שאלה חשובה (לי)

barmiz

New member
שאלה חשובה (לי)

אני זוכר שבהצגות הראשונות של מרי לו (עם הקאסט המקורי מקורי, כשהיו מודעות גדולות במעריב להופעות ברובינא, תיאטרון ירושלים ואודיטוריום חיפה) ממש בהתחלה, הצגות ראשונות... אני זוכר שלאילנה אביטל הייתה פאה גדולה וגבוה מאוד, ליגאל שדה הייתה פאה עם בלורית גדולה ולאמיר פיי גוטמן היה פן חלק... האם למישהו יש תמונות של שלושתם עם המראה המקורי? (זה שתיארתי) אודה מאוד אם מישהו יכול לשים!!

התמונה הספציפית שאתה

מתכוון אליה היא אותה תמונה בדיוק כמו בפוסטר של מרי לו אבל הייתה ממש ממזמן בשער של החוברת של ההצגות של הבימה בתקופה של ההצגות הראשונות של מרי לו תמונה ממש יפה כזאת ויש לי אותה אני אסרוק אותה בקרוב ויעלה לפורום.ודרך אגב יש תמונות שלהם כאלו בתוכניה של ההצגה.

barmiz

New member
אבל

של אמיר באמת יש... של יגאל שדה היא יותר קטנה מההצגה ושל אילנה בתוכנייה זה כמו עכשיו.. והפוסטר די לא ברור.. אז לא כ"כ רואים.. אני מתכוון כאילו.. תמונות מההצגה של המראה הראשוני...

m o r s h

New member
יש באתר אני חושב

אני יודע למה אתה מתכוון זה מהדו חודשון של הבימה הראשון אבל יש עוד תמונה שהיא גם מהסט שיש באתר בשחקנים שונים תמונות חיות מההצגה

barmiz

New member
אבל...אבל ) - )

האאאאא ): אילנה ויגאל! לא אזכה שוב לראות את התספורת המקורית שלהם!!! למה היא זרקה את הפאה בכלל??

m o r s h

New member
היא תמיד הייתה עם הפאה

זה סתם היה בצילומים תמיד היא הופיעה עם הפאה השחורה

barmiz

New member
מה פתאום...

אני ראיתי אותה בהופעה עם הגדולה... היא אפילו אמרה כשהיא התראיינה שאז היתה לה פאה זוועתית והיא נפטרה ממנה...

m o r s h

New member
על איזה פאה אתה מדבר?

יש לה תמונות עם שיער בלונדיני..בחיים היא לא הופיעה עם בלונדיני. הכינו לחצי הצגה פאה גדולה שחורה ומי מעלה מעלה זה היה אמור להתחלף למה שעכשיו יש כל ההצגה.. אילנה לא רצתה את הפיאה ואחרי איזה 10 הצגות ככה החליפה אותה..

barmiz

New member
לזה אני מתכוון!

ובדיוק קודם ראיתי קטע וידאו עם הפאה ההיא...

הנה התמונה

מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|
מאוהב|

למעלה