שאלה חומרית

• פותח הנושא KFIRB
  • פורסם בתאריך

KFIRB

New member
שאלה חומרית

שלום רב,

אני מתלבט בין שני נותני שירות : כאשר לנותן השירות הראשון יש מוניטין ויש הצלחה , אמון ויכולת השקעה בלקוח , עם זאת בהתאם המחיר עבור המוצר יקר. לבין נותן שירות אחר שאצלו המחיר הוא אמנם נמוך יותר אך השירות בהתאם.

מאחר ויש פער משמעותי במחיר (באלפי שקלים), פניתי להשוואה. מדובר בהתאמת עדשות מגע רפואיות מיוחדות:

השאלה שנשאלה:
היכן נכון לי להתאים עדשות מגע אצל א' או ב'?
תוצאות פריסת ההשוואה:
אפשרות 1
- קיסר - נותן כיוון טוב להשאר ברמה היבשה של בסיס חומרי ולהתבסס בו כלומר נקודת מבט
חיובית
- חמש הגביעים - ייאוש בלתי מוצדק, כלומר יש חוסר תקווה אך בסופו של דבר הייאוש לשווא ויימצא
פתרון...
- שני החרבות- זה מה שלא ברור לי כתוצאה.
אפשרות 2
- תשע הגביעים- אופטימי שביעות רצון
- מלך המטבעות - רצון בעצמאות אולי התמודדות עם אדם הממוקד במטרות בלבד.(אולי פחות בי).
- האיש התלוי - יהיה צורך בהקרבה של משהו ככל הנראה הקרבה ביחס שאקבל בשירות ...
מסר / עיצה - אס המטות יש לפעול בכל החלטה יש מן המעשה והצלחה (כאס)

מה דעתכם?

אני לגמרי לא מומחית,

אבל אני רוצה גם לנסות לעזור.. :) ההסתכלות שלי היא בהחלט אינטואטיבית, ומה שנראה לי - קודם כל ,אתה הוא האס (אס המוטות). לא חשוב כמה ועם מי תתייעץ, בסוף ההחלטה תהיה שלך "מהבטן". אם כי נראה לי הנטיה שלך מלכתחילה היא לכיוון המרשים יותר (וללא ספק אפשר להבין זאת - מדובר בנושא של בריאות, ולא בדיוק חומר כמו שכתבת בכותרת. אחרת הרי לא היית בהתלבטות - חומר = לקבל כמה שיותר מכמה שפחות, אז אופציה ב' שקוף).
אבל אתה שוקל לשלם אלפי שקלים יותר, לשם השקט הנפשי שעשית את המקסימום ("אל תתפשר על עצמך, אתה זה כל מה שיש לך." ;))
מה שאני רואה כאן.. אתה לא בדיוק יודע לקבל "לא" (שני החרבות) כי זה הקלף היחידי בעצם שהוא שלילי , ודווקא הוא לא ברור לך. לכן הייתי לוקחת למחשבה שאם אתה לא מקבל שלילה כאפשרות בעולם הוירטואלי, אני מניחה, שבעולם המציאותי - אם תשלם יותר והתוצאה תהיה לא משהו, בהרגשה שלך זה יכול להוביל למבוי סתום, או פשוט אכזבה. אם כי תעדיף (ואולי אף תצליח) לעצום עיניים ולהגיד "(כבר) לא הייתה לי ברירה אחרת".
באפשרות השניה - מלך המטבעות, יכול לסמן גם התנהלות כספית נבונה (להבדיל מבלבול הפסימי של חמשת הגביעים באופציה הראשונה). בוודאי ש"התלוי" זה לא גרנד-פינאלה כי מסמן עיקוב בתוצאה, בשלב הזה יכול להיות תשמע הרבה "למה לא עשית אחרת", אף שזה לא אומר שלא עשית את הדבר הנכון.
בכל מיקרה העצה היא - תעשה ותצליח! הקיסר הוא פועל יותר ממקום שכלתני ותשע הגביעים - זה פשוט מזל. (יותר משכל;)
מקווה שקצת עזרתי ...:)

רחליקה האחת

Member
מנהל
שמשMתוקה יקרה

פרשנות מעניינת. כל הכבוד.

רחליקה

KFIRB

New member
תודה רבה

משמע שהפריסה מחזירה את האחריות אליי ומשאירה אותי בבלבול.

למעלה