שאלה (ו"הי" לכולם..)

crysania

New member
שאלה (ו"הי" לכולם..)

הי לכולם! שאלה: יש משחק מחשב של רומח הדרקון???

black robe

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo63.gif

השתלבות מהירה ונעימה
אין לי מושג אם יש או אין... בכלאופן
אני נטלי. תכתבי קצת על עצמך , שם... מה קראת...

crysania

New member
יאיי!

אתם באמת פורום נעים ותוסס:) אני מקווה שאני אזכה להכיר את כולם..:) אממ... כרגע יש לי רק 6 ספרים, אבל יש בכוונתי לקנות את כולם...כן, אני יודעת שאני מטורפת.. קצת הרבה, אה? אבל כבר התחלתי בחיפושים אחר כולם ומצאתי מספר חנויות שבהם אוכל לרכוש אותם. ואם לא בחנות אז תמיד יש אינטרנט..:) קוראים לי קרן ולא מזמן גיליתי את רומח הדרקון. התאהבתי מיד...ברור. זה לא היה קשה לאהוב ספרים נפלאים שכאלה, תמיד נמשכתי לפנטזיה והרפתקאות (אני בעצמי כותבת ספר כרגע). אז....אא... אין לי עוד מה לומר ממש...:) נעים להכיר אותך, נטלי (שם יפה..).

black robe

New member
תודה!../images/Emo13.gif../images/Emo63.gif

גם השם שלך יפה מאוד...קרן....את אוהבת אולי חדי-קרן?את כותבת ספר???יופי!בבקשה בבקשה אם את יכולה...יש לי קומונה של כתיבת יצירות , שם את תוכלי לכתוב את הסיפור שלך , הקדמה לסיפור שלך ושירים מהספר שלך וכל מיני דברים..הייתי שמחה מאוווווווד אם היית נכנסת לשם!וכלכם מוזמנים , כמבן
לקומונה שלי. וגם יש לי אתר באותו הנושא: לאתר שלי.

crysania

New member
אמ.. כן, חד-קרן היא אכן חייה מרתקת.

בשמחה אבקר בקומונה שלך
תודה על ההזמנה...

Mystic Dragon

New member
"עובדים על זה" [ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif|

כרגע אין משחק ממש של רומח הדרקון, אבל אני יודע שהיו פעם. כל מיני אנשים מנסים לבנות משחקים בעולם של רומח הדרקון או מודים למשחקים קיימים (כמו neverwinter nights), אבל אין משהו מרכזי כרגע. השתלבות מהירה ונעימה, אנחנו אחלה פורום.

skazu

New member
אני מחפש את המוד לNWN

כבר הרבה זמן ואין לי מושג איפה להשיג אותו!

python 4

New member
היי גם לך!

פעם יצאה סדרה של שלושה משחקים למחשב, הם ישנים ולא בדיוק ניתנים למשחק בסטנדרטים של היום..

Nurmidor

New member
היי גם לך, וברוכהבאה!!! ../images/Emo24.gif |4U

כבר ענו לך
השתלבות מהירה

La Gamba

New member
לא ממש

אבל עדיף תמיד לשחק RPG ללא מחשב, ואכן יצאו מספר גרסאות משחק לרומח הדרקון, אולם לא למחשב.

OR Bur

New member
../images/Emo70.gifברוכה הבאה

יצאו מספר משחקים לפני הרבה זמן, תחילת שנות התישעים ואפילו קודם... (מקווה שאני לא טועה). הסיכוי למצוא אותם כיום וגם שיפעלו על המחשב הם מאוד נמוכים.

crysania

New member
תודה לכולם על המידע:)

קצת מאכזב, לא? יותר ממאה ספרים מדהימים ומצליחים אבל משחק נורמלי אין..): למרות שאני בטוחה שהוא בדרך.. טוב, תודה:)

Wing Chan

New member
אהלן

אני עמר מקווה שתהני
לקנות את כול ספרי הרומח? תתכונני ותכיני את הכיס, זה קצת הרבה...איזה 160 ספרים והיד עוד נטויה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifשלומשלום ^^ ../images/Emo24.gif

אני יערה, ברוכה הבאה :]

למעלה