שאלה חשובה ביותר..

dorrn

New member
שאלה חשובה ביותר..

אני חושב על להתחיל ללמוד הנדסת אלקטרוניקה בשנה הבאה,אבל אני קצת פוחד שכל התפקידים הטובים ילכו לפסגות,ואני אתקע עם השאריות. מישהו כאן יכול להרגיע אותי בעניין הזה?

אני מקווה שזה לא ככה...

בכל מקרה, מישהו אמר כאן שמחזור של פסגות זה 30 איש. יש עוד הרבה תפקידים, וגם יש תלפיונים- הם אמורים להדאיג אותך יותר. חוץ מזה, אם יש לך ממוצע גבוה אז אתה מסודר, כמו שמישהו כאן כבר אמר...

uv1234

New member
תלפיות...

זה תואר בפיסיקה ותואר במתמטיקה, לא?

ובמחשבים...

שנה ראשונה לומדים כאילו לשלושה תארים במקביל,ואז בשנה השנייה רוב התלפיונים מוותרים על אחד... אם הייתי לומד שם הייתי מטיס מחשבים ומצטער שהייתי חייב לבזבז על זה זמן בשנה הראשונה... פייד!

atudaman10

New member
יש הגזמה רצינית בעניין התלפיונים

הם בפירוש ל-א לומדים לשלושה תארים בו-זמנית. מה שהם כן עושים זה לומדים בשנה הראשונה קורסים כללים - חדו"א, מבוא למדעי המחשב, וכו´ שממילא נלמדים בשלושת התארים. בסוף השנה הראשונה כל תלפיון בוחר אחד משלושה: 1) תואר ראשון במדעי המחשב 2) תואר דו-חוגי מתמטיקה-פיסיקה עם דגש על פיסיקה 3) תואר דו-חוגי מתמטיקה-פיסיקה עם דגש על מתמטיקה

זה די מה שהתכוונתי...

רק שיש להם יותר מ-3 מסלולים שהם יכולים לבחור... לדוגמא יש למחזור החדש את האופציה לבחור גם מדעי המחשב-מתמטיקה ואולי יש עוד אפשרויות. ואגב אם אני אומר שהם כאילו לומדים ל-3 תארים במקביל,זה לא ממש שונה ממה שאמרת,כי הם לומדים את הקורסים של שלושת התארים שנה ראשונה במקביל. זה שחלק מהקורסים חופפים ובין כה וכה הרוב זה מתמטיקה (אפילו לתלפיונים) לא הופך את זה לפחות. פייד!

למעלה