!?!

כאילו, מישהו פה שכח שזה פורום "סקס וזוגיות גאה" ?!? עזבו את הסטרייטיות שלי - זה לא ממש קשור. תמונות של בחורות עם כל האינסטלציה בחוץ?! בפורום הזה??? "כוס מגולח או שעיר" - מה אתם מעדיפים?! אוהד21-שלומי אוחצ' עונה?! אולי התעוררתי היום לעולם אחר ולפורום אחר.... אולי כולכם עבדתם עליי עד עכשיו, ואתם סטרייטים בארון... אולי מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?!?

../images/Emo6.gif

אין מה לעשות אני הסטרייט היחיד כאן שהיה לו אומץ לצאת מהארון השאר מפחדים, מה ההורים יגידו! כולם כאן מרחמים על הוריהם לכן אף אחד כאן לא מספיק אמיץ לבוא לאמא ואבא ולהגיד להם: אבא אמא אני יודע שזה יהיה קשה לכם לעקל אבל ממש חשוב לי להגיד לכם, אבל תנסו להיות עם ראש פתוח כשאתם שומעים את מה שייש לי להגיד,או קיי הנה זה בא : אבא אמא א.. אנ..אני ס.. סטרייט! מקווה שנהנתם מהפרודיה הקטנה שלי. קחו הכל באהבה אנשים יפים

רותם ™

New member
תשובה מאחד הגברים בחבורה

לא מעניין אותי כוס איזה אלה מוזרה לפורום גאה ולפי התשובות מעליי יש פה יותר חובבי כוס ממה שחשבתי. נו אף אחד לא מושלם

עודד א

New member
באתי לעזזזזזזזזזזזרה

עזבו אתכם מכוס מגולח. אם יש דבר שאני שונא זה זין מגולח לגמרי
what the fuck??? עזרתי?

רותם ™

New member
מה דעתכם על זין מגולח?

זה כבר יותר טוב... לי אישית זה לא מפריע , זה אפילו נחמד

Liroy26

New member
לא שנתקלתי בזין מגולח

אבל אני מעדיף שהוא לא יהיה חלק לגמרי. כמו כן במידה והבחור מגדל שם גן עירוני גיזום מינימלי יתקבל בברכה.

אוהבת דווקא

ויש בזה יתרונות. כמו שערות מיותרות שלא נתקעות בין השיניים.. מאידך, השיער עוזר לאלו שאין להם אולי במה להתפאר או שלא חשים לגמרי בנוח עם הזין שלהם... ככה להגדלת הנפח.. :)

טוב נו.... אז נדון בזיין מגולח

פעם יצאתי עם בחור קנדי יפהפה בעל איבר
מפוסל. באחד הערבים הוא הפתיע אותי בגילוח טוטאלי
שביצע באיזור המפשעה
כשיצאתי מההלם (שנראה ככה:
, אני מזכירה לכם), נכנסתי להתלהבות אמיתית- יצירת הפאר נקיה משיערות ואפשר לחזות בה במלוא הדרה
חוצמזה, שהרבה יותר נעים
למצוץ

נו באמת...ריבון העולמים

איפה מנהל הפורום שימחוק מייד הודעה זו!? מה זו הפגיעה הזו ברגשותי?! הו...הזוועה !! לא ציפיתי לראות תמונה מזעזעת שכזאת בפורום!! באופן כללי רק אציין שגופות ואזורים מוצנעים בגוף הגבר-עדיף שלא יהיו חלקים-שיער גוף זה גברי(במידה,אני לא מדבר על בבונים).לגבי גוף האישה-אין לי מושג,באמת שאין לי העדפות ספציפיות.למען האמת לא יזיז לי גם אם תעמוד לידי האישה עם שיער הערווה המדהים ביותר והמסופר למשעי.סביר להניח שאזרוק עליה איזה בגד ואומר לה ביובש:"תתלבשי".

למעלה