שאלה חשובה (ודחופה)..

oNiT¥

New member
שאלה חשובה (ודחופה)..

יש לי בבית כלבה פינצ'רית מעורבת. ליומולדת שלי ביקשתי מההורים שלי חתול, והם הסכימו, אבל יש בעיות עם הכלבה. אני לא יודעת אם היא תסתדר עם החתול או לא.. יש למישהו עצות אולי איך להגיע למצב שבו הכלבה שלי והחתול יוכלו לחיות ביחד ללא ריבים? (הכלבה היא די זקנה והחתול שאמורים להביא לי הוא רק בן כמה חודשים..)

oNiT¥

New member
חייבת לשים תמונה של הכלבה שלי.. ../images/Emo9.gif

אז אם אתם רוצים תסתכלו בתמונה שלה

be_roo

New member
אפשר לנסות

לא פרטת מה יחסה לחתולים באופן כללי אבל אוכל לחלוק מנסיוני האישי. מינוס היה בן 3 חודשים (ואצלנו חודש) כשהבאנו את בל, בוקסרית בת 8 חודשים. במפגש הראשון צריך לוודא קודם כל שהכלבה לא ישר תוקפת ולכן יש לנקוט באמצעים להגן עליו במידה וכן. ההמלצה שלי, לשים את החתול כלוב נשיאה שם היא לא תוכל לפגוע בו אך הם יוכלו "להפגש" דרך דלת הכלוב. אופציה זו עדיפה על קשירת הכלבה, שכן כלב קשור עלול לנהוג ביתר עצבנות רק בגלל הרצועה המגבילה. אם המפגש הזה עולה יפה, אפשר לפתוח את דלת הכלוב, ואז לתת לעניינים להתגלגל מעצמם תוך השגחה צמודה שלכם. סביר להניח שאם אין תוקפנות, תהיה סקרנות הדדית. הגור אמנם עלול להיות פחדן ולנסות להגן על עצמו בגלל זה, אבל הוא לא יוכל לגרום נזק של ממש ואפשר לתת לו להתרגל לאט לאט. מינוס בהתחלה חשש והתרחק כאשר התקרבה, אך הוא גם היה סקרן ולא נתן לה להתרחק יותר מיד. המרחק בינהם הצטמצם כל יום, ואחרי שבוע הם כבר שחקו יחד. בהצלחה.

oNiT¥

New member
תודה על ההמלצה ../images/Emo9.gif

הכלבה שלי רק נובחת על חתולים, היא לא עושה להם כלום (לפי מה שאני רואה).. אבל לדעתי היא סתם סקרנית לגבי חתולים..

ziv shoval

New member
המלצה מדוייקת ועובדת

בשיטה דומה לזו של בירו הופגשה כלבת הרועה גרמני שלי עם חתול,שניהם היו בוגרים כשהופגשו אבל גם שניהם היו בעלי אופי סבלני וזה חשוב מאוד,הכלבה לא טרפה את החתול אלא הייתה סקרנית לגביו והחתול מצידו לא התגרה בה.בתוך כשבוע בבית הם התחילו לשחק יחד וזה פשוט מדהים

למעלה