שאלה חוזרת

saarshai

New member
שאלה חוזרת ../images/Emo152.gif

שאלתי לא מזמן על ספרי \ סרטוני הדרכה לתוכנות גרפיקה ושיפור טכניקות באיור בכלל. אני מעוניין לשפר את כישורי ואשמח לדעת אילו ספרים או CD-ים של הדרכה לקנות. בעבר זכור לי שהומלץ כאן על סדרת CD-ים מאוד מוצלחת ופופולרית אבל מכיוון שאינני זוכר את שמה - אינני מוצא אותה בחיפוש. תודה רבה.

saarshai

New member
חוץ מלינדה :)

תודה אבל כל מי שניסה לשדך לי את לינדה - זה בסדר, אני מכיר. התכוונתי לסדרת סרטונים לשיפור טכניקת ציור בכלל, לא להדרכה של תוכנות. כמובן שכל המלצה נוספת על הדרכת תוכנות גם תתקבל בברכה.

elad_t

New member
אתה מתכוון רק לסרטונים?

אם אתה רוצה, אני יכול להעלות כמה פי די אפים שככל שאני יודע הם חופשיים לשימוש, של אנדרו לומיס, ספרים מצויינים שיצאו מהדפסה וכמה חמודים באינטרנט עשו פרוייקט של סריקה והעלאה לאינטרנט. דבר שני שאני יודע שקיים, לא ניסיתי בעצמי, אבל קיבלתי על זה המלצה ממישהו - סרט בשם Drawing on the right side of the brain, יש גם ספר כזה. וזה סרט שמסביר את השיטה ומראה מה קורה. לדעתי, סרטים על ציור בלבד יכולים לפעמים לשעמם למוות. אז אולי תשמור את הכסף הזה לכמה שיעורים אצל מורה טוב. במידה וכן, אני כבר יכול להמליץ לך על ג'ורג' רוט, חפש אותו בבמה חדשה, מורה מצוין.

saarshai

New member
מכיר

כן, אני מכיר את הסרט הזה אבל זה לא מה שחיפשתי. תודה בכל מקרה :) עוד מישהו רוצה לנסות? אני בטוח שמישהו כאן מכיר את הסדרה הזו. אני רק צריך שם.

j i m m y

New member
gnomon?

Drawing on the right side of the brain הוא הדבר הקרוב ביותר לשיעורי רישום אמיתיים. אף דמות לא תצא לך מהמסך, ואף מורה לא יחזיק לך את היד ויניע אותה כדי שיצא לך משהו מדוייק. צריך לעבוד קשה ולהתאמן המון המון המון.

saarshai

New member
חס וחלילה.

הכוונה שלי לא הייתה לדלג על שלבים או לעשות לעצמי את החיים קלים אלא לאפשר לעצמי ללמוד "לבד" ולא להרשם ללימודים כאלו או אחרים.

pintyo

New member
../images/Emo45.gif יש לgnomon עוד מדריכים לציור

חפש את feng zhu http://www.fengzhudesign.com/ יש לGNOMON לפחות 4 DVD-ים של מדריכים שלו. הוא כ"כ טוב שבא לבכות, והוא מדריך סבבה בסרטונים. וחפש גם את Scott Robertson http://www.drawthrough.com גם לו יש מספר מדריכים, אבל אני לא יודע אם דרך GNOMON בהצלחה

למעלה