שאלה חשובה בבקשה תענו...

שאלה חשובה בבקשה תענו...

יש לי ילד מקסים חכם וטוב ויש לו מלא חברים ,ילד אחד מהשכונה שמקנא בו מציק לו המון למטה ,והוא לא רוצה ללכת לבית ספר בגללו ולרדת למטה הוא מעדיף שהחברים שלו יהיו איתו רק בבית. ההורים של הילד מעודדים אותו בכך שרבים איתי שאנחנו משקרים וכו'.. והמורים הרימו ידיים,הם אמרו לי לפנות למשטרה אבל חברה אמרה לי שגם הם יתלננו עלי סתם. אז איך ניתן לפתור את זה ,בלי שילדי יפגע מיזה מדובר על ילדים בני 9. תודה לעונים

פפו

New member
הייתי לאפעם במצבך ובפניך שתי

אופציות ושתיהן מוכחות עם קבלות. הראשונה והעדיפה על השתיים נסי לקרב את הילד המציק אליכם.זמני אותולביתכם,פרגני לו ושדלי את בנך לשתפו בכל מושאי קינאתו.הוא ילמד מהר מאוד שמישתלם להיות איש שלומכם ואף יגן על בנך בעת הצורך. השניה כפיתרון של אין ברירה שילחי את הבן ללמוד אומנות הג'ודו. אזהרה לא קראטה שהינה אומנות התקפית אלא ג'ודו שהיא אומנות הגנתית והאמיני לי מניסיון שזה עוזר גם להתגונן מבלי ליפגוע ביריב וכן הגברת הביטחון של הילד. כאמור את שתי השיטות נסיתי על ילדיי ישתיהן עבדו יפה

s h o o s h a

New member
אלימות של בני נוער

ראשית, לרשות בתי הספר עומד כלי הרחקת הילד התפרע והמתהולל למספר ימים משטח בית הספר. פעולה זו אינה באה במקום פניה של הילד שחווה התעללות למשטרה והגשת תלונה נגד הקטין המעורב ופתיחת תיק פלילי נגדו. והיה ותלונת הילד עליו את מדברת אינה תלונת שווא, הרי שאין כל חשש. האיום ש"...שגם הם יתלננו עלי סתם..." הנה בבחינת ראה ואל תעשה. וכנראה שנכון לרגע זה, זה אכן עובד. על הילד 'להצטייד' בהוריו, חוו"ד של הנהלת בית הספר ובהסטוריה שלו במסגרת ובזאת לפנות לקבל סיוע מהגופים האמורים לספק אותו. אסור להכנע לאיומים של בריונים שכן אלו בהחלט עלולים להוביל לאותם מקרים עליהם אנו שומעים באמצעי התקשורת וקוראים בעיתונות, סופקים כפיים וגונחים "אם רק היינו נוהגים אחרת". והנה ההזדמנות לנהוג אחרת. בית ספר שחושש שיפגע שמו הטוב, טוב שיעשה שיפעל בצנעה למיגור התופעה, והכלים שבידיו הם רבים יותר ומוסמכים יותר מאלו המצויים בידי התלמיד ובני משפחתו. 'נטיעת' הראש בחול (מה גם שטו בשבט עבר חלף) אינה הפיתרון. אנו כהורים, עלינו לדרוש ובתוקף שיאכפו הסמכויות ואם לא יעשו זאת במסגרת המקובלת, הננו שם, ולא נוותר. הלא כן?

משרדית

New member
אני בעד לקרב הילד. להזמין

אותו אליכם, להציע לו משחק כלשהו, לבד או עם בנך, להציע להם יחד ארוחת ערב קלה בשעה 6 בערב השעה מאד חשובה. אח"כ לשבת ולשחק איתם יחד משחק קופסה או לגו. אחרי כמה ימים, להזמין את האמא גם. רק כך אפשר לפתור אלימות. לא לוותר. להמשיך להזמין את הילד יום כן יום לא. הוא יראה שטוב לו אצלכם, ויתנהג הרבה יותר טוב. תזמינו את הוריו יחד אתכם ועם כל המשפחה, לבאולינג למוצ"ש למשל, ותהיו ביחד. הכל יפתר מבטיחה מנסיון

למעלה