שאלה ועוד משהו להראל.......

יוסי®

New member
שאלה ועוד משהו להראל.......

מתי אתה חוזר כבר נהפכה לשאלה בנאלית, ואני מקווה שתחזור מהר!!! האם אתה מתכוון לחזור להתחרות בהדרגה, או ישר "לקפוץ למים הקרים" בשיא הכח..? מה דעץך על לייטון היואיט? האם לדעתך הוא נער פלא שימשיך להיות בצמרת ויגיע לרמתו של סמפראס, או שהוא יעלם באותה המהירות שהוא עלה...? ואם אתה זוכר אותי - קוראים לי יוסי, ושירתתי איתך בצבא בדובר צה"ל כאחראי הלקט, ביחד עם תומר ונועם.....

רפי2002

New member
שירתתם ביחד??

אולי תספר לנו משהו על הראל לוי....

יוסי®

New member
תשמע.......

הוא בהחלט אחד האנשים שאני זוכר הכי לטובה משירותי הצבאי.... ביחידה מלאה "פלצנים", אדם כמו הראל באמת היה לו על מה להשוויץ, נשאר צנוע ונחמד לכולם...... היה כיף לקרוא כל לילה (העבודה שלנו היתה בלילה...) את העיתונים שרק יצאו ולשמוע על עוד הצלחה של הראל, למרות שהוא החל להמריא ונכנס ל-100 הראשונים אחרי שהשתחרר.... אני די סבור שלולא השירות הצבאי הוא היה היום במיקום עוד יותר גבוה, אבל למרות זאת הוא שירת כספורטאי מצטיין ללא שום בעיה, ובאמת היה אדם שהיה כיף לדבר איתו....... את כל הכתבות על הראל היינו בדר"כ שולחים למפקד היחידה (קצין בדרגת תת אלוף....) ...... את השאר נשאיר לו

ליוסי

אני מתכוון לחזור לתחרויות כשאהיה כשיר לגמרי בעוד כחודשיים. לגבי יואיט אני לא מסמפט אך הוא שחקן מצויין, הוא לא ייעלם וישאר בצמרת. זוכר אותך מאחל לך הצלחה בחיים האזרחיים.

רפי2002

New member
אממממ

יש סיבה שאתה לא מסמפט אותו? איזה שחקנים אתה כן מסמפט? ולמה? חוץ מקוורטן כמובן...

לרפי

יואיט אינדיבידואליסט לא חברותי ואני לא היחיד שלא אוהב אותו . עם רב השחקנים בסבב אני בקשרים מצויינים.

קיר קמט

New member
באמת רציתי לשאול

נוצרים באמת קשרים בין השחקנים , בכל זאת , אתם מקסימום משחקים משחק אחד שניים מול השני פעם בחודש ואולי נמצאים ביחד שבועיים בטורנירים... אז איך זה ? ואיך זה להיות שחקן שמדורג כל כך גבוה רק עם בק-הנד ? (לפתע שכחתי מי אמר את זה עלייך)

לקיר קמט

אני נפגש עם השחקנים לא רק על המגרש.נמצאים הרבה ביחד . רק עם בק-הנד אי אפשר להגיע כלכך גבוה.

יוסי®

New member
להראל......

קודם כל איחולי החלמה מהירים, ושתחזור במהירות למגרשים..... החיים האזרחיים נמשכים כבר שנתיים, ד"א
וכמה שאלות - האם דאגת לשמור על כושר מאז שהפסקת להתחרות עקב הפציעה? האם חודשיים הם הערכה מקסימלית או מינימלית לחזרה? (תשמע, אנשים רוצים שתחזור כבר.....) מי לד-ע-ת-ך הוא הטניסאי הטוב בעולם כיום? ואם אתה יכול, תיצור איתי קשר במייל או בטלפון אחרי שהאירוח כאן יסתיים.. מייל - [email protected] טל´ - 052524885

למעלה