ברוכה הבאהשאלה- חדשה בפורום
אני אמורה להתחיל בדיקות לצרכי תרומת ביצית, לאחר שעברתי הפריות והזרעות, אני רווקה בת 42, אשמח לשמוע עצות, המלצות וכו'. מלבד זאת אני צריכה לעבור היסטרוסקןפייה משהי עברה? ויודעת להגיד לי על זה משהו?
היסטרוסקופיהשאלה- חדשה בפורום
אני אמורה להתחיל בדיקות לצרכי תרומת ביצית, לאחר שעברתי הפריות והזרעות, אני רווקה בת 42, אשמח לשמוע עצות, המלצות וכו'. מלבד זאת אני צריכה לעבור היסטרוסקןפייה משהי עברה? ויודעת להגיד לי על זה משהו?
ברוכה הבאההיסטרוסקופיה
עומדת לפני בדיקה כזו,,אשמח לשמוע "חוויות" והמלצות מאלו שעברו..
ברוכה הבאהברוכה הבאה
הפורום הזה הוא באמת משהו מיוחד, חם, איכפתי, מעודד ועוד ועוד. בקשר להיסט': עשיתי כבר כמה פעמים וזה באמת תלוי. לפעמים כואב ולפעמים פחות. אבל זה עובר וגמרנו. אני עכשיו במצב כזה שאני מתעקשת לעשות בהרדמה מלאה, מה שהרופאים לא אוהבים משום מה. ביום חמישי אני עושה בהרדמה מלאה ולא היה ויכוח בקשר לכך, משום שיתכן(רק יתכן, מקוה שלא) שמאבחנתית תהפוך ההיסט' להיות ניתוחית ויצטרכו להפריד הדבקויות. מקוה שיעבור בשלום ושיהיה לך בהצלחה.
לי לא הסכימו בקופ"ח כללית לאשרברוכה הבאה
הפורום הזה הוא באמת משהו מיוחד, חם, איכפתי, מעודד ועוד ועוד. בקשר להיסט': עשיתי כבר כמה פעמים וזה באמת תלוי. לפעמים כואב ולפעמים פחות. אבל זה עובר וגמרנו. אני עכשיו במצב כזה שאני מתעקשת לעשות בהרדמה מלאה, מה שהרופאים לא אוהבים משום מה. ביום חמישי אני עושה בהרדמה מלאה ולא היה ויכוח בקשר לכך, משום שיתכן(רק יתכן, מקוה שלא) שמאבחנתית תהפוך ההיסט' להיות ניתוחית ויצטרכו להפריד הדבקויות. מקוה שיעבור בשלום ושיהיה לך בהצלחה.
שלם = שלהםלי לא הסכימו בקופ"ח כללית לאשר
לעשות זאת בבית חולים אלא רק במרפאה שלם ללא הרדמה וזה מאד מאד כאב. על כן הייתי ממליצה לך מכל הלעשות ממש ה כ ל ולא להסכים לעשות זאת בלי הרדמה. בשביל מה סתם לסבול ? אנחנו לא עוברות מספיק סבל נפשי ופיזי ? אז אם יש דרך לעשות זאת באופן שאיננו כואב, אז הייתי ממליצה לך להילחם למען אישור לעשות זאת בהרדמה.
מכל ה
ומקווה שלא יכאב לך![]()
היסטרו'ברוכה הבאה
למה התכוונת ?היסטרו'
תודה שיעבור לך בשלום
אור, היא התכונה אלי.למה התכוונת ?
שיעבור לך בשלום...
שלום דלידה וברוכה הבאה לפורוםשאלה- חדשה בפורום
לסביוןשלום דלידה וברוכה הבאה לפורום
נראה לי שאיוש כבר העבירה לך את כל המידע שאפשר לספר על היסטרוסקופיה. איזה עוד בדיקות את עומדת לעבור? אם הגעת מהפריות אז מן הסתם עברת כבר את כל ה"סט" הקבוע של ההפריות: בדיקות דם למיניהן, PAPS וכו'. אז מה נשאר לך? שיהיה בהצלחה ואם את צריכה עוד משהו תשאלי. סביון
ברוכה הבאה לשאלה- חדשה בפורום
אני מצרף קישור לגבי מידע ומכוניםברוכה הבאה לנו החם![]()
![]()
![]()
לגבי היסטרו' אייוש ענתה לך על הרוב. אני גם מציעה לך לעייין בשאלות נפוצות, הנמצא בסרגל הכחול בראש עמוד הפורום, לגבי מסלולים לביצוע תרומת ביציות, עליות וודרך מי ניתן לבצע זאת. המון בהצלחה ושוב ברוכה באה![]()
![]()
תודה על ההמלצותברוכה הבאה לנו החם![]()
![]()
![]()
לגבי היסטרו' אייוש ענתה לך על הרוב. אני גם מציעה לך לעייין בשאלות נפוצות, הנמצא בסרגל הכחול בראש עמוד הפורום, לגבי מסלולים לביצוע תרומת ביציות, עליות וודרך מי ניתן לבצע זאת. המון בהצלחה ושוב ברוכה באה![]()
![]()
תתני לנו דוגמה של הריון מוצלח ומידתודה על ההמלצות
החום ורוחב הלב שיש בפורום ממש מרגש, זה עושה חשק לתת מייד בחזרה..
שאלה- חדשה בפורום
ברוכה הבאהברוכה הבאה![]()
לא יודעת להוסיף פרטים אבל שיהיה בהצלחה בהיסטרו' וכמובן בתהליך התרומה.
ברוכה הבאה ל-ברוכה הבאה
דלידה ברוכה הבאהושיהיה בהצלחה
ושתצתרפי להצלחות של הפרום![]()
ברוכה הבאה למעוננו החםשאלה- חדשה בפורום
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.