שאלה - זה מקורי?

luckdragon

New member
לא קונים זכרונות באיבאיי (נקודה)!

גם לא באליבאבא ושאר מקומות :) אני נכוותי קשות..מנסיון : 1. על הכרטיס רשום 16GB , המצלמה והמחשב מזהים 2GB --> אכלת אותה. 2. על הכרטיס רשום 16GB , המצלמה והמחשב מזהים 16GB , אחרי שאתה באמצע טיול לפתע אחרי 1GB כל התמונות דפוקות, ואז אתה מגלה שהמוכר פירמט את הכרטיס בצורה כזו שמזייף את גודל הכרטיס ---> אכלת אותה כפול. 3.על הכרטיס רשום 16GB , המצלמה והמחשב מזהים 16GB , יש לך מצלמה Nicon d90 כזו שיכולה לצלם סרטונים , ותמונות באיכות גבוהה , לפתע אתה לא יכול לצלם יותר... הכרטיס מתחמם במצלמה וצריך לחכות.. התמונה נדפקה.. והציפור שרצית לצלם כבר ברחה לה, אתה מבין שהכרטיס לא עומד בעומסים ---> אכלת אותה משולשת. 4. על הכרטיס רשום 16GB , המצלמה והמחשב מזהים 16GB , יש לך מצלמה Nicon d90 , וכבר למדת לקח מהכל.. אתה מעביר את התמונות למחשב ולוקח לך חצי שעה יותר , אתה מבין שהמהירות המוצהרת תחלק בשליש.. ---> אכלת אותה ברביעית. 5. אם רוצים מקורי , קונים באופיס דיפו בלבד , גם לא בחנויות מחשבים למינהם - גם הם קונים באליבאבא. 6. אין ארוחות חינם. הכותב הינו בודק תוכנה.

סייפיי

New member
או שבמקום כל זה

אפשר לקנות כרטיס מאתר אמין כמו DEALEXTREME, אחרי שקוראים בביקורות של האנשים שבחנו את הכרטיסים עם תוכנה חינמית שמגלה נפח מזוייף, סקטורים דפוקים, ומהירות כתיבה\קריאה מדוייקת: http://sosfakeflash.wordpress.com/2...standard-in-detecting-usb-counterfeit-drives/ (יש לינקים להורדה חינמית של התוכנה, אני ממליץ, קניתי 3 כרטיסי זיכרון מיקרוSD שמונה גיגה ב17 דולר לחתיכה כולל משלוח ובאף אחד אין בעיה)

nordinho

New member
דווקא קניתי אחד והוא עובד סבבה...

זה תלוי מה הצרכים שלך - אני פשוט הייתי צריכה נגן פשוט עם היכולת להעביר עליו מידע. קניתי 16GB. אני שומעת עליו מוסיקה וגם מעבירה עליו דברים ממחשב למחשב. לא צריכה יותר.

The Experience

New member
המוצר הוא מקורי וקיים באתר הרשמי של KINGSTON

פשוט שם הוא עולה בסביבות ה500$ אם אני לא טועה ובEBAY הסינים מוכרים אותו בגרושים בEBAY ושם המוצר כן מזויף אבל משתמשים בתמונה מקורית. היו פה כמה שירשורים בנושא והסינים האלה נופלים אחרי פחות מיומיים.

למעלה