שאלה ועוד שאלה...

jam19

New member
שאלה ועוד שאלה...

שאלה מס' 1: אני גר בישוב דתי של 80 (גם זה בקושי) משפחות ובשבת ראיתי בלוח מודעות שלט של "חתמו נגד מצעד הגאווה" אז תלשתי אותו כי: א- אני לא רוצה שיחתמו ב- זה אנשים שלא יודעים מה זה הומו, הם יודעים מה זה הומו בפועל אבל מתייחסים אל זה כאל צרעת מחוסר ידיעה!!!. הם לא מבינים שמהומואים מונעים זכויות הם חושבים שהמצעד זה לצעוד כי אתה הומו וכי אתה גאה בזה, הם לא מבינים שזה יותר מגאווה... אני לא בטוח שמצעד (ועוד בירושלים) זה נכון... אבל בכל זאת.. אני לא יודע אם זה היה נכון להוריד את השלט, מה דעתכם??? דבר שני, אמא שלי נראה לי חושדת... היא כל הזמן 'מדמיינת' שאמרתי שיש לי חברה והיא שואלת אותי כל הזמן אם יש לי מישהי ואם אני רוצה שהיא תחפש לי... היא מדברת איתי כאילו בדרך אגב שאיזה הומו רדף אחריה והם מסוכנים ושאני לא יסתובב איתם מחשש ש'יאנסו אותי' או משהו כזה (אני לא יודע מה היא שמעה על הומואים, תאמינו לי) אמרתי לה שהם לא מסוכנים, לא עזר! בזמן האחרון היא התחילה לדבר על שידוכים, מה עושים??? מספרים לה בעצמי או שאני יחכה שמישהו אחר יגיד לה בטעות?

סבבב

New member
לגבי השאלה הראשונה...

אני חושב שעשית נכון. כי אני לא אוהב את העליהום שנוהדים לעשום בציבור שלנו (הדתי-לאומי) על ציבור מסויים, במיוחד כשלא מכירים אותו. מנגד, אני לא אוהב את המצעדים הראוותניים ודומיהם, ובטח ובטח שלא מצעד עולמי כזה בירושלים. אמנם המצעד הוא למען השגת זכויות, אך את הזכויות בתכל'ס משיגים בעבודה פרלנטרית ומשפטית ולא במצעדי גאווה וראווה השנויים במחלוקת... טוב עשית שתלשת, טוב אתה חושב כשאתה לא כל כך אוהב את המצעד. אנחנו באותה דעה...

סבבב

New member
לגבי השאלה השניה...

מי יודע עליך? כמה יודעים עליך? אם אתה עמוק בארון, אז אל תצא ממנו, זה עוד לא הזמן אני מניח... אם כולם מסביב יודעים ורק אמא שלך לא, אז אולי עדיף שהיא תשמע על זה ממך ולא ממישהו אחר... בכל אופן, תהיה חזק...

jam19

New member
נשמה טובה...

קודם כל תודה רבה!!! דבר שני, החברים הקרובים שלי יודעים, זהו... אבל אני בטוח שאמא שלי חושדת. פעם חבר נתן לי נשיקה בלחי ואיזה שכנה חטטנית התקשרה לאמא שלי ואמרה לה שאני מתנשק (!!!) עם בנים. מתנשק??? זו הייתה נשיקה בלחי!!! פעם הלכתי למסיבה רגילה ומישהו התקשר ואמר לאמא שלי שאני הולך למסיבת הומואים... מי זה, אין לי מושג, אני רק מקווה שהוא יקבל את מה שמגיע לו... מה שהזוי זה שאמא שלי מאמינה להם ולא לי... אתה עדיין חושב שכדאי שאני יספר לה ושלא תדע ממישהו אחר? זה יחסוך לי המון!!! בכל מקרה, שוב תודה ענקית... תהיה חזק גם אתה... מייקל.

סבבב

New member
להערכתך...

מה תהיה התגובה שלה אם היא תדע? ואיפה שאר המשפחה בכל הסיפור הזה?

jam19

New member
בעיה...

אולי אחים שלי יקבלו אותי, אולי... אבל אמא שלי זה סיפור אחר... כשהורדתי את הכיפה היא לא דיברה איתי חצי שנה, מה יקרה שהיא תדע? אני אפילו לא רוצה לחשוב על זה.

סבבב

New member
אז לעת עתה...

אל תספר לה... תן בינתיים לזמן לעשות את שלו...

marti3

New member
שידוך

אולי לא ידעת אבל בקהילה שלנו יש גם מוקד לשידוכים. המשודכת אמורה לדעת מראש על נטייתו של המיועד להיות בעלה ואולי היא בעצמה אף בעלת נטייה כזאת. "שידוכים" אלו נועדו בעיקר להשתיק את ההורים, שאינם צריכים לדעת, או לא רצוי שידעו על נטייתו של בנם. חפש במדור לוח ההיכרויות של פורום זה או פרסם מודעה משלך ואולי מכאן תצמח הישועה

jam19

New member
באמת?

מישהו מסתכל בזה באמת? אין מצב שמישהו שלא צריך לראות יראה את זה?

למעלה