שאלה וסיפור...

מאמישלי

New member
שאלה וסיפור...

קניתי לגורית שלנו בת השנה כלוב ענק חדש ( במחיר מעולה של 250 שח") אחרי חיפוש במלא מקומות. לא מתאים לי לפזר שם נסורת זה מלכלך מגעיל ונדבק לגורית. עיתונים לא בא בחשבון כי זה רעיל. הבעיה... איפה היא תעשה צרכים? בנתתים ניסיתי קופסאות קטנות עם חול לחתול אבל מה שקורה היא מזיזה את הקופסא הופכת אותה והבלאגן חוגג. עכשיו עברתי לשיטה שאין שרותים בכלוב היא עושה שם חופשי ואני 4-5 פעמים ביום מרימה עם מגבונים ומנקה. הכלוב נקי תמיד אבל זה ממש שיעבוד. האם יש משהו שאפשר לקנות שנתפס בסורגי הכלוב? או כל רעיון אחר? סיפור - טסתי לברצלונה ויש שם רחוב וכל הרחוב מלא אבל מלא חמוסים למכירה, כלובים מדהימים בגרושים ולפואנטה - יש שם מלא אביזרים שלא ראיתי בחיים שלי. אז קניתי........ קניתי סוג של ערסל שהוא גם בית מבד. למעלה גורית ישנה ואם בא לה פרטיות היא יורדת ונכנסת לחור של הבית שכולו בד רך ונעים. יאללה לכו לחו"ל יש שם דברים מגניבים

Sweet Fantasy

New member
ברוכה הבאה לפורום

נסורת לא פחות רעילה מעיתון. אני ממליצה לקנות לגורית ארז חול שמיועד לחתולים ובו לשים חול לחתולים, הארגז ביחד עם החול יוצר "כלי" כבד ולכן קשה להפיכה, ניתן להזזה אבל בספק אם גורית תוכל להפוך אותו ולבלגן. כמו כן ניתן לחבר את הארגז עם חוטי ברזל לפינה בכלוב. עוד אופציה, אבל היא גם משעבדת לא פחות, היא לפזר בחצי מתחתית הכלוב, חול חתולים, ולאסוף עם כף לחול אחרי העשייה, הבעיה היא שפעם בשבועים תצטרכי להחליף את החול, מה שאומר.. פירוק הכלוב.

מאמישלי

New member
זה רחוב הראמבלס בקטלוניה

לכל אורך הרחוב יש מכירה של בעלי חיים במצב מצויין החל מעכברים, צבי ים והמשך בתרנגולות שרקנים וכו'

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif../images/Emo198.gif הקטע זה שהם גם

רחוקים מלהיות במצב מצויין
[הייתי שם]
אל

מה גודל הכלוב?

נשמח אם תצרפי תמונות של החמוסה שלך...ותספרי קצת עליכן..
מאיפה אתן, כמה זמן יש לך את החמוסה , מעוקרת או לא..מה הסגנון חיים שלה וכו'... ברוכה הבאה

מאמישלי

New member
אז ככה הכלוב בערך

80 סנטימטר אורך 50 סמ רוחב ובערך 50 סנטימר גובה. זה גדול בהשוואה למה שהיה לנו עד כה. גורית היא חמוסה מדהימה, חופשיה בבית במהלך היום כשיש אנשים בבית. משחקת עם הבן שלנו בן ה6, עם החתול שלנו והכלבה. מעולם לא נשכה בחוזקה אף אחד. היא קופצת לאמבטיה כשמתקלחים כי היא מתה על מים. אם קוראים לה היא באה. אוהבת ללקק אותנו. עברה עיקור כי הפחידו אותי ממה שיכול לקרות לה ביחום הראשון ומכיוון שלא רציתי גורים אז עיקרתי. זהו אנחנו מתים עליה היא ממש עוד בן אדם בבית עם אופי ורצונות משלו. היא לא עשתה עד כה שום נזק בבית ונקווה שימשיך כך. אני לא מריחה ממנה ריח אולי בגלל שהאהבה עיוורת............

מה שאני עשיתי בזמנו

תבנית חד פעמית קטנה, את אחת הדפנות הארוכות, קיפלתי פנימה, שמתי בכלוב בצד שהיא עשתה את הצרכים, בתוך התבנית חול חתולים ובכל יום עם כף גדולה, הייתי אוספת את הג'יפה ומוסיפה חול בהתאם, או שרק "מיישרת" את מה שכבר יש (כי הייתי שמה הרבה חול)

למעלה