שאלה- חו"ל

• פותח הנושא EW2
  • פורסם בתאריך

EW2

New member
שאלה- חו"ל

בשנה שעברה הייתי בסאמר סקול בניו יורק, ויצאתי משם כשהאנגלית שלי הרבה יותר טובה. הבעייה היא שהשנה לא נראה לי שזה יתקיים. מימנו לי את זה בשנה שעברה, והשנה זה לא נראה לי ייצא לפועל. ניסיתי במשך כמה חודשים לשמור על קשר טוב עם החברים האמריקאים שלי, אבל זה לא ממש עוזר. זה היה ניסיון לשפר את האנגלית שלי. האמריקאים לא ממש שיתפו איתי פעולה. האם יש איזשהי דרך שאני יכול לדבר עם בני ובנות גילי בחו"ל, לא בהכרח ישראלים? אני מרגיש שזה ישפר את האנגלית שלי בצורה טובה מאוד, כי ביומיום אני לא משתמש באנגלית. אני חושב שמכתבים זו תהיה דרך טובה. זו גם תהיה דרך טובה להכיר את העולם ותרבויות שונות, דבר שאני מאוד אוהב, אבל כמו שאתם רואים נתקל בקשיים. יש הצעות? תודה לעונים וחג שמח!

פינקיבו

New member
הי!

טוב..אני גרה בישראל..אבל יש לי המון חברים בחו"ל ובהחלט זה עוזר לשפר את האנגלית.. אז ההצעה שלי היא שתמצא לך חברים מחו"ל דרך המסנגר... ככה אני שומרת על קשר עם חברים שלי מחול. אתה יכול להכיר אנשים מחו"ל דרך פורומים שונים...כמו באתר של איסיקיו (www.icq.com). טוב..מקווה שעזרתי...שיהיה בהצלחה! נ.ב אשמח אם תוכל לתת לי פרטים על ה summer school

EW2

New member
הרבה זמן שאין לי מסנג'ר

ואנשים פשוט לא עונים שמה. כמו כן, אמרתי שאני רוצה לעשות את זה בדרך של מכתבים, אבל האם למישהו יש רעיון?

EW2

New member
הייתי מעדיף לעשות את זה עם מכתבים

אבל אם כבר את אומרת מסנג'ר, אז איך? ללא ממש עונים שמה.

פינקיבו

New member
בקשר למסנגר..

למה לא עונים לך? אני מדברת כמעט כל יום עם החברים שלי מחו"ל..

EW2

New member
יש שמה אנשים רק מעל גיל 18!

אוף אני לא יודע איך מתמשים במסנג'ר הזה!!!

פינקיבו

New member
תשובה..

מן הסתם לא תחפש סתם אננשים שאתה לא מכיר ותשלח להם הודעות.. אלא תנסה להצטרף לאיזשהו פורום בחו"ל שגובל בתחום עיניין שלך וככה תוכל להכיר אנשים ולהתכתב איתם..

EW2

New member
ניסיתי לעשות את זה כבר יותר מדי

פעמים רק זה לא הולך. הפורומים באנגלית הרבה יותר מסובכים מהפורום הנחמד הזה כאן בתפוז.

למעלה