שאלה חדשה-

שאלה חדשה-

מה לדעתכם יקרה לכל אחת מהדמויות בעונה הבאה? האם נייט יעבור את הניתוח בשלום? האם קלייר תתקבל לאוניברסיטה לאומנות למרות ההתפרצות המטופשת שלה שם? האם דיוויד וקית' ישארו יחד? והאם רות' תקבל חזרה את כל הכסף?
רשמו כאן את השערותיכם!

לא התכוונתי לזה ../images/Emo7.gif

התכוונתי שכל אחד יכתוב מה דעתו יקרה בעונה הבאה.. לא שתענו לי על השאלות ששאלתי
אני מנסה לעורר קצת את הפורום.. בחיי

Neta558

New member
אז למה שאלת? ../images/Emo3.gif

לדעתי אחרי שנייט יעבור את הניתוח (אלא אם מישהו חושב שהוא ימות) הוא יכנס חזק יותר לקטע של "כמה נפלאים החיים, בואו ננצל כל רגע ונעריך מה שיש לנו" (בעעע?), אולי יתיחס קצת יותר לזה שיש לו ילדה וישחק אותה עוד יותר אח גדול. מן הסתם זה ימשיך להשפיע על הטיפול שלו באנשים שמגיעים לבית הלוויות (גם עד עכשיו ראו שדיוויד היה היבש והעסקי יותר בענין). אני תוהה אם ברנדה תחזור, ואם כן, האם היא ונייט יחזרו להיות ביחד. הפרידה שלהם והעזיבה שלה נותנים פתח לכך שנייט וליסה יהיו ביחד ויגדלו את הילדה כמו הורים טובים, אבל יש לי הרגשה שהכותבים לא יסחפו יותר מדי
הכנסת ריקו כשותף, לדעתי, רק תגביר את התחושות שלו שהוא לא חלק מהמשפחה והעסק. הוא יראה שזה לא היה ענין השותפות שהפריד בינו לבין דיוויד ונייט ושהם פשוט לא רואים אותו כמשמעותי כמוהם לעסק. דברים שלדעתי יכולים להיות מאד משעשעים אבל בטח לא נזכה לראות: דיוויד נפרד מקית' לטובת בן הדוד של ריקו. דודה שרה מגיעה לעוד ביקורים וכובשת את ליבו של ניקולאי. רובי בתפקיד גדול ומשמעותי יותר

IkMfNiY

New member
חחח, אופס :)

אני אכתוב גם כאן השערה מפורטת יותר בקרוב :) יעל

IkMfNiY

New member
התשובות שלי :)

אני בטוחה שכן -_-. גם כן -_-. לפי דעתי ההתפרצות רק תוסיף לסיכויים שלה. אממ, אני חושבת שכן. למרות שהייתי רוצה שדיוויד יעזוב אותו P: לא יודעת בדיוק את כל הסיפור, אז אין לי מושג בקשר לזה P: יעל

rats13

New member
נייט בטוח יעבור את הניתוח

ואולי יתחיל באמת לשמוח על זה שהוא חי ויתחיל לעשות מדיטציות או משהו רוחני כזה... קלייר.. דוקא חשבתי שאולי היא תתקבל בכל זאת אבל עם כל הפריקים שם היא תושפע לרעה או תצליח בגדול, לא יודעת. ת'אמת? אני לא מבינה למה אומרים על מישהו שיש לו "כישרון" בצילום, איך אפשר לראות דבר כזה??? לא נראה לי שדיויד וקית יישארו ביחד, הוא נהיה כבר יותר מדי מעצבן בשביל דיויד והוא נסגר כל כך ייקח לניקולאי המסכן שנים אם לא עשורים להחזיר לה ת'כסף... פאק לא. אבל מה עם ברנדה?? זה נראה כאילו היא עזבה לתמיד?

עצמית

New member
אני אומרת שריקו ישתלט על פישר ובניו

ויהפוך משותף זוטר לבוס הראשי של נייט (שיחיה) ושל דייויד

happyphantom

New member
אבל הוא נמוך מהם!

סתם... רעיון משעשע, אבל לא נראה לי שדייב המאורגן והלחוץ ייתן לזה לעבור בשתיקה.

happyphantom

New member
הלוואי

ברנדה מעצבנת אותי. איך היא מעזה לבגוד בנייט?! היא מתוסבכת מדי לטעמי, ואפילו לא עושה את זה בחינניות.

DANGEROUS GIRL

New member
ניראה לי ש......

נייט יעבור בשלום ויגדל את ביתו עם האמא ששחכתי את שמה...... קלייר תתקבל לאוניברסיטה ויהיה לה אולי איזה קטע עם ביילי (החמוד!) דיוויד וקית' יפרדו ודיוויד בטח ימצא חבר הומו חדיש
ורות'??? היא לא תקבל את כל כספה... מסכנה חבל שהיא הביאה לשמן הרוסי הזה, סתם ניצל אותה מסכנה...

heaven is here

New member
מממ

האם נייט יעבור את הניתוח בשלום? יעבור. האם קלייר תתקבל לאוניברסיטה לאומנות למרות ההתפרצות המטופשת שלה שם? תתקבל האם דיוויד וקית' ישארו יחד? הם ישארו, ייפרדו ושוב יחזרו והאם רות' תקבל חזרה את כל הכסף? אולי.לדעתי כן.

למעלה