שאלה ותיזכורת

שאלה ותיזכורת

שר הטבעות - ספיישל שכזה בערוץ 22 יום ראשון ב18:42 והשאלה שלי היא מתי המיפגש? כולם מוזמנים?

TaKe Me DuDi

New member
מפגש../images/Emo35.gif

הרבה זמן לא הייתי פההה התגעגעתיי
אממ טוב... אני אתחיל... מי ראה כבר תסרט
איך היה
אני לא ראיתי אני הולכת השבוע.... ככה שאל תגלו לי מה היה למרות שנראה לי שאני יודעת .....חחחח

OB4ever

New member
שלום

אני ראיתי תסרט!!!!!!!!!!! וואי אין לי מילים לתאר אותו!!!!!!!1 בננות היה לי רעיון..אולי ניפגש בכיכר דיזינגוף נדבר וזה ואז ניכנס לראות את שר הטבעות שובו של המלך!!! מה אתן אומרות??

LiNKiNPaRKiT

New member
איזה רעיון!!!

אבל את הסרט אפשר לראות גם בעריאלי ולשם הרבה יותר קל להגיע

•aniviel•

New member
לאאאאאאאא

כי אני וענת הולכות כבר ביום חמישי עם ידידים שלי לסינמה סיטי חוץ מזה שקשה לי להאמין שיהיו כרטיסים אם לא נזמין מראש אם כבר אז בואו ניפגש בסינמה סיטי ותכנסו להקרנה שאני וענת הולכות אליה

Anat L

New member
יפעת

המפגש ביום חמישי כנראה, כולם מוזמנים. תבואי!!! אני ולירון בטוח נהיה שם

•aniviel•

New member
יפעת יש מצב ש...

אני פספסתי את התכנית כי לא הייתי בבית יש מצב שתקליטי לי אותה כי יש לך 2 וידאוים נכון? ותביאי לי את זה למפגש? יש לנו החלפות כי יש לי את הדבר הזה של אורלי להביא לך חח... רק אני לא זוכרת עם הפוסטר או הלוח שנה זה לך? כי אחד שלך ואחד של ענת

חח אני לוקחת מה שנותנים

LOL ואומרת לך תודהההההההההההההההההה ענקית *mwa* ובטח שאני יקליט לך רק תקווי שחברה שלי הקליטה לי כי אני הגעתי באמצע אז ביקשתי ממנה להקליט

•aniviel•

New member
אוקי...

חסר לחברה שלך שהיא לא הקליטה!!!!!!!!!!!!
חח סתם נראה לך שיהיה לך את זה עד יום חמישי? את זוכרת ד"א אם קניתי לך את הלוח שנה או את הפוסטר כי אני לא זוכרת מה קניתי למי ?
ואם את רוצה תבואי איתי ועם יפעת ועם רביד וכולם לשיבת המלך אחרי המפגש.. אנחנו הולכים כנראה ב10 לסינמה סיטי

את רצינית!?!??!

איפה זה סינימה סיטי?!?!?!? אמאלה יא אבל מזה לא ניראה לי כי זה עד 1 יהיה ואין יותר רכבות

ובאמת שאני לא זוכרת

מה אמרת שתביאי לי הייתי עסוקה בלהיתרגש LOL אבל אני ישמח ללוח שנה אם לענת לא אכפת :)

ושובבבבבבב

תודההההההההההההההההההההה ובטוח יהיה לי את זה ליום חמישי אם היא הקליטה אני מתה כבר לראות תהתחלה אז אני יסע אליה מחר להביא את זה

OB4ever

New member
כן...

לא ידעתי שמראים את שר הטבעות גם בעזריאלי....כאילו מזה היתי רוצה לראות אתכן כי זה כיף לראות עם בנות שממש מעריצות את אורלי.....אני יודעת שחלק ראו אבל אני בטוחה שאף 1 לא תתנגד ראות שוב...אם אני לא טועה...

•aniviel•

New member
אז...

בואי גם לסינמה סיטי! תבואו כולנו איתנו לסינמה סיטי... לי ולענת יהיה כבר כרטיסים כי אני כבר מזמינה מחר מראש לנו ולידידים שלי... את ויפעת יכולות אולי לדאוג להזמין יחד? או שמישהו אחרת תזמין? למרות שקשה לי להאמין שיגמרו שם הכרטיסים כי זה אולם גדול אבל לא הייתי לוקחת צ'אנס

Anat L

New member
לירון ויפעת

לירון אני ביקשתי את הלוח שנה את לא זוכרתתתתתתת סורי יפעת אין לי מה לעשות עם פוסטר

•aniviel•

New member
אוקי.. סורי לא זכרתי ../images/Emo8.gif

אין בעיה.. שניהם בריאים ושלמים ומחכים לכן חח אני בבעיה כי יש לי 7 פוסטרים שעוד לא תליתי על הקיר של שר הטבעות, בעיקר של שיבת המלך, ואין לי מקום חחחחחחחחח

למעלה