שאלה-חדר אוכל שלום, כמתנדב במשמר האזרחי מותר לי לאכול בחדר אוכל של השוטרים בתחנה? תודה.
I ismeir New member 17/8/07 #1 שאלה-חדר אוכל שלום, כמתנדב במשמר האזרחי מותר לי לאכול בחדר אוכל של השוטרים בתחנה? תודה.
9 920base New member 17/8/07 #6 אממ זה לא נכון בכל התחנות שצריך להעביר כרטיס מגנטי..... תבדוק מה נהוג בתחנה שלך (שאל את מפקדך). בכל מקרה בשביל לקבל כרטיס מגנטי אתה פשוט צריך לא ליהות בקטגוריה של "נוער בתקופת ניסיון" (או בנוער במחויבות אישית)....
אממ זה לא נכון בכל התחנות שצריך להעביר כרטיס מגנטי..... תבדוק מה נהוג בתחנה שלך (שאל את מפקדך). בכל מקרה בשביל לקבל כרטיס מגנטי אתה פשוט צריך לא ליהות בקטגוריה של "נוער בתקופת ניסיון" (או בנוער במחויבות אישית)....
I ismeir New member 18/8/07 #10 תקופת נסיון אממ אני נוער אבל אני חושב שסיימתי תקופת נסיון כמה זמן זה תקופת נסיון? תודה
B boris84911 New member 18/8/07 #11 ל ismeir, תקופת הניסיון זה 6 חודשים תקופת הניסיון זה 6 חודשים בוריס, מתנדב בבסיס 603 (מרחב איילון)
9 920base New member 18/8/07 #13 דברים בסגנון של אורז/פתיתים, סלטים ועוף/דג... אבל אני מניח שזה משתנה בין תחנה לתחנה...