שאלה ו/או דעה

צביקה38

New member
שאלה ו/או דעה

אם לאבל מייחסים את הצבע השחור אם לכעס את הצבע הכתום/אדום אם לרוגע את הצבע הירוק איזה צבע תעניקו לאימון? יום נפלא צביקה ברגמן

לבן

לבן הוא צבע הצבעים. מורכב מכל הצבעים כולם (ולכן יש בו גם את הסגול הרוחני, הכתום המעשי, הכחול המרגיע, האדום הרגשי). צבע חגיגי. צבע הכלולות. צבע של רוגע. של התחלה. צבעה של צ'אקרת הכתר - המחברת אותנו עם היקום סביבנו. לבן. אני בוחרת בו. ענת

צביקה38

New member
הצבע שלי

הוא לבן . מדוע לבן תשאלו? ובכן כאשר אדם נכנס לתהליך האימון ו/או חי חיי מאמן או מתאמן הוא מגיע למעשה למקום חדש ,לעולם אחר ,הוא פותח בפניו אפשרויות חדשות. מה אנחנו מרגישים כאשר אנחנו לובשים בגד לבן? אם לבשתם פעם מכנסים לבנות וחולצה לבנה אתם בודאי מכירים את ההרגשה של טוהר,ניקיון,מלאכיות,השלמה,רחיפה ..... זו בדיוק ההרגשה שמרגיש האדם שנכנס ומתחבר לעולם האימון ,תהליך של הבנה וקבלה שהכל אפשרי....החזון ,המטרות והיעדים שלו הם והאפשרויות בלתי מוגבלות.... בנוסף בגד לבן מסמל מעמד מיוחד אצל בני האנוש ,לפחות בארצנו,לבן מסמל טקס,חג,כבוד ולכן לדעתי עולם האימון מתחבר כאן מצוין. עם זאת נהנתי לקרוא על הצבעים האחרים שצבעתם את האימון ועל הדרך הנפלאה שהם מתחברים עם חלקי האימון השונה. לסיום נבחר כולנו בקשת שמרכיבה את כל הצבעים של חברי הפורום ומייצגת את הגשר הגדול בין האפשרויות הקיימות בעולם לפני האימון ואחריו. בשורות טובות וסופשבוע נפלא לכולם

הצבע שלי ורוד

צבע הורוד מסמל לגבי אופטימיות עוצמה תיקוה התחדשות שבת שלום לכולם

tlingit

New member
הוקסמתי מכל התשובות ../images/Emo99.gif

עכשיו נשארתי עם שלל צבעים וגם אחד שקוף כל אחד מכם שיכנע אותי

צבעי הקשת

אני חווה אימון כצבעי הקשת- אנו רואים באמצעותו צדדים שונים בנו, נקודות מבט , כיוונים שונים ומגוונים, לומדים על עצמנו במקומות שונים מתבוננים ומשתנים כמו הקשת.

ruthei

New member
צבע לבן

זו בדיוק הסיבה שבגללה אני מעדיפה את הלבן,( שהוא השתקפות של כל הצבעים), מלבד העובדה שהוא מסמל טוהר, חגיגיות וקדושה, כנאמר כבר. רותיא. מאמנת אישית בכתיבה

למעלה