שאלה- חדשה בפורום

מצב
הנושא נעול.

1דלידה

New member
שאלה- חדשה בפורום

שאלה- חדשה בפורום
אני אמורה להתחיל בדיקות לצרכי תרומת ביצית, לאחר שעברתי הפריות והזרעות, אני רווקה בת 42, אשמח לשמוע עצות, המלצות וכו'. מלבד זאת אני צריכה לעבור היסטרוסקןפייה משהי עברה? ויודעת להגיד לי על זה משהו?

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

שאלה- חדשה בפורום
אני אמורה להתחיל בדיקות לצרכי תרומת ביצית, לאחר שעברתי הפריות והזרעות, אני רווקה בת 42, אשמח לשמוע עצות, המלצות וכו'. מלבד זאת אני צריכה לעבור היסטרוסקןפייה משהי עברה? ויודעת להגיד לי על זה משהו?
ברוכה הבאה

קודם כל לעניין היסטרוסקופיה, הנה כמה דברים שהעלתי בחכתי
בחיפוש בפורום. מקווה שזה קצת יעזור להבין. לגבי האפשרויות בכלל והמלצות- כדאי לדפדף בפורום וגם להסתכל על המידע הזה. כמובן שאם יש לך שאלות ספציפיות- אני (ואני בטוחה שגם אחרים כאן) יענו בשמחה... בכל מקרה - ברוכה הבאה ל
החם הזה

1דלידה

New member
היסטרוסקופיה

שאלה- חדשה בפורום
היסטרוסקופיה
עומדת לפני בדיקה כזו,,אשמח לשמוע "חוויות" והמלצות מאלו שעברו..

נ א ו י

New member
ברוכה הבאה

היסטרוסקופיה
עומדת לפני בדיקה כזו,,אשמח לשמוע "חוויות" והמלצות מאלו שעברו..
ברוכה הבאה
הפורום הזה הוא באמת משהו מיוחד, חם, איכפתי, מעודד ועוד ועוד. בקשר להיסט': עשיתי כבר כמה פעמים וזה באמת תלוי. לפעמים כואב ולפעמים פחות. אבל זה עובר וגמרנו. אני עכשיו במצב כזה שאני מתעקשת לעשות בהרדמה מלאה, מה שהרופאים לא אוהבים משום מה. ביום חמישי אני עושה בהרדמה מלאה ולא היה ויכוח בקשר לכך, משום שיתכן(רק יתכן, מקוה שלא) שמאבחנתית תהפוך ההיסט' להיות ניתוחית ויצטרכו להפריד הדבקויות. מקוה שיעבור בשלום ושיהיה לך בהצלחה.

I N K A

New member
ברוכה הבאה../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה
הפורום הזה הוא באמת משהו מיוחד, חם, איכפתי, מעודד ועוד ועוד. בקשר להיסט': עשיתי כבר כמה פעמים וזה באמת תלוי. לפעמים כואב ולפעמים פחות. אבל זה עובר וגמרנו. אני עכשיו במצב כזה שאני מתעקשת לעשות בהרדמה מלאה, מה שהרופאים לא אוהבים משום מה. ביום חמישי אני עושה בהרדמה מלאה ולא היה ויכוח בקשר לכך, משום שיתכן(רק יתכן, מקוה שלא) שמאבחנתית תהפוך ההיסט' להיות ניתוחית ויצטרכו להפריד הדבקויות. מקוה שיעבור בשלום ושיהיה לך בהצלחה.
ברוכה הבאה

גם אני עשיתי בהרדמה מלאה ללא ויכוח מצד הרופאים. אבל זיידמן אמר לי שזו לא בדיקה נוראית. אני פשוט הייתי אחרי הטראומה של צילום רחם, ולא התחשק לי בכלל לדעת מה נורא ומה לא. שיהיה בהצלחה :)

לי לא הסכימו בקופ"ח כללית לאשר

ברוכה הבאה
לעשות זאת בבית חולים אלא רק במרפאה שלם ללא הרדמה וזה מאד מאד כאב. על כן הייתי ממליצה לך מכל ה
לעשות ממש ה כ ל ולא להסכים לעשות זאת בלי הרדמה. בשביל מה סתם לסבול ? אנחנו לא עוברות מספיק סבל נפשי ופיזי ? אז אם יש דרך לעשות זאת באופן שאיננו כואב, אז הייתי ממליצה לך להילחם למען אישור לעשות זאת בהרדמה.
מכל ה
ומקווה שלא יכאב לך

שלם = שלהם

לעשות זאת בבית חולים אלא רק במרפאה שלם ללא הרדמה וזה מאד מאד כאב. על כן הייתי ממליצה לך מכל ה
לעשות ממש ה כ ל ולא להסכים לעשות זאת בלי הרדמה. בשביל מה סתם לסבול ? אנחנו לא עוברות מספיק סבל נפשי ופיזי ? אז אם יש דרך לעשות זאת באופן שאיננו כואב, אז הייתי ממליצה לך להילחם למען אישור לעשות זאת בהרדמה.
מכל ה
ומקווה שלא יכאב לך
שלם = שלהם

1דלידה

New member
היסטרו'

ברוכה הבאה
היסטרו'
תודה שיעבור לך בשלום

סביון1

New member
שלום דלידה וברוכה הבאה לפורום

שאלה- חדשה בפורום
נראה לי שאיוש כבר העבירה לך את כל המידע שאפשר לספר על היסטרוסקופיה. איזה עוד בדיקות את עומדת לעבור? אם הגעת מהפריות אז מן הסתם עברת כבר את כל ה"סט" הקבוע של ההפריות: בדיקות דם למיניהן, PAPS וכו'. אז מה נשאר לך? שיהיה בהצלחה ואם את צריכה עוד משהו תשאלי. סביון

1דלידה

New member
לסביון

נראה לי שאיוש כבר העבירה לך את כל המידע שאפשר לספר על היסטרוסקופיה. איזה עוד בדיקות את עומדת לעבור? אם הגעת מהפריות אז מן הסתם עברת כבר את כל ה"סט" הקבוע של ההפריות: בדיקות דם למיניהן, PAPS וכו'. אז מה נשאר לך? שיהיה בהצלחה ואם את צריכה עוד משהו תשאלי. סביון
לסביון
כן, קיבלתי את המידע הדרוש עד עתה, אני צריכה את כל הסט שוב, את הכל כבר עשיתי בעבר מלבד היסטרוסקופייה, אני בטח יעשה את זה בהרדמה, צילום הרחם זכור לי כסיוט.. תודה, כשאטרך עזרא ארגיש נוח לפנות ביי

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

שאלה- חדשה בפורום
ברוכה הבאה ל
נו החם

לגבי היסטרו' אייוש ענתה לך על הרוב. אני גם מציעה לך לעייין בשאלות נפוצות, הנמצא בסרגל הכחול בראש עמוד הפורום, לגבי מסלולים לביצוע תרומת ביציות, עליות וודרך מי ניתן לבצע זאת. המון בהצלחה ושוב ברוכה באה

אני מצרף קישור לגבי מידע ומכונים

ברוכה הבאה ל
נו החם

לגבי היסטרו' אייוש ענתה לך על הרוב. אני גם מציעה לך לעייין בשאלות נפוצות, הנמצא בסרגל הכחול בראש עמוד הפורום, לגבי מסלולים לביצוע תרומת ביציות, עליות וודרך מי ניתן לבצע זאת. המון בהצלחה ושוב ברוכה באה
אני מצרף קישור לגבי מידע ומכונים
הינה הקישור

1דלידה

New member
תודה על ההמלצות

ברוכה הבאה ל
נו החם

תודה על ההמלצות
החום ורוחב הלב שיש בפורום ממש מרגש, זה עושה חשק לתת מייד בחזרה..

אריאלה22

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה

שאלה- חדשה בפורום
ברוכה הבאה
לא יודעת להוסיף פרטים אבל שיהיה בהצלחה בהיסטרו' וכמובן בתהליך התרומה.

ברוכה הבאה ל-../images/Emo82.gif החם

ברוכה הבאה
דלידה ברוכה הבאה
ושיהיה בהצלחה
ושתצתרפי להצלחות של הפרום
ברוכה הבאה ל-
החם
אני עברתי היסטרוסקופיה ממזמן אני זוכרת שזה לא בדיקה נעימה . אבל לא כאב כל כך .אך שוב כאב זה עיניין של כוח סבל בכל אופן מקווה שהכל יעבור בשלום והמון המון

נטאשה

New member
ברוכה הבאה למעוננו החם ../images/Emo140.gif

שאלה- חדשה בפורום
ברוכה הבאה למעוננו החם

מצב
הנושא נעול.
למעלה