שאלה חשובה ביותר!

shay poli

New member
שאלה חשובה ביותר!

דרך אגב לא שמתי לב אם הזכירו את זה שלמנוליס יצא אתמול הדיסק בשעה טובה! מזל טוב ליהודה ומנוליס,ואני מאחל ליהודה שזאת תהייה פריצת דרך עבורו,לכל אירופה ולכל העולם! ואולי זה יעשה לו חשק להוציא גם משהו פה בארץ! ועכשיו לשאלה. לא יכולתי שלא לשים לב שאת ההופעה של יהודה צילמו לא מצלמה אחת ולא שתיים! השאלה היא האם יש סיבה מיוחדת לכך? האם עומדים להוציא DVD של ההופעה או אולי זה ישודר בטלוויזיה? אם מישהו יודע משהו? בבקשה בבקשה תעדכנו אותנו! אולי יש דרך לקנות את זה מהם ? אני אשלם מיליונים!

שאלנו שם

אמרו שלא - רק צילמו בשביל מסכּי הָענק שהיו באולם. אגב, בהורוסקופ השני של פוליקר היה כתוב שתהיה לו הצלחה עולמית...

shay poli

New member
...

כן ראיתי את ההורסקופ,אני רק מקווה שהם יודעים על מה הם מדברים! ודבר שני הם חייבים לעשות די וי די! לשלמה ארצי עשו!! זה לא פייר ,אי אפשר לקנות את זה מהם או משהו? אני רוצה גם! את ההופעה של יהודה ב די וי די! אוווווווף, מתי הוא כבר יעשה משהו,מתי??????????????????????

שלמה ארצי גלגל"צי

ומסחרי בגלל זה עשו לו די וי די, וכשהוא מוציא דיסק אז עושים לו מצעד בגלגל"ץ.

shay poli

New member
לא הבנתי,מה זה מסחרי?

יש לו מעריצים,והוא מספק להם את הסחורה! אני לא מבין למה יהודה לא יכול לעשות כמוהו? לא בשביל כסף,ולא בשביל פרסום ,אלא בשבילנו!!!! זה המעט שהוא חייב לנו. הרי הוא זה שגרם לנו להתאהב בו ועכשיו הוא משאיר אותנו על אש קטנה? אני רוצה די וי די עכשיו!!!

קודם כל יודה לא חייב

לך או לאף אחד מאיתנו כלום. דבר שני אתה התאהבת בו, לא הוא התאהב בך. דבר שלישי, מסחרי פשוטו כמשמעו שלמה ארצי מסחרי מידי! וזה לא שאני לא אוהבת להאזין לשירים שלו, הוא חביב מבחינתי אבל שוב מסחרי מידי. ואם עדיין לא הבנת אני אתן לך דוגמא. הוא הוציא דיסק עכשיו נכון? בוא תן לי דוגמא של אמן אחד לפחות שכאשר הוא מוציא דיסק עושים לכבודו מצעד בגלגל"צ. נו באמת אם לא המסחריות היא ששולטת פה אז מה כן?

shay poli

New member
היי ליז.

לא באמת התכוונתי שהוא חייב לנו במובן של "חייב" אלה יותר בכיוון של חובה מוסרית כלפי המעריצים שלו. הרי הוא יודע (אני מקווה) כמה שהאנחנו חולים עליו. ולדעתי היה נחמד אם הוא היה מפנק אותנו קצת יותר,אני לא ביקשתי משהו מיוחד, אלא דברים סטדרטיים לגמרי שכל זמר או להקה עושה. מילא ,שתיקה של שנתיים שלוש,אבל חמש???????????,ועדיין אין כלום באופק? לדעתי זה קצת מוגזם! יחד עם זאת אני מקווה שאף אחד לא יבין אותי לא נכון,אני חוללללללללללהההההההההה על יהודה . אין לי חיים בלי יהודה,ובגלל זה זה כל כך מציק לי. ואין לי שום כוונה להעביר איזו שהיא ביקורת! אלא רק לשתף אתכם (ואותו,במידה ויצא לו להציץ ) ברגשות שלי. כולה מה ביקשתי ,איזה די וי די ,שמימלא יש מלא חומר מצולם, קיסריה ועוד ועוד ואיזה דיסק פעם בכמה שנים ,זה הכל! מקווה שלא הגזמתי.

למעלה