שאלה חשובהה.!! 150 שקל

mikeyy

New member
שאלה חשובהה.!! 150 שקל

המורה אמר שאני צריך לשלם בדואר עוד 150 שקל אחרי שעברתי את התיאוריה, הוא אמר שזה בשביל להרשם שם או לא יודע מה..מאחורי החשבונית הזאת שנותנים לדואר (היא באדום) כתוב: המשלם תשלום זה זכאי ל: 1. תיק נשיאת מסמכים מהודר 2. ספר תיאוריה - יש לי כבר 3. לוחות תמרורים מעודכנים - גם יש לי 4. שלט נהג חדש - כמה זה יכול לעלות??? 5. שימוש חופשי במתקני ההמתנה למבחני נהיגה - מה?! מה זה אומר? 6. שרותי מחשב - ?! 7. דף הנחייה למלווה ודף הנחייה לנהג חדש - איזה דף הנחיה?? והוא עוד אמר לי שזה בשביל להרשם במשרד הרישוי או משהו כזה.. אתם שילמתם את זה??כתוב עוד: "תשלום זה הינו תשלום רשות בלבד!" רשות!!! אז למה אני צריך את זה??

NewUser4

New member
המורה עושה דברים שאינם לעניין!

התשלום הזה הוא עבור בית הספר לנהיגה או איגוד מסויים של בתי ספר לנהיגה ועבורו אתה מקבל את הדברים הנמנים בדף. בית הספר לנהיגה יוצא מכדי חובתו, ועושה היטב כאשר הוא כותב שהתשלום הוא תשלום רשות. אולם, המורה נוהג שלא כשורה כאשר הוא אומר שזה בשביל להרשם במשרד הרישוי (שזה ממש לא). או בקיצור, המורה מתחמן את תלמידיו באומרו כך.

mikeyy

New member
כפי שחשבתי!../images/Emo46.gif

מזל שלא שילמתי! מי צריך את הדברים האלה?!

mikeyy

New member
אה רגע מה לעשות?

עכשיו אם אני אגיד לו שאני לא משלם כי אני לא צריך את זה- הטסט שלי יהיה אולי בעוד שנה...לא כך? מה עושים? מחליפים מורה (שוב)??...

tool2004

New member
באיזה שיעור אתה ?

מסרת לו את הטופס הירוק זה של התיאוריה?

tool2004

New member
אממ אתה מרוצה מהמורה שלך

מההסברים שלו מהלימוד שלו הייתי ממליץ לך רק אם אתה לא מרוצה לעבור ואם אתה עובר תבקש ממנו את הטופס תיאוריה וחתימה שלו על שעשית 15 שיעורים על מנת שלא תצטרך לעשות שוב עוד 15 שיעורים. ואז תוכל לעבור מורה בקלות :))

tool2004

New member
כי בד"כ מורים כאלה הם מניאקים לא

מוסרים לך את הטופס תיאוריה ולעתים גם לא חותמים לך שעשית את המספר שיעורים הזה על מנת שלא תעבור מורה

mikeyy

New member
אז ככה- עברתי למורה חדש

הבעיה באמת שהוא אומר שהוא שם את הטופס כבר במשרד הרישוי מה עושים עכשיו??

tool2004

New member
חח הוא שקרן אין דבר כזה שהטופס אצל

משרד הרישוי הטופס מועבר למשרד הרישוי רק כאשר אתה עושה טסט אממ ובטוח הטופס שלך הוא בבצפר לנהיגה שלך הוא סתם מנסה לעבוד עליך אבל אל תתייאש...

learndriving

New member
tool2004 צדק לגמרי כי גם קרה לי כש

כשעזבתי את המורה לשעבר ודרשתי ממנו להחזיר לי את הטופס והאישור אך הוא זלזל בי ועיכב ככ הרבה זמן. (זה היה הסיפור הארוך)והוא טען שהטופס שלי נאבד. הצלחתי להתקשר למנהל ביהס שלו והוא היה בשוק. למחרת נודע לי שהטופס שלי נמצא והחזיר לי אותו עם האישור. באמת הרבה מורים כאלה מניאקים כי הם בטח רוצים להתפרנס מכסף של התלמידים. אל תפחד ותלחם עד שמגיע לך..... בהצלחה!!!!

tool2004

New member
חח אל תשלם זה סתם עבודה בעיניים

הטופס הזה תגיד לו ששילמת וככה הוא יעזוב אותך

be_roo

New member
אם אינך מעוניין להחליף מורה

(אם כי זו אופציה אפשרית לאור העובדה שהוא גילה חוסר אמינות), אתה יכול לקחת אותו לשיחה, להודיע לו שאתה לא משלם ולהבהיר לו שזו הפעם האחרונה שאתה מוכן להבליג על עניין מסוג זה. אם אתה לא מרגיש נוח לעשות זאת, אולי אחד ההורים יוכל.

mikeyy

New member
סיכום קצרצר- דיברתי איתו

הוא לא האמין לתירוץ שאמרתי לו, הוא אמר שהוא ילך יום ראשון להביא לי את הטופס.. נקווה שהוא יחזיר לי אותו בימים הקרובים באמת..

למעלה