שאלה חשובה למערכת כלבוטק -בענין ההתעללות

שאלה חשובה למערכת כלבוטק -בענין ההתעללות

אני תוהה מדוע נתתם לתחקירנית של כלבוטק להגיע יום יום לעבודה בגן הילדים בגילה, להיות עדה להתעללות מצד הגננות ולא למנוע את הפשע שנמשך שישה ימים. האם יום אחד של צילומים לא הספיק כדי להעביר תלונה במשטרה? השאלה היא מתוך צורך אמיתי להבין את הסיבה. הילדים המשיכו לסבול בעוד מישהו מהצד יכל להושיע אותם חמישה ימים קודם. למה לא נעשה שום דבר והפשע לא נמנע?

מללנ

New member
../images/Emo45.gif גם אני רוצה לדעת מה התשובה לכך

האם אפשר לעשות הכל בשם הרייטינג? רק הפרסום? אי אפשר היה להסתפק בפחות? כל יום שהם עברו את ההתעללות הזו הוא סבל לא שמעתם על חובת דיווח בחוק העונשין?

שישה ימים חיכיתם? איך יכולה תחקירנית

שלכם להישאר אדישה למצוקות כאלו של ילדים רכים שבוכים כי מכים אותם וצועקים עליהם? את הכתבה בקושי הצלחתי לראות והיא הייתה רק דקות ספורות.

התעללות הייתה שנים לא רק 6 ימים

כניראה שלא תמיד אפשר לצלם את מה שרוצים . וגם לא תמיד יודעים אים הצילום היצליח . הרי זה צילום ניסתר . רק במעבדה אפשר ליראות מה צולם ולא במקום .וכניראה שלא היצליחו הצילומים תמיד לכן לפי דעתי זה נימשך 6 ימים . גם לא נגזים במונחים . לא היתעללות . דברים שלא היו צרכים ליקרואת . בשנות ה50 זה הייה החינוך שנתנו לילדים . הגגנת היא משנות ה50 וזה מה שהיא ידע . כמובן שזה חמור מאוד . הילדים לא היו במצוקה . וזה לא היתעללות . אבל חמור מאוד . כול ילד חזר בסוף היום הבייתה בארי ושלם

הטכנאי קרמר תגיד לי אתה נורמלי? מעניין איך

חינכת את ילדייך? לשים נעל בראש של הילד, לזרוק אותו כמו סמרטוט על הכיסאות, להאכיל בכוח , לתת סטירות כאפות, מכות, לזרוק את הילד החוצה לכלב זאת לא התעללות ומצוקה???????????????????????? אימלה אתה מפחיד אותי. זה אומר עלייך דרשני. תעשה בדק בית דחוף

מה?????????????????? כתבת ברצינות?????????

הילדים לא היו במצוקה? זו לא התעללות? הילדים חזרו בריאים ושלמים? יש לך ילדים משל עצמך? היית נותן למישהו להתנהג כך כלפי הילדים שלך?

יש לי 3 בנות שתיים נשואות

ונכד ובקרוב עוד נכד. כתבתי זה חמור מאוד לא היתנהגות . אבל לא מצוקה . זה הכול אולי אתם לא יודעים מה זה מצוקה . לא חייתם במצוקה . אתם חייתם בדבש כול החיים ואים הוא לא מתוק מספיק אז זה מצוקה . יש היום הורים שעדיין מכים את הילדים שלהם . לשם חינוך . מבהילים אותם יבוא שוטר יקח אותך . או תישן בחוץ , או ליד הכלב . זה לא מצוקה . ולא היתעללות . אבל זה חמור שלא צריך כך להיתנהג . וצריך ליסגור את הגן . עובדה הילדים לא הראו סימני מצוקה בבית . היו רגילם כתמיד . המילים היתעללות ומצוקה לקוחה מהעבר השחור ולא רצוי להישתמש איתם . נקודה .

DJM2

New member
כמה שטויות אתה כותב

מוקדם יותר כתבת בכותרת שלך "התעללות הייתה שנים לא רק 6 ימים", ואז אתה סותר את עצמך שאתה אומר שזה לא ממש נחשב התעללות. מי אתה שתגדיר מה זה התעללות? לדפוק סנדלים לראש של ילד זה לא התעללות? סתירה לילדה קטנה? אינספור צרחות ואיומים? מה זה כן התעללות בשבילך, רצח ואונס? הסיבה שמדובר כאן בהתעללות זה בגלל שאותם מנהלי הגן הסתירו את העניין מפני ההורים ששילמו הרבה כסף בשביל לקבל טיפול הוגן בילדים שלהם. הם לא שילמו כסף בשביל מכות ואיומים. אם מדובר כאן במשהו כשר, למה הזוג המבוגר הסתירו את שיטת החינוך הזאת? הם ידעו שהם לא בסדר. הילדים לא הראו מצוקה בגלל שהם עדיין ילדים קטנים ואולי הם פחדו לספר מה קורה שם. אבל אתה לא תדע איזה צלקות נפשיות זה יביא להם בהמשך, במיוחד שהמכות ואיומים היו גם על כל שאר הילדים. הרבה ילדים מוכים הופכים להיות אנשים מכים, כי זה החינוך שקיבלו. מה שנורא כאן שזה לא ההורים שעשו את כל זה, אלא אנשים זרים. אלה לא ילדים בחיים של מצוקה, אז אין סיבה להפוך אותם לכאלה.

לגבי המישפט הייתה שנים

כווניתי הייתה . גולשת שאלה למה חיכו 6 ימים עניתי ההתעללות הייתה שנים לא שש ימים . על המישקל שלה היתעללות . אז כך אני יליד 47 , בשנות החמישים הייתי בגן ילדים בטירת כרמל . ובבית ספר עממי גם שם . ובחיידר (תלמוד תורה) למדנו במישמרת שנייה . מ12 עד 4 אחרי הצוהרים . "החינוך של אז הייה לילדים רעים . מכות עים סרגל על קצה האצבאות סטירות מהמנהל או המורה . משיחה באוזן חזק . לעמוד בפינה הרבה עים הידיים למעלה . וההורים שלנו ראו בזה חינוך לילדים רעים . . והני היום אנחנו מנהיגים את המדינה לא קרה לנו כלום . המיקרה חמור של הגננת צריך ליסגור את הגן . אבל זה הייה היתנהגות לא נאותה של הגננת . המילה היתעללות זה ליתלות אדם עים חבל ברגליים הפוכות . בוייטנם היתעללו בחיילים אמריקאים . ולא נרחיב עים הזמן אחורה פו הייתה היתנהגות לא הולמת של גננת . והילדים האלה יהיו לתפארת מדינת ישראל בעוד 30 שנה

DJM2

New member
מה הקשר ויאטנם?

פה מדובר בהתעללות ילדים, לא התעללות במלחמה. יש מספר סוגים. כל הצעקות והאיומים בכתבה גם יכולים להראות בתור התעללות מילולית ונפשית, במיוחד אם זה נעשה באופן קבוע. זה נראה שאתה מגדיר מושגים מחדש.

טוב תם ונישלם המחלוקחת

בשבילי המילה היתעללות זה מיקרים יותר קשים . למיקרים יותר קלים כמו בכתבה צריך להמציא מילה חדשה שאין בלקסיקון . קיבלו צ'פחה שכמובן זה גם חמור מאוד . זה יותר מתאים . ואת הגננת+בעלה צריך להחמיר בכול חומרת הדין . מה הם עשו למתוקים שלנו

נכון - להכות ילד זו התעללות ולא

רק אסירים כפותים והפוכים חווים התעללות/ התעללו בילדים ההם, ניצלו את תום הלב והאמון של ההורים ועשו בילדים שמות מבלי שיפריעו להם.

התעללות

אני קצת מזועזעת מהתשובה שלך עד רבה אם אתה מסוג האנשים שקיבלו חינוך כזה אתה צריך לדעת איך ילד מרגיש ולהבין שזו התעללות לשמה!!!!!! מעניין איך אתה היית מגיב אם אחד הילדים שלך היו שם??????? היום אנחנו כבר לא בשנות החמישים ואם מדובר בגננת של עשרים שנה היא צריכה הייתה מזמן לדעת איך לטפל בילדים ובאיזו גישה לפנות אליהם!!!!!!!! מעניין אם יש לאישה כזו נכדים?????????

איך אתה משווה חיילים בוויטנאם לילדים בני4-2??

מה כך אתה רואה בעינייך ילדים קטנים וחסרי אונים שלא השתתפו בשום מלחמה? דחוף טיפול אבל דחוף

לינק. כאשר תהייה בת 61 ותעברי המון בעיות

בחיים . אז תראי שזה לא נוראה . גם אים היו עושים את זה לילדים שלי . כול אחד והשקפת עולמו . לא נישפך שם דם . מעבר לצעקות ודחיפות ומעט צ'פחות לא הייה שם כלום . להיתנחם יש דברים יותר גרועים בעולם . כמובן שלא מסכים עים התופעה . אבל זה לא סוף העולם

למעלה