שאלה ועזרה!!(בקשה)

Hide and Seek

New member
שאלה ועזרה!!(בקשה)

קבלתי בהתחלה צו גיוס ל23.7.06 (גיוס קרבי) והצבא דחה לי את הגיוס מבלי שבקשתי ל19.11.06 (גם גיוס קרבי) עכשיו הפרופיל שלי הוא 97 ואני בן יחיד להורים גרושים! ההורים שלי לא הסכימו לחתום לי על קרבי והצבא יודע את זה . מישהו אולי יודע למה אני עדיין בגיוס קרבי? ומה אני יכול לעשות בצבא עם פרופיל 97 וקב"ה 54 ??

f1r3

New member
תשובה

אהלן גם אני בן יחיד וגם לי לא חתמו ( נכון להיום) וגם התאריך גיוס שלי זה 19.11 לפני כמה ימים התקשרתי ללשכ"ג בקשר לעניין הזה ונאמר לי ש 19.11 זה תאריך כל"צ מעורב- ז"א גם קרבי וגם לא קרבי

dex0r

New member
רוב הבנים היחידים עם פרופיל קרבי...

שלא קיבלו חתימה מההורים, הולכים בד"כ למ"כים.

Hide and Seek

New member
אמממ

א.סליחה על הבורות אבל מה זה מכים? ב.איזה עוד תפקידים לבנים יחידים עם פרופיל קרבי שלא קבלו חתימה מההורים יש? בתודה מראש!

romi5011

New member
כל התשובות

1. מ"כים זה מ"כ ברבים כלומר: מפקד כיתה. זה אחרלה תפקיד. חבר שלי עשה את זה בצבא ויש הרבה אפשרויות קידום! (גם קצונה - במיוחד עם קב"א כמו שלך). 2. יש מלא תפקידים (למעשה הכל פתוח לך...) מצאתי לך: אלחוטן, מדריך חובש . ננתי לך קישור למנוע חיפוש לפי פרופיל ולפי האם אתה רוצה להיות קרבי או ג'ובניק - אני מקווה שזה יעזור

Hide and Seek

New member
תודה לכולם!

תגידיו יש פה עוד אנשים מה-19.11 עם פרופיל קרבי ושהם בנים יחידים ואין להם חתימת הורים??? חחח.. אהה ועוד משהו אם אני לא קרבי אז הטירונות שאני עובר זה רק 02?? או שיש עוד אפשרויות...

f1r3

New member
כן אחי , אני כזה

פרופיל 82 בו יחיד בלי חתימה !

oritsi

New member
לכל הבנים היחידים עם פרופיל קרבי...

שאין להם חתימה מההורים. כנראה שכמו שאמרו כאן,אתם הולכים למ"כים. יש מחזור שנפתח ב30 לנובמבר אז יכול להיות שתהיו מסופחי בקו"ם עד אז... אני אישית יוצא לקורס הזה אחרי שהייתי ג'ובניק 7 חודשים ונמאס לי אז העלתי פרופיל. זה אחלה של תפקיד וכדאי לכם...

למעלה