שאלה חברים....

Yogi Bear

New member
שאלה חברים....

מישהו יודע מי כתב את הכל התחיל בנאצר???? ומה כתוב שם בעצם..

שלומי כתב והלחין

הו חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה ואמא צ´טה אבוק טרזן שמעון רצבי סוס קטן אלי אוחנה הוצאתי קרן אני מגביה עשו לי פאול קיבלתי פנדל אני נוגח הוא חרא ירא בוטרוס רע לי ראלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני הכל התחיל בנאצר הנח לי אלי אלי חנה נח במיגרש אלי אוחנה אלי אוחנה שמעון כפרה מה תשתה אולי אני אביא לך קמפרי אני מגביה הוצאתי קרן עשיתי פאול נתתי טיל לחיבורים שמעון רצבי מה מצא בי שום דבר בי לא מצא חן בעיני בשיר ג´ומאייל ג´ומאייל בשיר בשיר שלנו ג´ומאייל חי הופ בשיר ג´ומאייל מת בשיר שלנו רק גו´מאייל חי שקלים בי איי ברקוס מיסטר טי פליז טל מי WHY WHY WHY הלך לי על הרגל ניסים קיוויתי סתם קיוויתי לניסים ונפלאות זה סוף הברך ניסים קיוויתי ורציתי שידעו אתה הכי טוב בעולם כספומטים בבגאז´ סצנות פורנו בגראז´ הו חרא ירא בוטרוס ראלי ראלי צ´ופר לא סמבוסה מהרג´ה ואמא צ´טה אבוק טרזן שמעון רצבי סוס קטן אלי אוחנה הנח לי אלי אלי חנה נח בדשא במיגרש אלי אוחנה אלי אוחנה שמעון רצה בי מה מצא בי לא מצא חן בעיני קנדומטים בפסג´ סצנות פורנו בגראז´ AM F E x6 AM x2 F E C D C B E x2 AM x3 זהו.אין במילים שגיאות כתיב....בכל בית זה משמעות אחרת עם צליל דומה YOGI BEAR מקווה שעכשיו הכל ברור....

CremboMan

New member
סליחה ששוב אני כותב הודעה

אני משתדל לעשות זאת כמה שפחות אבל... יש משמעות כלשהי למילים של הכל התחיל בנאצר ? הליריקס של זה נראים כמו שרשור שנלקח מפורום "פלרטוטי לשון" :)

Mashina Girl

New member
אממ...כן,קצת

זה אחד מתקשר לשני...ואחד בכלל לא קשור לשני,זה מסורבל ומוזר,אבל אני אנסה להסביר.. למשל : שמעון רצבי זה יעני שם + שם משפחה של מישהו..וגם זה כמו שמעון רצה בי ואז -->מה מצא בי? >>שומדבר לא מצא חן בעיניי.......
<< וכן הלאה.. ויש עוד כמה כאלה... כלומר,נראה לי שבכלל אני צודקת.. בלע...

CremboMan

New member
את משחקי המילים הבנתי

אבל בד"כ בשירים יש סיפור כלשהו, עלילה אם תרצו. כאן יש..... אלי אוחנה

שלמונזה

New member
אוקי אז ככה

שלומי ברכה הוא אוהד ביתר ירושלים (יובל מכבי ת"א!) ולכן הוא רשם שיר הזוי לחלוטין על אלי אוחנה!!! אין פה שום משמעויות נסתרות, סתם שיר חביב!

Mashina Girl

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo86.gif../images/Emo36.gif

מממממ... האנשים היו באטרף של ....ספורט..LOL.. מאיפה לי... העיקר משינה..............

למעלה