שאלה חשובה מאד

aum party

New member
שאלה חשובה מאד

התחלתי להתעסק בחלימה רק לפני חצי שנה וניתן להגיד שהתקדמתי בזה יפה מאד (ליטוף לאגו גליצ' גליצ' גליצ'....זה מין הומור כזה אתם יודעים אני בפורום דרך הלוחמים ואני כביכול מלטפת את האגו שלי.....נו אתם אמורים לחייך כרגע....ואני עכשיו מתעסקת באם אתם מחייכים מה זה לא מצחיק?) בקיצור מה שרציתי לשאול הוא כזה----- קראתי את הספר משנתו של דון קרלוס והגעתי לחלק בו הוא מספר שהוא הצליח להגיע לגוף הפיסי שלו והוא ראה את עצמו בחלימה הוא כתב שם שיש סכנה בלהעיר את הגוף הפיסי כי זה אומר מוות שאלתי היא כזאת (תופים תופים מצילתיים) זה באמת מסוכן? זה קל להעיר את הגוף הפיסי? אני פוחדת בגלל זה להתקדם בחלימה מאז שקראתי את זה משהו בתוכי חסר מנוחה האם מישהו מכם כבר ראה את עצמו בחלימה? (מצא את הגוף הפיסי שלו) עצות? הערות? רצון לעצב את הבית מחדש? סתם סתם תודה.

aum party

New member
אתמול אתמול אתמול

אתמול שכבתי במיטה בלילה והתעמתתי עם הרעיון של מציאת הגוף הפיסי שלי בזמן חלימה...הירהרתי בכל מה שאיים עלי וכן דמיינתי את עצמי מוצאת את הגוף הפיסי שלי (סתם דמיינתי).....השכל שלי אמר שאני רחוקה מלמצוא את עצמי ולהגיע אל הבית שלי, כי כל החלימות שלי מתרחשות בעולם אחר ואף פעם אני לא נמצאת על כדור הארץ כמו שאני מכירה אותו... ואז נזכרתי שזה לא ממש כך ויש לי חלימות על כדור הארץ, ממש ברחובות ממשיים ושאר החלימות (רובן) מתרחשות במקומות שמעולם לא הייתי בהם, חוץ מאשר בחלימות. ופתאום זה היה נראה לי קרוב...... אז המשכתי לדמיין את עצמי מחפשת את הגוף הפיסי שלי...שכבתי במיטה ואני ולפתע מצאתי את עצמי בנקודת מאסף שונה, ולראשונה חוויתי את ההירדמות במלואה..... הרגשתי איך לאט לאט הגוף שלי בדרך להיות משותק...איך לאט לאט הוא נהיה כבד...איך העיניים שלי זזות...ואיך אני שוקעת למימדים אחרים.... אבל לא הצלחתי להירדם ממש... שידרתי לעצמי כל הזמן שאני בוטחת בעצמי וחיזקתי את האמון בעצמי וגם הרפיתי שליטה אבל זה לא הגיע להירדמות...אני חושבת שפשוט לא עברתי את הסף של להרפות שליטה כי היו בי עדיין כל מיני ספקות/פחדים ושאר ירקות... בכל אופן זו היתה התנסות מעניינת מאד שחיזקה לי את הרפיית השליטה, הגברת האמון והביטחון בעצמי וכן את היכולת להיכנס לחלימה ממצב עירות מאז מה שקראתי בספר....כל לילה לפני השינה יש בי כוחות עצומים שרוצים להתחבר, וכוחות אחרים שמטילים ספק ואומרים שאין לי מה לפחד כי זה שטויות, אבל הכוחות שרוצים להתחבר חזקים יותר, והם אומרים לשכל שהוא יכול להמשיך לקשקש עד מחרתיים ושאני כן קרובה למציאת הגוף הפיסי שלי....ומצד שני אני מנסה להגביר את הביטחון בעצמי ולסמוך על עצמי ולא לפחד... בקיצור אני ממש מרגישה שאני קרובה למציאת הגוף הפיסי שלי ושזה ישנה בי משהו וזה מפחיד חלקים בי אוח. כל מה שתיארתי פה אינו מתקרב למה שחוויתי....אלו הם רק תיאורים קלושים של השכל שמנסה לתאר במילים חוויות אחרות

aum party

New member
היום בלילה לילה ליל לי ל ......

אחרי שלוש פעמים בהן קלטתי שאני חולמת ולפני שהצלחתי להסתכל בכפות ידי התעוררתי.....באה פעם רביעית בה נכנסתי לחלימה. התקדמתי לעבר מציאת הגוף הפיסי שלי... מישהו כאן מצא את הגוף הפיסי שלו... מישהו? מישהי?

aum party

New member
הלילה בחלימה לא הצלחתי להחזיק

את משך החלימה כמו שבדרך כלל אני יכולה......מיד כשרציתי להתחיל לנוע התעוררתי........ אני יודעת שזה קשור בחששות שיש לי במציאת הגוף הפיסי שלי.... מקבלת בזרועות פתוחות הכל

למעלה