שאלה חושפנית

menix4

New member
שאלה חושפנית

היום נתקלתי בפסטיבל שנקרא פשוט(לידע כללי אין לי שום קשר לפסטיבל). הנה חלק ממה שרשום על הפסטיבל: " עירום. גוף חשוף ללא בגדים. כמה מטען יש למצב הטבעי הזה בחברה האנושית. כמה טאבויים. כמה כאב. כמה בושה. בפסטיבל פשוט ניתנת לכם הזדמנות ייחודית להתפשט מהקליפות היומיומיות, ולחוות את עצמכם ואחרים בחברה נטולת בגדים. וכאשר זה מתרחש באשרם במדבר, לא מדובר על סתם להיות ערומים, אלא להיות ערומים במודעות. לא חייבים להיות בעלי 'גוף מושלם' כדי להתפשט. להפך! זאת ההזדמנות לקבל את הגוף שלנו ושל אחרים כפי שהוא. לקבל את החששות, לקבל את הבושה, לחבק את עצמנו" מה דעתכם על שימוש של הפסטיבל בערום ככלי להתפתחות אישית וקבלה עצמית?

תלתלית3

New member
אני מאמינה שמי שילך לפסטיבל הזה

כבר מקבל עצמו כפי שהוא. האם זה כלי התפתחותי ? לא בטוחה.

ordanco

New member
ערומכו

לדעתי - עירום זה טוב ובאמת לא משנה איך אתה נראה. ככלי התפתחות - ממש לא. כבר שכחנו את התביעות שהיו בארץ לסדנאות I'M ?

isaacm

New member
תהיה (חושפנית?)

כאשר העירום הוא לשם העירום - אינני רואה בו כלי לשום דבר, גם אם זה מוצג בצורה מאתגרת / מעניינת / מסקרנת וכולי. כאשר העירום מלָוֶה פעילות כלשהי ובה יש לעירום משמעות - זה כבר שונה לחלוטין. לא חיפשתי את הפסטיבל כדי להתייחס ספציפית אליו. מעניין - אילו פעילויות מחוברות להוויה בעירום? איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo207.gifהיית חסר...

הי איציק, הרבה זמן לא ראינו אותך כאן - רק עירום מביא אותך?
מה שלומך?

isaacm

New member
עירום וגם, כמו תמיד, סקרנות ../images/Emo13.gif

אולי לא כתבתי - אבל אני עוקב אחרי העבודה המדהימה שאת ורונן עושים כאן. הנה המקום להביע הערכה - בשם כל הנהנים
איציק

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo51.gif../images/Emo250.gif

נשמח לראותך כאן יותר, גם כותב ולא רק עוקב

למעלה