שאלה חשובה ביותר!

irena18

New member
שאלה חשובה ביותר!

האם אני יכולה בארץ להשיג את הקומיקסים והסרטים של סאקורה וטסובאסה? אם כן איפה!?!?!!!?!?! ומה המחירים בערך? אהה ועוד משהו, יש אולי כנסים של מנגה ואנימה בארץ? מתי? איפה? תודה לכל מי שעונה זה ממש חשובבבבבב

שאלמור

New member
קסם|דבר ראשון זה לא קומיקס זה

נקרא מנגה- אם תבקשי בחנות את "הקומיקס של סאקורה" לא נראה לי שיבינו מה את רוצה לגבי סרטים אני לא יודעת אבל שידרו בעבר את הסרט השני של סאקורה ויש אותו ב vod של הוט (אם אני לא טועה זה מה שאמרו לי...) לגבי מחירים אני לא יודעת...לא יצא לי לקנות בארץ..אני יודעת שבחוץ לארץ מנגה עולה בסביבות ה 10 דולר או טיפה יותר שזה בערך בסביבות הארבעים שקל אולי זה אותו הדבר פה...אין לי מושג XP ויש כל מיני כנסים צריך לברר מקווה שעזרתי P:

sharoshit

New member
אני יודעת שאפשר להשיג

את המנגה הראשונה של סאקורה (בעברית) בסניפי סטימצקי, המחיר שלה הוא בסביבות 30 ש"ח...

Reutgold

New member
יש בארץ חנויות מיוחדות למנגה

אני שמעתי על "אוטאקו" (נראה לי ככה כותבים) וקומיקאזה (נראה לי משהו כזה) אוטאקו בת"א ועולה שם נראה לי בסיביבות 45... הרבה נראה לי...אף לא קניתי מנגה.. וכן יש כנסים בארץ של אנימה כמו אנימה קון נראה לי יש אותו פעמיים בשנה בחופש הגדול (היה כבר) ובפורים וגם שם מוכרים כל מיני דברים כמו מגילות קיר,פוסטרים, מחזיקי מפתחות, חולצות,מנגות ועוד... יש גם את "אנימהוליק"-www.animeholic.net אהה הנה משנו שאמור לעזור... הנה מסמך בו הפרטים על כל חנויות המנגה בארץ : http://www.megaupload.com/?d=D35DPA7W (לחכות 45 שניות ואז ללחוץ על click to download) נ.ב את המנגה של טסובאסה את יכולה להוריד ולקרוא באינטרנט כמו שהרבה עושים פה ובכלל לא הגיוני נראה לי שהיא בארץ אין מצב...

rukia chan

New member
תשובות ^^

את הסרטים את יכולה להוריד בכל מיני מקומות, אני משערת. את המאנגות את יכולה לקנות בחנויות המאנגה והקומיקס בארץ: אוטאקו - דיזינגוף סנטר, ת''א. הם ממש יקרים, כל מאנגה שם זה 55 או 60 שקל. CNV - קרוב לדיזינגוף סנטר (כתובת מדוייקת, אינלי מושג P: ). המחירים שם זה משו כמו 50, אם אני לא טועה. קומיקאזה - איפושהו בת''א, אינלי מושג איפה. אחותי טוענת בתוקף שהם יקרים רצח. אנימהוליק - רחובות. המחירים שם הכי זולים, בד''כ משו כמו 45 לספר. מקווה שעזרתי ^__^

irena18

New member
ואוו מלא תודה!!! אבל כנסו דקה

מישהי פה אמרה שאפשר להוריד את המנגה של טסובאסה ואת הסרטים של סאקורה באינטרנט אז דרך איפה אני מורידה???? יש איזה אתר או משהו??? אני יכולה להוריד גם באימיול אם יש אבל מה אני אמורה להקליד בשורת החיפוש אם מישהו יודע??

irena18

New member
אההההה כנסו דקה

האייסי שלי 312222950 תתחברו אליי זה ממש חשוב אני חייבת להשיג את זההההה מלא תודה מראש!!!

Ruby Moon

New member
אין לי אייסיXD

יש לי מסן^^' *את המנגה המתורגמת של סאקורה לעברית -אין- בסטימצקי (בשום חנות בארץ ובמלאי) כי זה אזל מזמן את הסרט השני אכן יש בHOT VOD אוטאקו- קניון דיזינגוף ת"א (כניסה נוחה משער 6 ברחוב קינג ג'ורג') קומיקאזה- רח' ברודצקי 15 ת"א (חנות שאוטאקו עובדים איתה) קומיקס וירקות- רח' קינג ג'ורג' 40 ת"א (עברו מקום) אנימה הוליק- רח' הרצל 185 רחובות (מול תחנת המשטרה, הכניסה מעט מסובכת) מחירי מנגות: סביבות ה 45-60 (קלאמפ: אוטאקו- 60.5, קומיקאזה- מנויים:59.5 ~המנוי חינם, רק צריך להרשם~ קומיקס וירקות- לבעלי כרטיסיה: 55 לא לבעלי כרטיסיה: 62, אנימה הוליק- סביבות ה50, לא ממש זוכרת)

Shishi san

New member
לרוב 6- 8.

O= 180 עמודים . בקשר למחירים, אם זה צ'וביטס לדוגמא, זה 45 באנימהוליק^^

Ruby Moon

New member
יש מנגות שיש בהן 180 עמ'

אבל ברוב המנגות יש יותר מ200 (כמעט בכולן למעט הדקות והווליום האחרון, בד"כ)

irena18

New member
ועוד משהו (סורי על החפירה)

אתם יודעים אולי אם מתכוונים לשדר את הסרט הראשון של סאקורה מתישהו בטלוויזיה? ויותר חשוב, מתי מגיעה העונה השנייה של טסובאסה לישראל??????? (אני אשמע מה זה טיפשה אם זה כבר הגיע ולא ידעתי..) אגב ראיתם את הסרט של טסובאסה אני משערת... יצא לי לראות אותו אתמול - איזה אכזבההההההה.. הנה תגובה שהשארתי איפשהו באנגלית על מה שאני חושבת על זה ומכיוון שאין לי כוח לחזור על זה פשוט העתקתי לכם לפה... תגיבו בכיף אם בא לכם..: well, i must say (as many ppl b4 me) that this movie is 2 short n might easily b mistaken 4 another episode n not only because of the length but also because of the plot - the usuall plot of retreiving the feather n than continuing the journey... i would have loved 2 c the journey finally over, all the feathers retrieved and a pleasant twist in the end of Sakura actually remembering her relationship with syaoran n finally her telling him she loves him and ofcourse the long awaited kiss!!!! i mean c'monnnn its been dozens of episodes, they r teenagers, they love each other, some axtion please?!!?! the closest it came 2 a kiss was in the barrel, but lets all agree that it's not the most romantic place, is it? if by any chance (n there probably isn't one) the makers of the movie r reading this than plz plz plz takes notes n make another movie n this time end this jouney already! i mean how much longer can they go?! im sure they miss home, n they r not getting any younger u know... ;-p

Reutgold

New member
כל העונות של סאקורה שודרו

ויש לה 3 עונות תראי לפי השירים שמתחלפים-ככה גם העונות... בעונה השלישית והנוכחית מצטרפות עוד דמויות (אריאול, רובי מון, סופי (סניפל-אם אני לא טועה...אל תהרגו אותי.) בעונה השניה גם-יואה וקרברוס (זה גם משהו..)

בקשר לעונה השניה של צובאסה

תשובה מתוך אתר ערוץ הילדים: -מדוע הפסקתם את שדורי הסידרה טסובאסה קרוניקל? נחזור לשדר את הפרקים החדשים כאשר סאקורה ביפנית תסתיים http://www.shesh.co.il/my_channel/information/index.asp?PageNo=2

irena18

New member
אווווווווווו תודה!!!

נו אז שתסתיים כבר סאקורה!!! טסובאסה יותר שווה!!!!!!!! אגב מה דעתכם על מה שכתבתי על הסרט?

Ruby Moon

New member
אהם אהם!

*מבט זועם* אל תפתחי את הפה! שלא יפסיקו את סאקורה! אם יפסיקו את העונה השלישית ~אהםאהםרוביזוכרתאהםאהם~ אז לא יהיו קלטות של רובי מדברת יפנית! (טוב נו.. קלטות של העונה השלישית של סאקורה ביפניתXD) בעברית זה לאאאאאאאא מספיק! ולהודעה של Reutgold תיקון (לא סוקלת, כבקשתך): זה ספינאל סאן, קקיצור קוראים לו ספינאל וכצורתו המושאלת (ה"דובון" הכחול שדומה לקרברוס בצורתו המושאלת) יש את שם החיבה "סופי"

לפי איך שאני מכירה את ערוץ הילדים

הם ישדרו סאקורה ביפנית שוב, הם משדרים כל סדרה פעמיים.

למעלה