שאלה+וידוי

שאלה+וידוי../images/Emo39.gif

זכור לי בתור ילדה קטנה שאחד מהכיתה שלי תמיד הביא לבי"ס לחם עם מרגרינה ועל זה שוקולד!!! כל כך נגעלתי מזה כל פעם! מישהו שמע על השילוב הזה? מישהו כאן אוכל את זה בעצמו? מעולם לא טעמתי, זה יותר מדיי דוחה אותי בשביל לנסות אפילו... דבר שני, אם כבר עסקנו בשוקולד, ועליו הפורום בעצם רק שתדעו ש... אבל בשקט בשקט ואל תספרו לאף אחד ש.. לא אכלתי שוקולד כבר בערך שנתיים וחצי. כן. זה נכון. בדיוק מה ששמעתם. ואני מתכוונת שלא אכלתי לא עוגת שוקולד לא ממרח שוקולד לא מעדני שוקולד לא שוקולד מוצק לא שוקו לשתייה לא גלידת שוקולד לא קורנפלקס שוקולד לא ארטיק שוקולד לא ופל שוקולד לא מוס שוקולד לא מילקשייק שוקולד לא סירופ שוקולד לא פצפוצי שוקולד לא עוגיות שוקולד לא ליקר שוקולד וכן הלאה.... שום דבר שקשור באיזשהו אופן לשוקולד!!!! ממש כך!! ואני לא מגזימה. בשיא הרצינות.... (וגם לא שום מאכל מתוק אחר חוץ מפירות שהם מתוקים, שאגב אני מתה על פירות...זה אחד הדברים היותר טעימים שיש) ולא, אני לא אלרגית לחלב, אני אפילו מאוד אוהבת שוקולד, קינוחים ושאר מתוקים אך פשוט לא מרשה לעצמי. אפילו אם אוכל 1 גרם של שוקולד יהיו לי מייד נקיפות מצפון נוראיות. ולא, אני לא שמנה. אני גם לא בדיאטה. פשוט כך... למה? בעיניי התשובה בשכל...בתת מודע... סורי, אם העקתי עליכם, היה לי צורך לפרוק מידע זה מהלב ולספר למישהו:)) ויש לכם פורום נהדר...
כל הכבוד...

meital G

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לחם מרגרינה ושוקלד? האמת? לעולם לא נתקלתי :) שנתיים וחצי ללא שוקולד? האמת נשמע בלתי אפשרי. מה שכן הרשימה שדפקתת פה והעובדה שציינת כל כך הרבה מוצרי שוקולד, מרמזת לנו שזה מעסיק אותך הרבה. ואני שואלת, למה שלא תוותרי לעצמך? לאיזה שוקולד את הכי מתגעגעת? תני לך. בשבילי :). ולא הבנתי, נקיפות מצפון איומות? שכל? תת מודע? את יכולה להסביר לי? למה את מונעת ממך את אחד הדברים היותר מתוקים בחיים המרים? בנימה אופטימית זאת, לילה טוב לכולם
חלומות פזפזים :).

הרשימה נועדה

להעצים ולהדגיש את העובדה שלא נגעתי בכלום כלום כלום שקשור לשוקולד, ולהביא לכם כמה שיותר דוגמאות שתבינו את גודל העניין. נכון, זה העסיק אותי כשכתבתי את ההודעה מן הסתם אבל זה לא מעסיק אותי כל הזמן, בכלל לא.

דן צ

New member
לחם עם שוקולד ומרגרינה?

מעדן , כשהייתי ילד אהבתי את השילוב הזה במיוחד היום שיש את המזולה.

../images/Emo26.gif חשיפה מהקייטנה+סטיות

למי שמכיר אותי מפורום אחר, יודע בטח, שלעיתים אני פורקת טראומות מן העבר
וסיפור שהיה כך היה: הייתי בערך בת 6 והייתי בקייטנה באיזור השרון. כל יום היינו מחכים לשוקו והלחמניה עם השוקולד (כל כך מיתולוגי ותמיד הכי פשוט וטעים
) יום אחד, בשעה שכולם מסתערים על הלחמניה, אנחות וצעקות נשמעו מכל הסוכות מחמת הגועל וההפתעה- ה"קייטרינג של הקייטנה החליט לגוון, (כך נאמר), ושם מרגרינה (ממש בלו בנד כחול-צהוב-דוחה) יחד עם השוקולד"... אם תשאלו אותי- סתם נסיון לדלל את השוקולד. מסקנה- ממש לא אצלי בלחמניה. אצלי רק שוקולד עם חמאת בוטנים/גבינה/ריבה ועוד, אבל ממש, אבל ממש ממש לא עם מרגרינה! סופ"ש מתוק

meital G

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo31.gif

האמת? מזעזע. והטראומה מובנת :) לדעתי האישית הלחמניה צריכה לבוא ריקה.. עם השוקו.. אין יותר *יותר* מזה.....

Lady of Buffdom

New member
כל הכבוד!

הלוואי שאני הייתי מסוגלת לא לאכול שוקולד במשך שנתיים וחצי... בעצם, איזה שנתיים וחצי... שבוע!

למעלה