שאלה חשובה-אם

tttttttttt1

New member
שאלה חשובה-אם

בטסט אני מגיע למעגל תנועה,ואין מכוניות-ואני נכנס לתוך המעגל ואז כשאני כבר בתוך המעגל מגיעה מכונית משמאלי-והטסטרר לא בלם אותי או משהו כזה,האם יחש סיכוי שהוא יכשיל אותי על דבר כזה? {למרות,שאני מדגיש,הייתי כבר בתוך מעגל התנועה...לכן לא נראה לי הגיוני שיכשילו אותי על זה אבל המורה שלי אמר שהטסטר שהיה לי מממש קשוח...}

tttttttttt1

New member
ועוד דבר-

הטסטר אמר לי לפנות שמאלה ואז בצד שמאל היה שלט של "אין כניסה" אז אמרתי לו שיש שם שלט וישר אחריו היה שלט שאפשר לפנות שמאלה (לא יודע למה יש שם תמרור אין כניסה...בכל מקרה מותר לפנות שמאלה) אז ישר אחרי שאמרתי לו שיש שם תמרור תיקנתי את עצמי ואמרתי לו "סליחה,טעות שלי,מותר לפנות שמאלה"...ופניתי והכל היה טוב ויפה...יש מצב שאני נכשל על זה?!?! אני ממש מפחד כבר כי הטסט היה מממש טוב אבל המורה שלי אמר שהוא טסטר מממש לא נחמדדדד

MrJacKasS

New member
תשובות

בקשר למצב הראשון - אם אתה כבר בתוך מעגל התנועה אז זכות הקדימה היא שלך, וכל עוד לא קיפחת זכות קדימה שמגיעה לאחרים (ומדבריך נראה שלא עשית כך) אז אין שום סיבה להכשלה. בקשר למצב השני - לא ממש הבנתי ..

tttttttttt1

New member
השני-

הטסטר אמר לי לפנות שמאלה ואז הופיעה לו תמרור "אין כניסה" בצד שמאל של הכביש...אז אמרתי לו שאין כניסה שמאלה אבל כשהמשכנו עוד טיפה ליסוע הופיע,אחרי התמרור של "אין כניסה", תמרור שאומר שמותר לפנות שמאלה...אז אמרתי לו שטעיתי ושאני מתנצל ושמותר לפנו ת שמאלה.... {להבהרה-כל השיחה הזאת ערכה משהו כמו שניה...אמרתי לו שאין כניסה שמאלה ואז תוך כדי דיבור ראיתי את השלט שמתיר פניה שמאלה אז ישר תיקנתי את עצמי ופניתי שמאלה והכל היה טוב ויפה...} מקווה שעכשיו זה יותר מובן...באמת זאת סיטואציה די מוזרה-עוד לא קרה לי דבר כזה
... מקווה שיהיה בסדר...הטסט הלך כל כך טובבבבב....... אני לא יכול כבר לחכות לתוצאות באינטרנטטטטטטטטטטטטטטטטטט

כנרת21

New member
לפי דעתי ולפי מה שאתה מספר

נראה לי שיש מצב טוב שאתה עובר.. אלא אם כן מדובר בטסטר ממש קשוח .. כי בסה"כ תיקנת את עצמך.. בהצלחה!!!

tttttttttt1

New member
תודה..יאא שיגיעו כבר התוצאות

באינטרנט!! אני לא יכול לחכות כבררררררררררר... אני ממש מקווה לעדכן עם תשובות חיוביות
...

למעלה