שאלה ותהייה.....

צקלקה

New member
שאלה ותהייה.....

בכל פעם שאני יוצא לסיור ממונע, אני נתקל בכל מיני חארות שחונים בחנייה של אוטובוסים,מוניות ונכים!!!!! אפילו שאסור להם.....ועוברים שמה בערך איזה 6 ניידות בשעה (עם שוטרים) ואף אחד לא מעיר להם ואני היחיד שמעיר להם ומוזיז אותם מהתחנות.......השאלה שלי זה האם אני פועל נכון(ואני יודע שכן...) ולמה רק אני היחיד שאכפת לו..... איזה עצבים.....!!!!!

danielo18

New member
אתה לא היחיד עם הבעיה הזאת

לי גם יש את הבעיה הזאת,ולי זה יותר מציק כי אני עושה תח"צ בעיר וזה יותר מעצבן. בגלל שיש שם קיוסק אז מלא אנשים עוצרים שם וחוסמים את התחנה,זה סביל(למרות שזה לא הכי חוקי...).יותר חמור זה שיש כאלה שחונים באלכסון וחוסמים את הנתיב הימני וזה יותר מסוכן.אני גם כן מעיר לנהגים(בנימוס כמובן!) אבל פעם אחת יצא לי שאיזה חרא התחיל לפתוח ג'ורה ולאיים וכמעט תקף אותי וזה היה לא הכי נעים שיש..מאז כל פעם שיש דבר כזה וזה חורג מהנורמה(כשאני רואה שהנהג מסרב או שהוא מתכנן שהיה ארוכה),אני מזמין ית"מ והם באים לטפל בו(לזכותם יאמר שהם מגיעים מהר ככל האפשר-ומבצעים את עבודתם נאמנה!!) לפי מה שתדרכו אותי,אסור למתנדבי קלאסי להתעסק עם עברות תנועה. אבל..אם ראית עברת תנועה(חניה בתחנת אוטובוס לדוגמא),זכותך לעכב את הנהג,לקחת את פרטיו ולהעביר את זה הלאה או להזמין לו ית"מ ולתת להם להתלכלך איתו.איך תדע מה לעשות? לפי האדם..אם הוא נראה לך קקה אז תתן לית"מ להתעסק איתו.אם אתה חושב שאתה תוכל להסתדר,קח אותו אתה...

מתנדב

New member
צקלקה, זו בעיה ידועה.....

וכל הכבוד לך על זה שאתה מעיר להם, ולדעתי תחמיר איתם יותר, ותן להם דוחו"ת ללא רחמנות, אחרי זה נהגי האוטובוסים צרכים לעמוד קצת מרוחק מהתחנה, ולא עלינו היו מקרים שבגלל זה קרו תאונות דרכים רק בגלל שהאוטובוס לא נכנס למסלול שלו עד התחנה עצמה, אני מאוד מקפיד על זה ואפילו נותן דוחו"ת לנהגים חצופים אלו...

Super Go

New member
אתה עושב נכון

גם אני מעיר לנהגים שאני רואה, ובמדינת הצורך אם זה לא נהג או 2, מזמין גם תנועה שיטפלו בהם כמו שצריך. ולא פעם יצא לי להעיר לנהג שהתחיל להשתולל והמציא לי כמה כסף דו"ח הוא יקבל, לא נורא, קורה.

קרבינוש

New member
וגם יש גשם ועלולים להרטב בגלל זה

מי שלא מתחשב באחרים לא צריך להתחשב בו אבל אם הוא רק חונה ל2 דקות לחכות לאמא שלו או לאחותו באוטובוס שתרד ממנו אז כדאי להזהיר קודם ולבקש שילך אם הוא מתפלצף אז להראות לו מאיפה משתין הדג

צקלקה

New member
זו לא הבעייה היחידה...

אנשים שמחכים לאוטובוס ואנשים שיורדים ממנו צריכים לעמוד לי על הכביש!!!!!!!!!והאנשים שיורדים ממנו צריכים לרדת בכביש.......ולא פעם קרה שכמעט דרסו לי אנשים......

למעלה