שאלה - חוג זוגות

G a b i 26

New member
שאלה - חוג זוגות

אנשימים יקרים, :) מי יודע על חוג שבו רוקדים רק או בעיקר ריקודי זוגות? בעיקר מעניין אותי באזור המרכז ובי"ם. נא תכתבו גם באיזה יום ומי המרקיד. המון תודה וחג שמח לכולם!

rozalia

New member
חוג זוגות

ביום שני ברעננה בהדרכתו של טוביה טישלר - חוג עם הרבה ריקודי זוגות. מתחילים ב- 8.30 בריקודי זוגות עד בערך 9.20 ואחר כך יש עוד שני סבבים של זוגות שהאחרון בהם מסתיים ב 1.10 בלילה. גם בחוג של שמעון מרדכי ביום ה' בגולדה בחולון רוקדים הרבה זוגות וגם בחוג של שמעון עשור ביום ג' בגן נחום בראשל"צ רוקדים הרבה ריקודי זוגות. חוגים אלה מצויינים והמדריכים מעולים. פעם ברבעון יש מרתון בקבוץ אלונים מ10.30 בבקר עד 16.30 - רק ריקודי זוגות. זה המידע שלי מניסיון- אלה החוגים בהם אני רוקדת, מקווה שיעזור לך.

יש רק חוג אחד שהוא רק ריקודי זוגות

נמשך 5 שעות בנתניה ביום ראשון אצל המרקיד יוסי נקב. שאר החוגים משלבים גם הרבה ריקודי זוגות, חלקו משלבים סדנאות של זוגות במשך שעתיים ועוד ריקודי זוגות באותה הרקדה שלא שייכות לסדנאות. בסדנאות מלמדים וחוזרים על ריקודים שנלמדו הרבה יותר מאשר בהרקדה רגילה, הרוב לימודים ותרגול. הרקדות כאלה יש, בבית הצנחן בימי ד עם המרקיד מישר ירון שהוא גם מנהל פורום זה, הסדנא מתחילה בדיוק בשעה 9:30. לפני זה הוא מרקיד את המתחילים. בסדנא זו לומדים הרבה ריקודים ישנים וריקודים מאמצע הדרך, הרקדת זוגות אחרת היא ביום א בכפר סבא בבית ספר היובל, בשעה 8-9:30 עם המרקיד ירון בן שמחון, בהמשך הרקדת הזוגות נמשכת בכיכובו של גדול המרקידים גדי ביטון שחוזר ומרקיד מהריקודים שנלמדו בסדנא , בהרקדה זו יש הרבה ריקודי זוגות. סדנא אחרת היא ביום ב בבית ספר טכניקום גבעתיים ברחוב גולומב בשעה 10-12 כאשר בחצי השעה האחרונה הרקדת זוגות חופשית, לפני זה כשעה ורבע ריקודי מעגל. המרקידה היא מירי אקוני. בסדנא זו מלמדים ריקודים מכל הזמנים בחלוקה שווה.

למעלה