שאלה ו..עוד משהו..

i l0ve u

New member
שאלה ו..עוד משהו..

אבריל יפה לדעתכם??? בוא נגיד ככה..היא נחמדה..היא לא מכוערת אבל גם לא מלכת היופי- אני דווקא אוהבת את הלוק שלה ואת המראה הפאנקי-קול.. אבל חבר´ה עם תראו תמונה שלה בלי איפור- בלי מייק אפ ובלי {הטונה} שחור בעיניים...אתם תיבהלו כמוני!

לאנה

New member
*אוף אוף אוווף!*

קיי, אז כמה דברים: אבריל יפה לדעתי, נכון, היא לא מלכת היופי, אבל בינינו - היה טקס בו מלכת היופי הייתה יפה...
ראיתי תמונה שלה בלי איפור - נכון, היא נראת קצת חולה, אבל לפי דעתי זה לא שהיא לא יפה בלי איפור..., אלא שפשוט התרגלנו לראות אותה איתו, ובגלל זה זה מוזר. חוצמזה שהתמונות די גרועות...
זה ממש לא מעניין אותי עם היא קווזימידו - העיקר שתעשה מוזיקה טובה. עד כאן הודעה עצבנית מפי.

i l0ve u

New member
את צודקת..

אני חולה על המוזיקה שלה ואין לי שום בעיה עם המראה שלה.. אבל אם כבר דיברנו על קרן..{זאת שכולם פה סוגדים לה..}

nothing woman

New member
יפה ובגלל זה אוהבים אותה

יפה אמרתתת זה בדיוק מה שאני חושבת איזה לא יפה היא מאוד יפה ובגלל זה היא מצליחה כי אנשים מאוד אוהבים את המראה הזה ולא באמת כי המוזיקה כזאת טובה יש עוד איזה אחת חדשה עכשיו שעושה מוזיקה די נחמדה אבל היא לא כזאת יפה אז פחות אוהבים אותה אוף... ברח לי השם... ואם כבר אבריל יותר יפה מאשר שהיא עושה מוזיקה טובה

ברודי

New member
צ´ה מה את רוצה ממנה?

הילדה פשוט לא פוטוגנית מסכנה, מה את נטפלת אליה... יש המון אנשות לא יפות שיוצאות כוסיות בתמונות ויש כאלה יפות שמצטלמות ומשומה יוצא חרא. אווריל כמו שאמרת לא מהממת אבל מי אנחנו שנשפוט אותה על זה. ז"א אנחנו פה לא בגלל היופי כובש שלה, יש לה אחלה מוזיקה זה הכול. *****ממממ... MTV היטס שוב הפרסומת לדיסק שלה!!!!******

4667

New member
to look or not 2 look ??

לוק או לא לוק (זה נשמע פורום ב"ג)? האמתי שזה לא משנה, מוסיקה זה מה שחשוב, וזהו.

RX Queen

New member
לפי דעתי מה שחשוב זה המוסיקה....

אבל בכל זאת לפי דעתי היא יפה ומיוחדת.... למרות שבגללה אני לא הולכת יותר עם ענייבות כי אני לא רוצה להיות אחת מההבלות האלה שמנסות להיות היא בכוח וזה כזה שקוף שהם פוסטמות... נו טוב....נניח לפריקיות האלה..... תמצאו לכן תדמית!!!!!!!!!!

לאנה

New member
../images/Emo4.gif

אני דווקא בעד ללכת עם מה שרוצים, ולא להפסיק כי "עכשיו יש סלבריטי שמתלבשת ככה, אז יחשבו שאני מתלהבת"..., כלומר, זה כל-כך משנה לך מה אחרים חושבים? *לא ממש קשור לכלום, אבל שיהיה*

למעלה