שאלה ומשו

zeppelin20

New member
שאלה ומשו

למחשבה 1 אם ווטרס נגד כיבוש ונגד צבא למה יש הנחהה מטורפת לקצינים בצהל? 2 מישו יכול להגיד לי על מה מדבר GET EM OUT BY FRIDAY של גנסיס בפוקסטרוט?

תשובה ומשהו

"אם ווטרס נגד כיבוש ונגד צבא למה יש הנחהה מטורפת לקצינים בצהל?" ההנחה היא לכל החיילים ולכל אנשי הקבע, וזה כמובן טוב שגם חיילים ייחשפו לדעות שמאלניות. ומלבד זאת, ווטרס בכלל לא יודע שיש הנחה. "מישו יכול להגיד לי על מה מדבר GET EM OUT BY FRIDAY של גנסיס בפוקסטרוט?" סאטירה על תאוות-בצע של כרישי נדל"ן, המתעללים בדיירים המסכנים שלהם. "תעיפו אותם עד יום שישי" - מהדירה...

zeppelin20

New member
תודה

אני מתאר לעצמי שהוא לא יודע אבל זה לא קשור הוא הורס 600 דונם של שדה בשביל מטרה מסויימת ובמקביל עושה בדיוק להפך ולקצינים יש הנחה גדולה הרבה יותר מלחיילים רגילים

RamiSun

New member
זה ידוע....

שחיילים אוהבים חומוס. וקצינים...בכלל. שמאלנים, הם בכלל אוהבים סושי, מה אכפת להם מחומוס? אה?

RamiSun

New member
אני אוהב פול

פול, קצת טחינה ביצה שמן לימון תבלינים, בלי חומוס. מה זה אומר עלי בעצם? שאני "יס"ניק!!!!

ומשהו בשבילך,אתמול הייתי בקצת

אחרת וראיתי שהגיע אליהם בוקס של שישה דיסקים של מיילס דיוויס,משהו ענק,פיצוץ שנקרא Cellar Door Sessions 1970 עם כל החברה הגדולים:קוריאה,מקלפלין,ג'ארט ועוד. כנס ל-allmusic יש פרטים על הבוקס הזה,גם באתר של קצת אחרת יש פרטים. עוד לא רכשתי את הבוקס אך אני שוקל את העניין ברצינות לאחר שהורדתי בסולסיק ושמעתי.

epitaph

New member
שמועות אומרות שכבר יש לו...

את הקופסא הנ"ל.

תודה על ההפנייה,מכאן אני מבין גם

שהסקירה(אם תיהיה),תיהיה חיובית.פשוט אני שוקל גם לרכוש זאת ורציתי לדעת אם כדאי.

JohnPaul

New member
כמו שכתבתי שם

זה פשוט פיצוץ, שיקול הדעת היחיד הוא כספי. זה מובטח, אתה תהנה מזה, זה כל מה שאפשר לאהוב בפיוז'ן של מיילס ובמנה מרוכזת. מה שיפה בבוקסה במיוחד, הוא שמס' השירים השונים הוא קטן מאוד (ביחס ל-6 דיסקים), אבל שום ביצוע של אותו שיר לא יהיה דומה. רוב הסטים נפתחים עם הקטע Directions, ובחמישי והשישי מתארח מקלפלין. נראה אם אצליח לכתוב על זה סקירה... אין הרבה בוקסות שאפשר לכתוב עליהן משהו מיוחד, אבל אשקול ברצינות.

Mr Mustard

New member
אני אוהב סושי של ילדים- בלי דגים

מה זה אומר על השמאלנות שלי? שים לב שאני מאוד מאוד אוהב אורז, אבל אני מפחד מנחשים, זה משפיע? נ.ב. אני לובש חולצה אדומה.

למעלה