שאלה.... חייבת תשובה

נשואה 3 3

New member
שאלה.... חייבת תשובה

אני ובעלי מקיימים את המצווה מאז סיום המחזור ועד סוף ימי הביוץ בכל יום ואחרי הביוץ יום כן יום לא. השבוע אני נמצאת בדיוק לפני השבוע בו אני ישמח או יתאכזב כלומר תאריך המחזור בדיוק בעוד שבוע. כבר מזה יומיים שיש לי כאבי מחזור מה זה יכול להיות? תודה.

פּוֹנְג

New member
אולי כאבי השתרשות....

תסתכלי בשאלות הנפוצות (או במילון המונחים, אני כבר לא זוכרת איפה זה) על השתרשות. אני מקווה בשבילך שזה אכן זה. מחזיקה לך אצבעות.

נשואה 3 3

New member
תודה פונג את כל כך נחמדה../images/Emo140.gif

ועוד שאלה אם אפשר בקשר לבדיקות לפני ההריון עשינו את הבדיקות הגנטיות שהרופא נתן ומאחר שדיווחתי שחליתי באדמת כשהייתי ילדה הרופא אמר שאין צורך לעשות בדיקת נוגדנים לאדמת. האם כדאי לעשות או שזה בסדר?

אם את לא רגועה בעניין האדמת

כדאי שתעשי בדיקה. אני למשל דיווחתי לרופא שחליתי באדמת בילדותי ובכל זאת הוא שלח אותי לבדיקת נוגדנים, שכמובן נמצא שיש לי. אז לרופא שלי לא היה אכפת מהעלות שבדיקת דם עולה לקופה, והוא העדיף את השקט הנפשי שלו ושלי ולכן ווידא את המצאות הנוגדנים. הרופא שלך כנראה סומך עליך ומעדיף לחסוך כסף לקופה. אם את לא רגועה, ומעדיפה אסמכתא כתובה - כדאי שתעשי את הבדיקה. דקירה קטנה תשחרר את הלחץ.

נשואה 3 3

New member
תודה לולה

אני באמת יעשה את זה מאחר ויש לי רופא שחצן ומגעיל שנותן תחושה שאין לו כוח בשבילך ובהזדמנות זו גם אחליף רופא. אם מישהי מכירה רופא טוב בחולון אשמח לשמוע. תודה

למעלה