שאלה חשובה באמת

מילקי1

New member
שאלה חשובה באמת

מהי בגידה? האם תמיד המבחן הוא בעיני הנבגד (כלומר: לא גילה - אין בגידה) ואולי רק בעיני הבוגד... האם מגע פיזי הכרחי? מגע מיני? סייברסקס נחשב? מי בכלל קובע? והרגש? איפה הוא נמצא בתמונה כשלהט הבשרים נוטל פיקוד? יש למישהו פתרונים? מילקי1

מילקי...

לדעתי הבגידה מתחילה בהרגשת הבוגד.... כשיש לו נקיפות מצפון על משהוא שהוא עשה זאת בגידה... יש מישהוא שיגיד אני מצ`אטט בלי ידיעת אשתי אני מרגיש בוגד בה אז הוא אכן בוגד... יש מי שיגיד כשאני שוכב עם אחרות ולא מגלה לאשתי כי אם היא לא יודעת זה לא כואב ולכן זאת לא בגידה אז הוא פשוט חסר לב.... הכל תלוי בעיני המתבונן

מילקי1

New member
ליהי האחת...

הי האחת והיחידה, קודם כל חן-חן על הקרדיט מהודעתך הקודמת...עם זאת, חד-לשון אני והמבינה תבין... ולענייננו - נדמה לי שאת נותנת פטור גורף מידי לחסרי וחסרות המצפון שמבחינתם לא נגרם כל נזק כל עוד בן הזוג לא יודע על הבגידה. בפועל, מה שקורה בדרך כלל הוא שכל העולם כבר יודע והנזק כבר נגרם. לכן, נקודת ההשקפה של הבוגד היא צרה מידי, לדעתי... חוץ מזה, נקיפות מצפון טבען להתפוגג עם הזמן, לא? ביי

לי28

New member
בגידה בגידה ושוב בגידה

לבגידה המון פנים הן נסתרות הן דרכי האל הכל תלוי בזוגיות ובאופן קבלת הדברים לעיתים קשיים הם חיי היום יום ואז אחד מבני הזוג מעדיף לברוח מהמציאות על ידי הכרת מקומות חדשים ולהכנס אתם לעומקם כל דבר אשר נעשה מחוץ לתחום הזוגיות מילקי הינו בגידה. הלא חתמנו הלא הסכמנו אני לו והוא לי אך האם מיים גנובים ימתקו??? למה לשאול שאלות - סמוך על הרגש אתה מכיר את עצמך ופנימיותך ושל בת זוגך אך הזהר מילקי אדם לאדם זאב!!!

מילקי1

New member
כל דבר?

האמנם לי28? כל דבר מחוץ לחיי הזוגיות הוא בגידה? פתרון קצת גורף לא? כל דבר? מתגעגע (אה, גם געגוע זאת בגידה...) מילקי1

בטח בגידה ..

אני חושבת שאם אתה עושה משהו וזה לא עם האישה שלך זה נחשב בגידה בטח תחשוב לעצמך אבל סייבר זה לא אני רוצה לראות מה היתה התגובה שלך אם אתה ההית שומע שהיא עשתה סייבר עם מישהו אחר אתה היית אומר לה שזה בגידה. שרון

מילקי1

New member
שרון בת 28 - שתי שאלות

ונניח שרון, שאת צודקת, ולו רק לרגע.... מה שאת אומרת הוא ששני קריטריונים הם בעלי משמעות: האחד, עקרון ההדדיות המפורסם כלומר האם מה שאני מחשיב כבגידה, מחשיבה גם אשתי כבגידה. למשל, כלל לא איכפת לי אם היתה מפלרטטת עם גברים באודיגו או בצ`אט אבל היא מן הסתם קצת פחות סלחנית. ומה אז? לפי מה נקבעת הבגידה? נקודה שניה, לא פחות חשובה - מבחן הידיעה: כתבת אם הייתי יודע שהיא עושה סייבר עם אחר...ואם לא הייתי יודע אז אין בגידה? ודרך אגב, תודה על התשובה... מילקי1

יש לי תשובה בשבילך...

אחת : לפלרטט זה הדרך לבגידה. אתה מתחיל לדבר אם בחורה או שהיא מדברת עם גבר לאט לאט גולשים ולבסוף מגיעים לרמה כזאת שלא ציפיתם להגיע. אל תשכח שמדובר גם ברגשות לא רק בסקס. אצל נשים בעיקר הלב פועל וכשיש אדם שמתחיל לדבר אליהן יפה כותב יפה מתיחס יפה אז הלב מתחיל להרגיש אחרת ופתאום מוצאים את עצמן מתאהבים באותו אדם - זה נחשב לבגידה???? אני חושבת שכן . שתים: סייבר סקס זה בגידה . לדעת שאתה או אשתך עשיתם סייבר זה נחשב לבגידה ואני לא חושבת שאתה או היא הייתם סולחים על זה כל כך מהר. לא לדעת לפי דעתי זה יותר טוב, כי מי שלא יודע לא פוגעים בו ,וזאת למרות שאני בעד להגיד הכל בנשואים . הכל. כי הנשואים מושתתים על בסיס של אמונה הדדית. תודה לך על ההתיחסות שלך לתשובה שלי. שרון

sagolll

New member
בטח שלא

בגידה זה בגידה במולדת מסירת סודות לאוייב. להחזיק מאהב או מאהבת זה אולי לא לפי ספר ההבטחות אבל שום עיר עוד לא הופגזה מזה ואיש לא נפל חלל

בהנחה ששאלתך כנה ...הרי לך תשובה כנה

ישנן רמות שונות של בגידה. הרמה הגבוהה: ``לא תנאף``...דבר קשה וחמור כשלעצמו. הרמה הדקה יותר, שבעולמנו הצר קיומו שכיח הוא: ``לא תחמוד את אשת רעך``...גם בצ`אט, בעבודה, בתחנת האוטובוס ובכל מקום אחר, יהיה תמים עד כמה שיהיה...התחלת, ליטפת, חשקת, הבטתה, משפיע עלייה חום ואהבה בעת מצוקתה, ניצלת את מעמדך - נתת לה מתנה להבעת אהבה...וכל דבר שמשמעותו חיזור ישיר ועקיף = הרי הוא בגידה, עבירה מהתורה, כל גבר שמצא איש אחר החושק באישתו, ורואהו בנטייתו לאותה זימה של נטילת רעייתו, חש עלבון וכעס צורב. לכן ``כל השנוא עליך אל תעשה לחברך``...והיות שאת בעלה אינך מכיר...ומתוך כך הוא לא פגע בך מעולם...הרי שהוא רעך...כי יש חברים שממסמרים לך עכשיו בשידור חיי את חיי אהבתך. * אין כוונתי כאן שאני נקי כפיים ובר לבב...אך אכן כשאני חש בחיזוריי אחר נשואה...אני חש נבזה...גם כוחי דל ..לנשים מסוימות...ואלי יעזור לי לעמוד בפני הבגידה ברמה הגבוהה. רז

למעלה