שאלה חשובה ביותר!!!!

שאלה חשובה ביותר!!!!

הייתי רוצה לדעת איך הולך הטסט..? מה קורה??? מה הטסטר שואל? על מה הוא מסתכל? בכלל...מהי הפרוצדורה של הטסט????? אודה על מענה מהיר ביותר!!!!!

2 Mיכל

New member
מממ...

את יושבת באוטו עם תלמיד נוסף שבא להיבחן. הטסטר נכנס, בודק את הטפסים שלכם, רואה שהכל בסדר ואומר שאת יכולה להתחיל לנסוע (בד"כ מוסיף גם בהצלחה
). את נוסעת, הוא שותק. הוא אומר לך לאן לפנות (מספיק מוקדם), לפעמים אומר לך להישאר בנתיב השמאלי כי בקרוב תפני שמאלה. כשאת טועה הוא יכול לשבת ולשתוק, להעיר "את בהילוך שני" (כשאת מתחילה נסיעה ושוכחת להעביר) או להעביר בעצמו. ברגע שהוא נוגע או מושיט יד סימן שזה ממש לא טוב, גם אם זו לא הייתה סכנה ואת חושבת שהוא "מחפש" אותך בקטנה. לפעמים הוא מבקש שתחני. הוא יכול להגיד לך להחנות מאחורי רכב X או להביא אותך לרחוב מתאים ולבקש שתחני, ככה שאת תצטרכי לבחור איפה בדיוק מתאים. כשהוא מסיים לבחון אותך הוא אומר לך איפה לעצור ומבקש שתעברי אחורה בזהירות (או שאת הנבחנת השנייה ואז הטסט שלך מתחיל). יהיה לך טסט בקרוב?

כן..

אני ממש לחוצה...אני לא יודעת מה הולך להיות לי וזה ממש מפחיד אותי....המורה שלי לא הסביר לי איך הטסט בדיוק איך הטסט...בעצם הוא לא אמר לי כלום חוץ מזה שיש לי טסט... היה לי טסט פנימי והלך לי ממש טוב....זה אותו דבר מבחינת מהלך הטסט????

2 Mיכל

New member
כן, רק שטסט פנימי יותר קצר, פחות

מלחיץ את הנבחן והבוחן פחות קשוח.

מימוזה21

New member
ככה הולך טסט:

ביום הטסט את באה למשרד של הבית ספר לנהיגה או בכל נקודת איסוף שבו המורה שלך אוסף אותך לשיעור. אם קבעתם לפני הטסט שיעור אז יש שיעור רגיל ולקראת השעה המיועדת של הטסט את נוסעת למשרד הרישוי. זה גם תלוי אם את בטסט לבד או עם עוד נבחן או נבחנת. אני אישית ממליצה לך להיות שניה ככה במהלך הטסט את "בוחנת" את הטסטר ורואה על מה הוא יותר מסתכל ומה יותר חשוב לך וכו'. תחשבי כאילו את יוצאת לדייט ובמהלך הדייט שניכם בוחנים את אחד השני. אבל בעיקרון לך יש את היתרון כי את "מכירה" ראשונה את הטסטר. אני הייתי שניה וזה מה שעזר לי כי ידעתי שהוא מקפיד על מהירות ועל תשומת לב לכביש. הינה לך 2 אופציות: אז אם לבד או ראשונה את זאתי שיוצאת ממשרד הרישוי. לפני הטסט הטסטר מסתכל על הטפסים ועל הת.ז.אבל הכי חשוב שלא יהיה בת.ז כסף!כי זה יראה כאילו את משחדת את הטסטר וכבר קראו מקרים. בקיצור הוא אומר לך לנסוע הוא מבקש ממך לפנות גם מעיר לך על הדברים ואם הוא רוצה אז הוא יבחן אותך על חניה. הינה האופציה ה2:את שניה בטסט. חשוב!אבל הכי חשוב!לזכור לצאת מהאוטו מהצד של המדרכה וללכת לכיוון הקדמי ונגד כיוון התנועה!לפי דעתי זה מוסיף נקודות. את מחילה את הנסיעה אבל לפניכן עדיף לך לאותת זה גם יתן לך עוד זכות ותתחילי בנסיעה ומשם הדרך למשרד הרישוי. שאת רואה שאת מתקרבת למשרד הרישוי תתכנני נסיעה!אם משרד הרישוי מצד שמאל אז כבר תיהי בצד השמאלי ככה תיהי יותר מוכנה או ההפך. קחי עוד טיפ:נכון שטסט ראשון זה מרגש אבל אני אישית ממליצה לך לא להגיד לאף אחד שיש לך טסט אפילו לא להורים. אני מרוב שסיפרתי לחצי עולם שיש לי טסט ומי שידע את היום של הטסט זה ההורים שלי אז ככה רף הציפיות היה גבוה. ורעד לי כל הגוף והרגלים בטסט ומרוב התרגשות נכשלתי על חניה ואם לא הייתי נכשלת על חניה הייתי נכשלת על דברים אחרים. בטסט ה2 הייתי יותר רגועה לא סיפרתי לאף אחד באיזה יום ובכלל שיש לי טסט אפילו שההורים שלי שאלו מתי יש לי אז עניתי "מתישהוא". וניגשתי לטסט יותר רגועה קצת דפיקות לב והייתי גם שניה וככה ידעתי מה החולשות של הטסטר שזה מהירות.שצריך לנסוע במהירות שנקובה. בהצלחה.

crazy bitch17

New member
*קרו מקרים...

ובאמת זה נראה כמו שוחד?! בטסט שלי היו לי 600 ש"ח ב3 שטרות של 200 בתוך הת.ז והוא ראה אותם ולא אמר כלום.. בסוף עברתי אבל הוא לא קיבל כסף

למעלה