שאלה ושאלון קצר

I Am God1

New member
שאלה ושאלון קצר

כדי לא לבאס או לפתוח סתם הודעה אני מתלבט אם לקנות את Silence של סונטה ארטיקה או את Illusions של ארוון על מה אתם ממליצים לי? ושאלון קצר ולא קשור שמצאתי כדי שלא ישעמם לכם תענו אם בא לכם שם: איך היה הליל סדר? מה התוכניות לחופש? אתה אוכל חמץ בפסח? מה התוכנית האחרונה שראיתם? מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? מה הSMS האחרון שקיבלתם? מה הדיסק האחרון ששמעתם? מה אתם שומעים עכשיו? את\ה מתגעגע לקיץ? והבנתי שיש לכם מפגש אז האם אתם באים למפגש? תודה אנשים וחג שמח!!!!!!

NiKi†a

New member
הרבה תשובות ../images/Emo8.gif

לדעתי תקנה את סיילנס, אבל זה רק בגלל שאני אוהבת יותר את סונטה [: שם: אני שירן
איך היה הליל סדר? היה כייף! המוןהמון אוכל [= מה התוכניות לחופש? אמאמאמ...לעבוד, לראות הרבה אנשים :) אתה אוכל חמץ בפסח? חח כה [
?] מה התוכנית האחרונה שראיתם? פריקים וגיקים! מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? ממש הצחיק? איליה :) מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? אור
מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? איליה מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? נוי פה! מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? שילשום אור אמר ב1 וחצי בלילה שיוצאים, והסכמתי :] [למחרת בקושי קמתי לעבודה XD] מה הSMS האחרון שקיבלתם? "בוקר טוב קושקוש" D: מה הדיסק האחרון ששמעתם? של אינקובוס! רארר
מה אתם שומעים עכשיו? נוי רואה את התוכנית נותנים בראש את\ה מתגעגע לקיץ? כןןן בא לי חם והרבה שמש :( אז האם אתם באים למפגש? בייטח ;]

ShadowDweller

New member
../images/Emo11.gif

סיילנס! סונטה הכי טוב. שם: יעל.. איך היה הליל סדר? משעמם.. אפילו לא משעשע, טוב אולי קצת (ג'ים! עשיתי בטבעון את הסדר XD). מה התוכניות לחופש? ת"א + מודיעין.. אתה אוכל חמץ בפסח? לא. מה התוכנית האחרונה שראיתם? CSI- NY מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? אממ.. אליהוא?! מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? וואו.. זה היה מזמן.. טננבאום (נו כאילו שזה משנה אתם גם ככה לא מכירים) מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? גרובר?! מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? שהוא לא משפחה? כינרת.. חברה של אח שלי. מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? מצה עם שוקולד? מה הSMS האחרון שקיבלתם? משו מ-MTV
מה הדיסק האחרון ששמעתם? I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love (לא להרוג אותי, כן?!) מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום.. באמת כדאי שאני אתחיל. את\ה מתגעגע לקיץ? לא.. ממש לא! אני רוצה חורף בכל ימות השנה..
3>

genz

New member
עזוב את שניהם

Blood Mountain של Mastodon מעולה, תקנה אותו. ותשובות? שיהיה... שם: כן, יש לי שם איך היה הליל סדר? אין תגובה מה התוכניות לחופש? נזרום... אתה אוכל חמץ בפסח? כן מה התוכנית האחרונה שראיתם? איזה משהו ב-MTV מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? אתה לא מכיר מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? גם אותו אתה לא מכיר מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? אחותי מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? אני? מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? אכלתי, ולא בשעה מתוכננת!! מה הSMS האחרון שקיבלתם? איתי מודיע לי שהוא שיכור מה הדיסק האחרון ששמעתם? ההופעה של התקווה 6 מה אתם שומעים עכשיו? Pan Satyros של בהמות'. אבל בדיוק נגמר, אז עכשיו זה Chant for Ezxhaton 2000, גם של בהמות'. את\ה מתגעגע לקיץ? כן לא יודע עוד אם אני בא או לא. חג שמח.

DanieLushka

New member
ממ

שם: דניאל איך היה הליל סדר? היה אחד המצחיקים.. אנשים הזויים זה טוב D: מה התוכניות לחופש? ממ.. להתעצל, לעשות שיעורים\עבודות, מתמטיקה, חברים ושאר ירקות אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה התוכנית האחרונה שראיתם? ממ משהו בנשיונאל ג'יאוגרפיק.. על נמלים מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? ידיד, דפוק בשכל XD מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? חברים? לבית של חברה.. גם כן יציאה מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? לא יודעת -.- מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? אורחים של ליל הסדר? מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? ממ.. אנערף? מה הSMS האחרון שקיבלתם? "לכי לישון יא זקנה" XD מה הדיסק האחרון ששמעתם? שום דיסק.. שירים בודדים שכזה מה אתם שומעים עכשיו? Hoobastank - The Reason את\ה מתגעגע לקיץ? איכס לא, אני מתגעגעת לחורף. אז האם אתם באים למפגש? אכן כך.

ShadowDweller

New member
אישה!

אני כנראה באה מחר למודיעין עד שבת או משו.. את הולכת לערב להקות?!

תקנה את Silence

שם: איילת איך היה הליל סדר? מצחיק ברמות מה התוכניות לחופש? אממ אין ממש אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה התוכנית האחרונה שראיתם?MTV2 מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? בת דודה שלי מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו?חברה שלי מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון?חברה אחרת שלי מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית?המשפחה שלי מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה?אכלתי מצה בלי כלום (היה מגעיל) מה הSMS האחרון שקיבלתם?חדשות מה הדיסק האחרון ששמעתם?Nightwish - Century Child מה אתם שומעים עכשיו?כלום את\ה מתגעגע לקיץ?לאאאאאאאא

Musta Susi

New member
נראה לי שהייתי הולך על Silence../images/Emo47.gif

שם: אופיר איך היה הליל סדר? בסדר מה התוכניות לחופש? לנסוע לת"א לפחות פעם אחת, לשחק הרבה במחשב, לראות קצת טלוויזיה, להפגש עם חברים ולהתחיל ללמוד למת'
אתה אוכל חמץ בפסח? כמה שאפשר |כופר| מה התוכנית האחרונה שראיתם? כלבוטק מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? אח שלי מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? יצאתי עם כל המשפחה אתמול
מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? המורה לנהיגה?
מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? לא זוכר מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? אכלתי שקדי מרק עם מרק עדשים
!!! מה הSMS האחרון שקיבלתם? "הטיפ לחיים הטובים..." מה הדיסק האחרון ששמעתם? Ensiferum - Victory Songs
מה אתם שומעים עכשיו? Thyrfing - Till Valfader Urgammal את\ה מתגעגע לקיץ? אהא
|חופש|

../images/Emo159.gif

שם: אביה איך היה הליל סדר?ארוך
מה התוכניות לחופש?בעיקר ללמוד אתה אוכל חמץ בפסח?אם יהיה לי אז אוכל, כן מה התוכנית האחרונה שראיתם?אנא ערף.. חדשות? מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם?אח שלי מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו?נגה מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון?אמא מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית?אח שלי מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה?לא זוכרת
מה הSMS האחרון שקיבלתם?"כן" (עידן יבין באיזה הקשר.
) מה הדיסק האחרון ששמעתם?רקונינג נייט. מה אתם שומעים עכשיו?נורא אל נורא את\ה מתגעגע לקיץ?לא!!! אייייייכככככככ

TarwenR

New member
דמ. איפה כל אוהבי הארוון? :[

בכל אופן, תקנה את של ארוון! תקנה כל דיסק שלהם שאתה מצליח להניח עליו את היד.הם שווים את זה. (וזה לא שסיילנס לא טוב) שם: נדיר איך היה הליל סדר? מלא קמח נוצות ונחמד. מה התוכניות לחופש? לזה שנשאר, בעיקר ללמוד מתמטיקה. אתה אוכל חמץ בפסח? כמובן :] מה התוכנית האחרונה שראיתם? בטח האוס. מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? ברווז מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? נראה לי שאייל. הלכנו לראות את בופור ולהזריק שוקולד. מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? ברווז. מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? חברים של אח. מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? להיפגש עם מישהו בשעה מאוחרת בלי לתכנן? מה הSMS האחרון שקיבלתם? משהו נחמד מיוני. מה הדיסק האחרון ששמעתם? Arwen - Illusions באמת. שמעתי אותו היום באוטו) מה אתם שומעים עכשיו? צלצולי SMS את\ה מתגעגע לקיץ? לעולם לא. אני לא אוהבת קיץ. ושאלה לך, מר בחור, מאיפה אתה מכיר את ארוון?

skipp

New member
לא מכיר את הדיסקים, אבל יש שאלון חח

שם: איך היה הליל סדר? עמוס, היינו 22 אנשים מה התוכניות לחופש? להתבטל אתה אוכל חמץ בפסח? כן מה התוכנית האחרונה שראיתם? חחח "פגז מן העבר" שבקרה תפסתי בערוץ אחד מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? רומי, הבת של הבת דודה שלי, אוי ילדים קטנים זה משעשע מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? נראה לי שאחי ובת דודתי, הלכנו לראות "בופור" מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? מומין מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? מממ... שאלה טובה, סביר להניח שג'ים מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? אם אני אלך למפגש נייטוויש מחר זה יהיה ספונטני מה הSMS האחרון שקיבלתם? "בהצלחה בטסט" מג'ים מה הדיסק האחרון ששמעתם? אני לא שומע ממש דיסקים שלמים, אבל כנראה משהו של נייטוויש מה אתם שומעים עכשיו? כרגע כלום את\ה מתגעגע לקיץ? כן !!!! ובקשר למפגש, אני דיי חייב, מופעל עליי לחץ דיי מתון בעניין

Shusho

New member
שה לה לה לה לה אין דה מורנינג

שם: מיכל איך היה הליל סדר? נחמד.. קראנו שעתיים ת'הגדה. היה אוכל מגעיל. מה התוכניות לחופש? יש חופש?
לא לי.. אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה התוכנית האחרונה שראיתם? סרט על סטיבן הוקינג ועכשיו משהו על שחור שגר ביער מי הבן אדם האחרון שהצחיק אתכם? אמא O____O מי הבן אדם האחרון שיצאתם איתו לאנשהו? עידן מי הבן אדם האחרון שדיברתם איתו בטלפון? עידן מי הבן אדם האחרון שהיה אצלכם בבית? עידן מה הדבר הכי ספונטני שעשיתם לאחרונה? וואי אני מה זה לא בן אדם ספונטני. מה הSMS האחרון שקיבלתם? משהו סטייל "אני באמצע עבודה אתקשר אחכ." מה הדיסק האחרון ששמעתם? לא זוכרת מה אתם שומעים עכשיו? את החתולה שלי מגרגרת את\ה מתגעגע לקיץ? ממש לא. והבנתי שיש לכם מפגש אז האם אתם באים למפגש?

למעלה