שאלה חשובההה!

חן141

New member
שאלה חשובההה!

האם לט''ה יש הופעה בארץ ??? מה התאריך (גם אם זה עוד הרבה זמן )?? ואיפה זה יהיה ?! אששמח מאוד אם תענו לי !!

כנסי,

1.עוד לא יודעים מתי תיהיה להם הופעה בארץ,אם תיהיה. 2.לא יודעים 3.גם את זה לא יודעים עדיין בטח תל אביב 4.תנצלשי הפורום מוצף וזה ממ שלא היה חשוב בשביל לפתוח הודעה חדשה..=|

אגנסקעXD

New member
../images/Emo204.gif../images/Emo144.gif

1. הם הבטיחו שהם יחזרו. 2. אין תאריך כי הם לא מתכוונים בזמן הקרוב להגיע . 3. כיהיה הופעה יודיעו 4. למה לא ניצלשת

LiHiLuSh

New member
משטרת אופנת המוזיקה

http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=30641&msgid=26181646 נו פתחתי פינה בקומונה מוזיקה וטוקיו הוטל מעומדים עם מונסון XD נו יאאללה להצביע להם XD חחעחע וזתא לא הפעם הראשונהשאני ישים שם מונסון XD

LiHiLuSh

New member
משטרת אופנת המוזיקה, משטרת אופנת המוזיקה

http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=30641&msgid=26181646 נו פתחתי פינה בקומונה מוזיקה וטוקיו הוטל מעומדים עם מונסון XD נו יאאללה להצביע להם XD חחעחע וזאת לא הפעם הראשונה שאני ישים את טוקיו הוטל שםם XD

BKE

New member
../images/Emo184.gif כנסי .

1.האם לט''ה יש הופעה בארץ ? 2.מה התאריך (גם אם זה עוד הרבה זמן )? 3.ואיפה זה יהיה ? 1.בזמן הקרוב לא . 2. - 3. - היית יכולה לנצלש

dorkiflitz

New member
../images/Emo15.gifאיזה מצחיייייקקקקקק

עכשיו חזרתי מהבצפר >< קיצור היה לנו את המנהיגות צעירה.. הפרויקט הזה שהתקבלתי אליו למשלחת לניו ג'רזי
קיצור היה כל כך מצחיקקקק אנשים שם כל כך שנונים שזה מטורף! מחר יש מיליון ציטוטים בסיכום שבועי XD מה גם.. שיש שם אנשים שכל כך לא מתאימים. ולמה הם נכנסו? כי אבא שלהם יועץ בבצפר, אמא שלהם מורה בחטיבה א' ודודה שלהם היא החברה הכי טובה של התחת של הבוחן. קיצור.. יש שמה ממש מלא אנשים שנכנסו רק בגלל הפרוטקציות ולא בגלל שמגיע להם לעומת אנשים ממש טובים. וממש התעצבנו על זה.. וזהו
הלכתי לטרוף איזה עוף או משהו XD

Rukia nik

New member
אני שמחה שכיף לך שם!

ואני יכולה להבין את האנשים שנכנסים עם פרוטקציות! אם היה לך קשר כלשהו למישהו שיכול להכניס אותך למאחורי הקלעים נגיד..למשהו שהכי קרוב אלייך למאחורי הקלעים של טוקיו הוטל! אבל... הוא היה מכניס אותך במקום מישהו אחר - היית נכנסת, לא?

למעלה