שאלה חשובהה

Raja rasta

New member
שאלה חשובהה

אם היה לי כפר דיי חזק שהיצור משאבים גדול....ממלאה 5000 בלילה משהו כמו 300-400 לשעה מכל משאב ... ושתי שחקנים חזקים התלבשו עלי ותוקפים אותי בכמויות חילים שאין לי אפילו יכולת להגיעה אליהם .....ובליסטרות וכל פעם הורסים לי את החומה האורוה והמגורי חילים ....יש איזה פתרון לצאת מזה??? או הדרך היחידה זה למחוק את הכפר ?

InterCept

New member
נורא אינדיבידואלי,

קודם כל 300 - 400 זה לא כפר חזק מבחינת הייצור אבל נעזוב את זה. המצב שאתה נמצא בו עכשיו הוא דיי מבאס וזה קורה להמון שחקנים, בעיקר לחדשים [מה שמוציא להם את החשק מהמשחק לגמריי]. דבר אחד שאתה יכול לעשות זה למצוא לך ברית טובה שתגן עלייך [שליחת סיועים וכו'], למעשה זה הדבר העיקרי שכל שחקן בדירוג גבוה חייב, אחרת הוא לא יצליח להחזיק את עצמו. אתה יכול לנסות לדבר איתם, להתבכיין להם או למצוא איזשהי דרך לפתור את זה איתם, רוב הפעמים זה באמת לא עוזר. אם אתה רומאי אתה יכול לבנות לך Cranny שככה הם יצליחו לגנוב פחות משאבים ולקוות שהם יתיאשו ממך. אתה יכול גם לנסות לשלוח את המשאבים שלך לכפר אחר כדי שלא יהיה להם מה לגנוב. הפתרון האמיתי היחידי הוא למצוא ברית טובה. ואני מאד מקווה שגם אם תחליט לוותר על החשבון לא תוותר על המשחק יחד איתו.

Raja rasta

New member
בשרת אחר יש לי כפר טוב ....

אבל מבאס אותי ... חברים מהברית שלי שיותר חזקים מהם דיברו איתם אבל הם ממשיכים .... אני רומאי ... מזה לבנות cranny ??יש לי 4 נקיקים ...

למעלה