שאלה חשובה ודחופה!!!!!!!!!!!

daniella28

New member
שאלה חשובה ודחופה!!!!!!!!!!!

אני סובלת מפטריה בלשון במשך חודשיים! הרופאה נתנה לי משחות שונות וכדורים ושום דבר לא עוזר רק ביומיים האחרונים המצב השתפר טיפה בעזרת גירגורים של "סודה לשתיה" המשחות שלקחתי והתרופות הן: ניסטטין, טיפות עץ התה, ספריי לחיטוי הפה, דקטרין אורל ג´ל וספורנוקס. האם יש משהו שאתם יודעים עליו שיכול ממש לסלק את זה נראה ששום דבר לא לגמריי עוזר!Please help תודה מראש, דניאל

בקשר לפיטריה בלשון

שלום דניאלה לפי מגוון התרופות שקיבלת אני מניח שאת סובלת מהבעיה לא מעט זמן. ישנם מספר דברים שצריך לודא שבאמת נעשו ואח"כ להציע מספר תרופות נוספות. לגבי ה"דקטרין אורל ג´ל" וה"ניסטטין אורל"
המריחה צריכה להיות על כל האיזור הנוגע.
היא צריכה להתבצע לאחר שטיפת הפה ולאחר האוכל (כדי שהחומר ישאר הרבה זמן בפה)
צריך למרוח 5-4 פעמים ביום
צריך להתמיד לפחות כשבועיים. אם עשית חלק מהדברים הנ"ל רק באופן חלקי אז יכול להיות שזאת הסיבה שזה לא כ"כ עזר. אבל, בכל מקרה שיפור כל-שהוא צריך להיות. אם בכל זאת זה לא עוזר - ישנה אלטרנטיבה של לקיחת כדורים. מעבר לספורנוקס ישנם כדורים נוספים שאפשר להתיעץ עם הרופא לגביהם. למשל: Grifulin Forte, Lamisil. הטיפול בכדורים אלו מצריך בדיקות מקדימות ויכול לקחת מספר שבועות. הטיפול נחשב ליעיל אבל מחייב התיעצות מקדימה עם רופא. מקווה שעזרתי החלמה מהירה ישראל

daniella28

New member
המון תודה../images/Emo140.gif

אני סובלת מהבעיה כבר חודשיים וטיפלתי בזה ללא הפסקה! את המשחות מרחתי 6 פעמים ביום אחרי האוכל כולל צחצוח שיניים, הקפדתי שהם ישארו זמן רב בפה. סודה לשתיה זה בנתיים מה שעזר לי הכי הרבה, בכל אופן, אני אקבע תור לרופא עור מחר מקווה שיעזור, תודה על העצות וחג שמח, דניאל

daniella28

New member
שאלה נוספת בנושא...

אני יודעת שפטריות בנרתיק נעלמות ככל שמורידים את רמת הסוכר, הקפאין, והפחממות האם זה תופס לגביי כל הפטריות - גם לזו שבלשון? אנא עזרתך.

תשובה לשאלה הנוספת

היי דניאל
קשה לי לענות לך בצורה חד משמעית, אך ניתן לאמר שאם בכל זאת ישנו קשר כזה אז השפעתו על הפטריה הוא קטן בהחלט. בברכה ישראל

למעלה