שאלה זריזה

שאלה זריזה

מה אפשר להחליף במקום קקאו ? יש מצב לשוקולית עם נס קפה? רשום לי להוסיף 1/2 כוס קקאו , איך אפשר להמיר במשהו אחר? וסתם בכללי העוגת שוקולד הזאת נשמעת לכם ? מצרכים: 2 כוסות קמח 1/2 1 כוסות סוכר 1/2 כוס קקאו 1 שקית סוכר וניל 1 שקית אבקת אפיה 4 ביצים 1/2 כוס שמן 1 כוס מיים רותחים רוטב שוקולד: ציפוי שוקולד: 4 כפות קקאו 6 כפות סוכר 5 כפות מים 30~ גר' מרגרינה/חמאה/מחמאה וגם ברוטב איך אפשר להמיר את הקקאו? תודה

מיכל63

New member
תשובה לשאלה הזריזה....

בעוגה ניתן להחליף את הקקאו בשוקולית אבל!!! צריך להוריד מכמות הסוכר שבמתכון ולהוסיף לכמות הקקאו... ברוטב אני לא יודעת כי לא ניסיתי עם שוקולית...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifשאלת מילוי לעוגיות

אני רוצה להכין עוגיות רולדות מהבצק הלבן של פירגה . בדר"כ אני מורחת ממרח תמרים ומפזרת אגוזים וקוקוס. בא לי קצת לגוון.. יש לי ממרח חלבה (דרך אגב מה עוד אפשר לעשות עם זה? ) ממרח תמרים, גוש תמרים בואקום , חמאת בוטנים , ממרח חרובים, סילאן , אגוזים , תאנים ותמרים , שוקולד צ'יפס בשני צבעים וריבה תוצרת בית .. יאללה תפגיזו ברעיונות למילויים מושחתים וטעימים

pirge

New member
אהבתי את ממרח החלבה עם הדבש ושוקולד

צ'יפס ל ב ן .....המילוי היה לאזני המן . כמובן, לאוהבי המתוק. ממרח חלבה מקציפים את כל המיכל עם 2 שמנת מתוקה מוסיפים 2-3 כפות ליקר ויוצקים לתבנית סיליקון פרח תקפיאי לגלידה ולפני ההגשה תהפכי ותקשטי אפשר להוסיף תוספות לבפנוכו של הגלידה....פירות יבשים קצוצים,אגוזים,שוקולדצ'יפס , מרציפן בחתיכות, מרשמלו.... לזלף סילאן או סירופ שוקולד, תוך כדי היציקה לתבנית לצבע נוסף.....כיד הדמיון. כנ"ל אני מכינה גלידה ממרח תמרים: ממרח חרובים: ממרח אגוזים: כל ממרח אחר...... בתמונה גלידות חרובים אגוזים--כמובן,בתבנית פרח מסיליקון יוצא יפיוףףףףףףף או בתבנית פאי מסולסלת מסיליקון. תהנו

pirge

New member
מלית טחינה גולמית,סילאן, אגוזים ותמ

ותמרים מיובשים קצוצים. קודם מורחים שכבה דקה של טחינה גולמית, מעל סילאן, מעל כף שוקולית, ואת התוספות לפי בחירה שלך. את יכולה לערבב 4\3 מיכל ממרח תמרים עם 3 כפות טחינה גולמית לממרח טעים לרולדות. בבקשה

pirge

New member
כדורי חלבה מטחינה סילאן../images/Emo3.gif

כדורי שוקולד בטעם חלבהו pirge / בישול לילדים ו 07:04 | 18/03/07 10:20 | 03/01/07 כדורי שוקולד מטחינה וסילאן-המלצה.ו pirge / אוכל חלבי ו כדורי שוקולד מטחינה וסילאןו limim / בישול לילדים ו 20:24 | 13/06/06 מאוד מומלץ כנשנוש/קינוח בריא לילדוד'ס (לתשומת לב אותה אמא שכתבה כאן לפני מס' ימים על ילד שלא מוכן לאכול מאכלים מזינים). מתכון: כדורי שוקולד מטחינה וסילאן של פירגה. רכיבים: אופן הכנה: שמים בקערה חצי כוס סילאן תמרים 2 כפות טחינה גולמית כף או שתיים קקאו מערבבים ביחד. מוסיפים שברי פתי בר. אני לא מפוררת. אפשר קורנפלקס או פצפוצי אורז מערבבים. אפשר להוסיף אחרי טעימה: סוכר חום או ממרח חרובים צימוקים או פירות יבשים אחרים אגוזים וכו'...... את הכדורים מניחים במנג'טים במקרר. תהנו. הערות: לימור: השתמשתי באבקת חרובים - במקום בקקאו. שמתי פצפוצי אורז ללא סוכר - במקום ביסקויטים. נראה לי שבפעם הבאה אשתף גם את הדור הצעיר בהכנה... הפעוט טרף! מקור המתכון: Pirge הופק על-ידי תוכנת מטעמים 2001 גרסה 1.1.2

למעלה