שאלה וחצי.

Ophel McNeil

New member
שאלה וחצי. ../images/Emo13.gif

מה הקשר בין אמא של סאקורה לאמא של טומויו? הן בנות דודות?...
אני יודעת שלסדרה יש ארבע עונות. עכשיו, השאלה שלי - הסדרה מתפרסת על שנתיים? כלומר, העונה הראשונה לוקחת שנה (כיתה ד', או שמה רק סוף כיתה ד'?), ושלוש העונות הבאות מתרחשות לאורך כל כיתה ה'?
איך העונות מתחלקות? כלומר, אני יודעת שהעונה השניה מתחילה עם שיר פתיחה שונה. אבל אין לי מושג מה ההבדל בין העונה השניה, לשלישית, לרביעית... איזה פרק מסיים כל עונה?
יש עוד דברים שנלווים לסדרה, כגון דוידים ואובות? אוקי, אז זה יצא בסוף ארבע שאלות, אבל אתם תסלחו לי.

תשובות ותיקונים ../images/Emo185.gif

נראה לי שכן...מזמן לא ראיתי,אבל אני חושב.
לסדרה יש 3 עונות! לא 4!,ואין לי מושג לגבי התשובה...אני רק יודע שהעונה הראשונה כולה הייתה כיתה ד'.
גם זה אין לי מושג.
מה זה דוידים? ואובות?.

h p g i r l

New member
עונה ומתקנת../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

הן בנות דודות... שלוש עונות, הראשונה בכיתתה ד' והשתיים האחרות על ה' ככה... גם בין העונה השנייה לשלישית יש שיר פתיחה חדש (והאמת שין לכל העונות גם שירי סיום) אבל אין אותו בעיברית ואין לי כוח להסביר למה... אבל העונה השלישית היא מהיום שהגיע אריאול... לידיעתי אין אובות...

Ophel McNeil

New member
תודה + שאלה נוספת. ../images/Emo3.gif

אז מה ההבדל בין העונה השניה לראשונה? שיר הפתיחה? או שאני מבלבלת הכל?...

Ophel McNeil

New member
המשך להודעה:

כי אני זוכרת שאריאול הגיע ביום הראשון של כיתה ה'. X:

Houndour

New member
הוא לא ../images/Emo12.gif ../images/Emo79.gif

הוא הגיע בתחילת הסמסטר שאחרי החופשה

Houndour

New member
גם ../images/Emo79.gif

וגם העובדה שבעונה השניה היא בכתה ה'

Houndour

New member
ענו כמעט על הכל ../images/Emo13.gif ../images/Emo79.gif

העונה הראשונה מסתיימת בפרק בו היא לוכדת את פיירי השניה מסתיימת עם פסק הדין הסופי השלישית מסתיימת בסוף הסדרה ^^ יש 4 סרטונים קצרים שנלווים לסדרה. אחד מהם על קרו וסופי שרבים על קציצת בשר (כמה לא חמוד) ועוד שלושה הם "יומני וידאו" של טומויו
. בנוסף, יש גם שני סרטים. אין אובות ^^

Leemon

New member
מה השמות של הסרטונים האלה?

איך אפשר להשיג אותם?

crush on you

New member
תשובה לשאלה...../images/Emo35.gif

אני חושבת שהן בנות דודות אבל גם חברות מאוד טובות. אמא של טומויו שונאת את פוג'יטאקה
בגלל שהוא גנב לה את החברה או הבת-דודה ז"א שהם התאהבו ואמא של סאקורה היתה איתו רוב זמן.
פוג'יטאקה- האבא של סאקורה שם מוזר לא? אז זהו מקוה שהשבתי לך על השאלה שלך (בעקיפין)

למעלה