שאלה ושיתוף...

• פותח הנושא Almi2
  • פורסם בתאריך

Almi2

New member
שאלה ושיתוף...

היי בנות, אתמול הייתי אצל דר' ברקוביץ בפעם הראשונה. אמר כצפוי שצריך להתחיל זריקות גונל במקום האיקקלומין שגרם לרירית דקה. אני ביום ה4 למחזור אז הוא אמר להתחיל להזריק מהיום תוך שאני עושה בדיקת דם כל בוקר עד יום רביעי שאז אני באה אליו שוב.
אז הייתי היום במוקד לבדיקת דם ושאלתי אותם לגבי שעת פתיחה מחר בבוקר, והאחות הסתכלה עליי כאילו נפלתי מהירח שאני רוצה לבוא לעשות בדיקה ביום שבת.. כי גם ככה התוצאה נשלחת למחרת. מה אתן אומרות? אולי הוא התכוון חוץ מיום שבת?

ועוד משהו בנימה יותר אישית, רציתי לשתף בדבר שממש הציק לי כשהייתי אצלו. הפורום הזה ואחרים הכין אותי לאדישות שלו ולהמתנה הארוכה בתור.. אז מהבחינה הזו הסתדרתי (רק שלפרקים זה הרגיש כאילו הוא ממש צוחק עליי).
אבל הבדיקה שלו היתה סוג של משפילה הייתי אומרת. שכבתי עם רגליים רק קצת מפושקות (בכל זאת בהתחלה קצת מביך...) והוא בא ודחף לי את הברך הצידה כדי שאפשק יותר ואז הכניס את המוט הזה של האולטרסאונד מהר! האמת שהייתי בשוק מזה ואחרי שיצאתי ממנו ממש ממש בכיתי. הרגשתי שעברתי קצת טראומה. איפה קצת עדינות, קצת הכנה...
עוד מישהי שותפה להרגשה שלי?
זה גרם לי לא לרצות לחזור אליו אבל חבל לי על הבלאגן שזה יעשה בתכנית הטיפולים..

לא נעים בכלל

מורן 8383

New member
אני גם מטופלת שלו

גם בהתחלה אצלי לפני שנה וחצי גם אני יצאתי בוכה מהיחס המזלזל קצת אבל לאחר מכן הבנתי שהוא רובוט
עוברות אצלו ביום 100 בנות כולל הפריות כולל שאיבות וכו' אין לו זמן הכל מהר מהר מהר
זה לא מכוונה רעה אני עם הזמן התרגלתי אליו ובשהוא שלב היום אני קצת אוהבת אותו חחח זה מצחיק כי ד"ר ברקוביץ
שאת תתרגלי אליו ובשהוא שלב הוא יפתח יהיה פחות ציני .
אני מאמינה שקשה גם לו שזה לא מצליח ובגלל זה אין קשר איתו , ד"R מאוד מאוד ציני ויש לו זלזול אבל עדיין הוא שליח של אלוהים.
אני לא אשכח שהוא התקשר להגיד לי שלא הצליח כיאלו מתנצל לבשר את הבשורות הרעות הרגשתי שאני מנחמת אותו.

אני יכולה להגיד לך שבת דודה שלי נכנסה להריון אצלו אחרי 8 שנים ויש לה בן קטן
ואשתו של בן דוד שלי ילדה בן והשני בדרך!!

ככה שהמטרה שווה הכל.

גיי J

New member
אני לא יודעת לענות על השאלות

אבל נשמע שעברת חוויה לא פשוטה אצלו. אני אישית לא יכולה להחזיק מעמד אצל רופא כזה. חייבת קצת חום ואנושיות.
הייתה תקופה שהייתי אצל רופאה כזו קרירה וכל פעם מחדש יצאתי בוכה.
לגבי צורת ההתנהלות שלו בבדיקה, לגמרי לא מקובל! גם ככה זה מביך ולא נעים, איפה העדינות? וגבולות הפרטיות?
מקווה שזה היה חד- פעמי, מתוך חוסר תשומת לב. אבל אם יוצאים מהרופא אחרי כל פגישה בוכים, לטיפול ולנפש זה לא יעשה כלום.
המון בהצלחה!

פזית66

New member
כן זה ככה אצלו

אני זוכרת את האולטרסאונד הראשון אצל רופא הנשים שלי אחרי שטופלתי קודם לכן רק אצל ברקוביץ, הייתי בהלם מהנחמדות והעדינות...

אבל בעיני זה שווה, כי זה עובד ובסופו של דבר זה מה שחשוב. והיחס גם משתפר עם הזמן.

acka

New member
קצת תשובות

קודם כל לגבי בדיקות הדם. אכן אין בדיקות ביום שידי
.בשאר הימים כדאי לעשות במרכזי בריאות האשה איפה שיש תורים למטופלות פוריות או במרפאות הרגילות ממש מוקדם ולבקש שישימו מדבקת ivf דחוף
.ככה התשובות מתקבלות באותו היום
&nbsp
לגבי הרופא אני ממש מצטערת על החויה שעברת
נראה לי שמרוב הנשים שהם רואים הם שוכחים שעבורנו מדובר בנושא מאוד רגיש
.אני לא מכירה אישית את ברקוביץ ולא יכולה לחלוק מנסיוני
.אבל כן בעיני הכימיה עם הרופא חיונית
.אם לא נעים לך שם אני הייתי שוקלת להחליף
.רק את מודעת לעוצמת החוויה השלילית שחווית וכמה תוכלי לנסות ולהתרגל
.הלוואי וכבר בסבב הזה תהיי בהריון ולא תהיה שום דילמה.

החוויה שלי עם ברקוביץ

לא אשקר שעל ההתחלה היתה לי כימיה איתו, כי גם אני מעדיפה פרקטיות וזריזות וציניות....
נכון שגם לי הוא הזיז ככה את הברך והכניס מהר את האולטרסאונד...אז ממש יללתי ואמרתי לו בעדינות זה מהיר מדיי....מאז הוא באמת בסדר בקטע הזה....
רוצה לשתף כמה הוא אנושי.....ממש מהשבוע האחרון..... עברתי שאיבה באסותא ראשלצ השבוע, המרדים בחדר ניתוח ניסה להכניס לי עירוי פעמיים ולא הצליח, הוא רצה להכניס לי בלבן של היד ( לא בכף יד, מבינות איפה?) וישר אמרתי לו ״ לא זה יעשה לי כחול מטורף, עשו לי את זה פעם, בבקשה לא. עכשיו, מיותר לציין באיזה תנוחה אני - עם רגליים פשוקות וקשורות ושוכבת שם חסרת אונים.... אז המרדים מתכופף אלי ואומר לי בטון משפיל כאילו שאני מטומטמת : את צריכה להבין שלא כל מה שאת רוצה בחיים קורה, נכון ?? את לא רוצה ביד , ואני לא רוצה לשים לך ביד השניה.... בתוך שניה התחלתי לבכות ולהשתנק מהבכי, הריי אני פה ברגע זה כי הכל הולך לי חלק בחיים, לא ??? השתנקתי ממש מהבכי ( איזה מביך זה ) ישר ברקוביץ זינק ממקומו, בא שאל מה קרה , לא הצלחתי להוציא מילה מההשפלה ומהבכי שתקף אותי, אז המרדים שאל בהתרסה : את רוצה שהרופא ישים לך ? ( הוא לא האמין שאגיד כן...זה לא היה מהתחשבות שלו ) אז הצלחתי להוציא : כן, ברקוביץ תוך שניות הכניס לי את העירוי, בא אליי לראש, ליטף אותי התסכל עלי ואמר לי : אל תדאגי, אני דואג לך ,,,הכל בסדר,,,,,
אם זו לא אנושיות, אני לא יודעת מה כן......
בפעם אחרת נכנסתי בוכה לשאיבה כי לא מצאו זרע בכלל לבעלי וידעתי שהולכים לשאוב לי ביציות רק כדי להקפיא אותן, הוא ממש חיבק אותי ואמר לי שיהיה בסדר, שזה עדיין מוקדם ואולי כן ימצאו זרע וכו וכו,...

בקיצור יש לו דברים לא נחמדים ( רבתי איתו מלא פעמים) אבל הוא מדהים כשצריך אותו....ומקצועי מאוד....ואיך שהוא מסתכל לי בעיניים אני מתמלאת בכי ( הוא בטוח חושב שאני בכיינית, ואני דווקא הכי בחורה חזקה בדרכ....)

100shira

New member
ובאותו הקשר, על ד"ר ברקוביץ'

גם לי הייתה חוויה מאוד קשה עם מרדים באסותא ראשל"צ בעקבותיה לא הייתי מוכנה לעבור הרדמה. נכנסתי לשאיבה בוכה, כואבת ופגועה. וד"ר ברקוביץ' עשה לי שאיבה ללא הרדמה (עם כמה וכמה זקיקים), והיה הכי עדין ותומך שיכולתי לצפות. גם באופן שב הוא עשה את זה וגם במידת האמפטיה שהפגין. (קושקושית, מעניין אם אנחנו מדברות על אותו המרדים, סביר להניח שכן). וכשהתלבטתי לגבי הפלה, הוא התקשר אליי מחו"ל לעזור לי להחליט.
ונכון, יש קטעים שהוא מוציא אותי מהדעת...ועדיין אני ממליצה עליו בעיניים עצומות.

100shira

New member
בדיוק אני מספרת לבעלי מה שתיארת...

וחושבת איזו סיטואציה איומה, בכזה רגע רגיש להיתקל בכזו אטימות ורוע. מזל שד"ר ברקוביץ' היה שם בשבילך. חיבוק גדול חזרה יקירה

napit

New member
כימיה עם הרופא המטפל

היי,
אני לא מכירה את ברקוביץ (חוץ מלא מעט הצלחות שלו כאן בפורום).
אני כן יכולה להגיד לך מניסיון שלי שמעבר למקצועיות הכימיה בינך לבין הרופא חשובה מאוד, לי אישית לפחות חשוב מאוד לדעת שאני נמצאת בידיים טובות, וסומכת על הרופא שלי.
לפני הרופא שאני מטופלת אצלו עכשיו, הייתי מטופלת אצל רופא אחר. יום אחד הוא ביקש לעשות איזשהי בדיקה בהנחיית אולטרסאונד ולא כ״כ הבנתי מה זאת הבדיקה הזאת. תוך כדי שאני שוכבת על השולחן המזעזע, אני שמה לב שהוא רוצה להזריק איזשהו חומר ניגוד. עצרתי אותו ואמרתי לו שנראה לי שזאת בדיקה שכבר עשיתי.
במקום להסביר לי שלא, ולהבין שככל הנראה אני ממש לחוצה - הוא פשוט עשה ״TIME OUT" עם הידיים ודיבר אלי ממש בזלזול.
זאת הייתה הפעם האחרונה שראיתי את הרופא ההוא. זאת חוויה ממש שונה ממה שכל הנשים בפורומים מספרות עליו...
פשוט משהו בכימיה איתו לא הסתדר לי... אני אוהבת לשאול הרבה שאלות ולהיות מעורבת, כנראה לו קשה עם נשים כאלה.

אני מאוד מקווה שבאמת היה לו ״יום לא טוב״ והפגישה הבאה שלך איתו תיראה אחרת...
אבל אל תפחדי לעבור רופא מטפל אם זה ימשיך ככה, לא משנה כמה בלאגן זה יעשה לך בטיפולים.

בלונד23

New member
אני מבינה

נכון שהוא עורך בדיקה במהירות הבזק. אני אישית לא נעלבת מזה.
צריך לדעת שזה הסגנון שלו ולעומת זאת הוא מצליח להיות רגיש (כן כן) ולהבין ואפילו להצחיק ולתמוך כשהוא כבר מכיר אותך טוב יותר.
אל תצפי לחבר טוב. תצפי אך ורק לרופא שיביא לך תוצאות.

asi1811

New member
אכן חוויה לא נעימה

ואכן כך הוא מבצע את הבדיקה.
אני אישית התרגלתי והתחלנו לצחוק עליו שהוא כמו זורו שהמכשיר זה החרב שלו
והוא מכניס מהר ומוציא מהר.
אבל זה בסדר גמור לבקש פעם הבאה שיהיה עדין יותר.
וזה גם בסדר להחליט בהמשך לעבור רופא. לכל אחת מתאים רופא אחר.
(אנחנו עברנו מסיבות אחרות).

למעלה