שאלה חבר'ה

כן, רק שזה לא בדיוק היה באזר

ליוטה עוד נשאר פוזשן של שניה+ אחרי הסל הזה אאל"ט.

תום116

New member
שאלה חבר'ה

רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי. אני רוצה לדעת בכמה כסף משתכר קובי בראיינט, בשבוע(!), אם אפשר להגיד לי את זה בפאונדים. תודה.

yuvalgolanorgil

New member
שאלה אחרת

האם פעם הוכרעה סדרת גמר בזריקת באזר ? וסדרת פייאוף בכללי ?

ikrmr

New member
כן. למשל ב-98 מייקל ג'ורדן נגד יוטה במשחק ה-6

ikrmr

New member
ראיתי שענו זאת, אך באמת זה היה קצת לפני הבאזר

Or Amit

New member
תעשה את החשבון

המשכורת שלו לפי ESPN היא 21,262,500 לשנה. תחלק את זה ב-52 יוצא 408,894.23 דולר לשבוע. שער הדולר כרגע הוא 3.38 ש"ח לדול"ר של הליש"ט הוא 6.6818 מה שמביא למשכורת של 206,839.85 ליש"ט לשבוע.

OrEl74

Well-known member
מנהל
../images/Emo6.gif הביא שאלה בדיוק בשבילך אה?

tristan79

New member
לדעתי התחלת לזלזל

ככה? סך החוזה לשנה לחלק ב52? זה הכל? איפה הימים בהם היית מתחשב בחוזה של קובי על פני 7 שנים ומקזז את ההפרשים שנוצרים בגלל שנה מעוברת...

Or Amit

New member
אז זהו ש...

החוזה של קובי הוא לעוד שנתיים, השנה עברנו שנה מעוברת, ולכן לא תהיה לו עוד שנה מעוברת בחוזה. אין לי סיבה לחשב את זה... (בסולם של 1 עד 10, כמה גיקי היה מצידי לרשום את המשפט האחרון?)

Or Amit

New member
לפי השאלה שלו

אני משער שהוא רוצה להשוות את זה למשכורות של כדורגלנים באנגליה. לא מחשבים בזה פרסומות (בדיוק כמו שבחוזה ה-30 מיליון של מייקל לא החשיבו פרסומות)

תום116

New member
חח, נכון מאוד

איך ידעת? השאלה שלי הגיעה מזה, שעל פי הפרסומים אם רונאלדיניו גאושו יעבור אכן למנצ'סטר סיטי, הוא אמור להרוויח שם 200 אלף פאונד לשבוע(!!!!!!!!!!!), סכום מדהים.. ומסתבר שכמעט כמו קובי:)

theblackknight1

New member
סכום מדהים? מה תאמר על זה

שטייגר וודס מתקרב לסכום שמוערך כמיליארד דולר מזכיות בתחרויות גולף, כמובן ללא פרסומות... לא מבין איך יש כל כך הרבה כסף בספורט הזה

למעלה