שאלה חשובה ביותר

שאלה חשובה ביותר

הפרק ששודר היום בסטאר וורלד היה פרק שלצערי הרב אין לי אותו , עכשיו לשאלתי האם הפרק שעומד לשודר בסביבות שעות החצות יהיה השידור חוזר של הפרק שהיה היום ב12:00 ? בבקשה שמישהו יענה לי, כי אני גם צריך להקליט באותה שעה משהו אחר, אז אני צריך לדעתי כי עם זה הפרק הזה בשידור חוזר אז אני חייב להלקיט אותו !

תשובה

שידור חוזר לפרק שהיה היום ב12:00 לא ישודר עוד פעם לצערך.... הפרק לא ישודר יותר הוא אכן שודר פעם אחת בחצות אבל זה קרה אתמול בלילה (בין חמישי לשישי) אין לי דרך לאמת את זה כי לא ראיתי את הפרק שהיה היום ב12:00 ראיתי אותו בחצות אם תגיד לי מה היה בבפרק היום ב12:00 אני אוכל להגיד לך אם אכן מדובר באותו פרק

עוד משהו לכולם

שלא יפלו טעויות שוב..... הפרקים משודרים בחצות ואז בשידור חוזר עוד פעם ביום למחרת בשעה 12:00 בנוגע לפרקים של יום שני למי שתהה אז מכיוון שאין שידורים של סימפסון בימים שבת-ראשון (אני מדבר על השידורים היומיים הרגילים לא השידורים של העונות "החדשות" שיש אחת לשבוע בימי ראשון) הפרק שמשודר ביום שני בשעה 12:00 משודר לפני כן בלילה שבין ראשון לשני בחצות........

Milky Boan

New member
איזה ערוץ זה ובאיזה מנוי?

אני בערוצי זהב, אני צופה בסתר כל יום בחצות הלילה בstar world!!! זה ערוץ 45 בדיגיטלי ו18 בערוצי זהב רגיל...

למעלה