שאלה ו...

שאלה ו...

בבקשה אל תכרתו לי את האצבעות... הייתי עכשיו בטכס סיום של שכבת י"ב (היה ממש יפה) ואז מישהי מדצ"ית מהפורום אמרה לי שלום... ולא ממש הספקתי להבין את השם שלה... אם את שומעת אותי (או יותר נכון קוראת את ההודעה) תגיבי...

kedeman

New member
וקפה!

ורוגלך שיגרה זה רע??? נעם אני מנקה ומסדר את החדר שלך אם את עושה את אותו דבר לשלי!! :) יש עסק?

נ ו ם

New member
אין עסק! החדר שלי בטוח יותר נקי

והוא גם די מסודר חוץ מזה שרוב הבגדים על המיטה/הפוף/הכיסא.

Darewolf

New member
רועי הי

אני אורי, זה ששאל אותכם אם אתם בבני המושבים, שרון - Sethriel או איך שלא מאייתים את זה, היא הבחורה המדוברת.

kedeman

New member
אווו אני יכול לענות :)

שרון דוד, עדנים, גוש נגי"ע (עוצמה - תראו איך אני מפרגן :), דרום שרון

s h e e p i t

New member
מממ...היי ?

טוב אז ככה אני חדשה כאן בערך אני מדי פעם מציצה בהודעות אבל לא ממש יצא לי להגיב בכל מקרה גם אני יוצאת לקורס מד"צים ואני אהיה בהדסים ואני מלב שרון אז...תהנו כולם סתם כי בא לי לדבר...או שלא =\ 98023460

נ ו ם

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה! תישארי

תהני מלא במד"צים אלו היו ה11 ימים הכי כיפים בחיי! סוף סוף בנאדם חדש שמשרשר כלבבי!(משרשרת למען האמת) ישר כוח. עלי והגשימי.

בקשר לנווה הדסה...

חבר'ה רצות שמועות שהאוכל של נווה הדסה הוא משהו בנז... אוכל גורמט... לא כמו הדבר הזה ששמים בצלחות וקוראים לו "אוכל" ולפעמים הוא גם עונה...

s h e e p i t

New member
מממ...היי שוב

נראה לי שפספסתי את המקום של ההודעה אז תחשבו שראיתם אותה כמה הודעות למטה =)

Princess 1

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo13.gif

תעשי חיים במדצים! יהיה לך ממש אחלה ננסה לסדר את זה ששי יביא לך עוגיות

Setherial

New member
האפ האפ ... אני..

יופי של תגובה שי.. זה פחות או יותר ממצא את זהותי.. לעוד פרטים אתה יכול לכתוב לי מסר או משהו כזה..:) אה וכמובן , ההצגה הייתה ממש נחמדה ! אורי - יופי של ריקודים וקטעים !!!

hadasbaril

New member
ברוכה הבאה ואל תפחדי

כול עוד תשרשרי ותראי הומור-הרעים לא יאכלו אותך.כי זה לא אפשרי וירטואלית,רק לאיים.ו גם אם כן,הם עוד לא מימשו........

THE sky angel

New member
לכי תדעי..........

למשל: איפה נעלמו כל האלה שהתעצבנו עליהם?! האא... זו תעלומה........

למעלה