שאלה והתלבטות

מצב
הנושא נעול.

ירדן61

New member
שאלה והתלבטות

שאלה והתלבטות
זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ואשמח לשמוע דעות של מי שמתמצאת או התלבטה אם אותה שאלה. אני מטופלת של משיח ועשיתי את מסלול קייב פעם ראשונה לפני כמה חודשים. נסיון שלא הצליח לצערי (הריון שלא התפתח). פניתי אליו כדי לנסות שוב והסתבר לי בפגישה איתו שנכון לעכשיו, בחצי שנה / שנה הקרובים אין נסיעות לקייב (נסיעה אחרונה ביולי). במקום, תהייה שוב את האפשרות של יבוא עוברים טריים באינקובטור. אני מתלבטת האם ללכת על האפשרות הזו או להחליף מסלול. אין לי הרבה חשק להחליף מסלול כי הוא רופא טוב ואני סומכת עליו. מצד שני אם אני כבר מוציאה כל כך הרבה כסף אולי עדיף ללכת על האפשרות האופטימלית. לא ברור לי מה מידת ההבדל בין שתי האופציות מבחינת סיכויי ההריון. כששאלתי את משיח הוא לא נתן לי תשובה ברורה. האם למישהי היה נסיון בהתלבטות הזאת ?

ayoosh

New member
קדום כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

שאלה והתלבטות
זאת פעם ראשונה שאני כותבת בפורום ואשמח לשמוע דעות של מי שמתמצאת או התלבטה אם אותה שאלה. אני מטופלת של משיח ועשיתי את מסלול קייב פעם ראשונה לפני כמה חודשים. נסיון שלא הצליח לצערי (הריון שלא התפתח). פניתי אליו כדי לנסות שוב והסתבר לי בפגישה איתו שנכון לעכשיו, בחצי שנה / שנה הקרובים אין נסיעות לקייב (נסיעה אחרונה ביולי). במקום, תהייה שוב את האפשרות של יבוא עוברים טריים באינקובטור. אני מתלבטת האם ללכת על האפשרות הזו או להחליף מסלול. אין לי הרבה חשק להחליף מסלול כי הוא רופא טוב ואני סומכת עליו. מצד שני אם אני כבר מוציאה כל כך הרבה כסף אולי עדיף ללכת על האפשרות האופטימלית. לא ברור לי מה מידת ההבדל בין שתי האופציות מבחינת סיכויי ההריון. כששאלתי את משיח הוא לא נתן לי תשובה ברורה. האם למישהי היה נסיון בהתלבטות הזאת ?
קדום כל ברוכה הבאה
ו

לגבי ההבדל בין טריים ובין האינקובטור של קייב- מדובר על שיטה שהיא למיטב ידיעתי ייחודית למסלול זה, ואני לא חושבת שיש נתונים אובייקטיביים לגבי ההבדל (אם יש ) באחוזי ההצלחה בינם ובין טריים (אם תקבלי מידע אחר- נשמח לשמוע). אני בהחלט מבינה את הקושי להחליף מסלול- הייתי מנסה לקבל קצת יותר מידע בעניין, וגם להבין למה אין נסיעות לקייב (או שמא יש נסיעות, אבל אין בהם מקום כרגע?). את צריכה להחליט בעצם מה הכי חשוב לך (ואני מבינה שאת בעצם מתלבטת) טריים, אם מסלול ורופא מוכר ומהימן מבחינתך... המון

אני הבנתי שמשיח קצת התעייף. הוא כבר

קדום כל ברוכה הבאה
ו

לגבי ההבדל בין טריים ובין האינקובטור של קייב- מדובר על שיטה שהיא למיטב ידיעתי ייחודית למסלול זה, ואני לא חושבת שיש נתונים אובייקטיביים לגבי ההבדל (אם יש ) באחוזי ההצלחה בינם ובין טריים (אם תקבלי מידע אחר- נשמח לשמוע). אני בהחלט מבינה את הקושי להחליף מסלול- הייתי מנסה לקבל קצת יותר מידע בעניין, וגם להבין למה אין נסיעות לקייב (או שמא יש נסיעות, אבל אין בהם מקום כרגע?). את צריכה להחליט בעצם מה הכי חשוב לך (ואני מבינה שאת בעצם מתלבטת) טריים, אם מסלול ורופא מוכר ומהימן מבחינתך... המון
אני הבנתי שמשיח קצת התעייף. הוא כבר
מספר שנים רץ על הקו קייב בן גוריון, וללא לאות, 7 ימים בשבוע מתעסק בענין, כנראה שיש צורך מצדו גם לאזור כוחות. בכל אופן כדאי אולי לשקול מעבר למסלולים אחרים, המומלצים בפורום, ולא לחכות חצי שנה.

ירדן ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שאלה והתלבטות
ירדן ברוכה הבאה

ראשית אני מאחלת לך בהצלחה בכל דרך שתיבחרי. השאלה שלי מה הוא המחיר ?ולמה שנה אין נסיעות לקייב?

סנשיין61

New member
ירדן שלום וברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שאלה והתלבטות
ירדן שלום וברוכה הבאה

לי הביאו את העוברים הטריים מקייב ולמזלי זה הצליח ואני בהריון אני מבינה את ההתלבטות שלך,נכון שעדיף להביא את הרחם לעובר אך יש הצלחות גם עם הבאת עוברים לארץ. כשהציעו לי להביא טריים במקום לנסוע מייד הסכמתי הציעו לי כי לא היה מקום בנסיעה ולא רציתי לחכות כ-יותר מחודשיים אז הסכמתי, ואני מאוד שמחה על כך..... אני יודעת שהם (באסותא) עדכנו את המחירים עכשיו, אז צריך לבדוק איתם שוב,לי זה לא היה יותר זול ואף יותר יקר... אך חסכתי מעצמי את הנסיעה לקייב וחזרה שאותי באופן אישי התישה... אני יודעת שאני שמחה על המסלול הזה כי זה הצליח לי אולי הייתי מדברת אחרת אילו הטיפול חלילה לא היה מצליח.... בהצלחה בכל מסלול שתבחרי...

נגהנס

New member
אחוזי ההצלחה בהחזרה בחו"ל גבוהים

שאלה והתלבטות
יותר מאשר ביבוא עוברים טריים באינקובטור.כך אמר לי בעבר רופא ממסלול קייב(לא פרופ' משיח), אם כי הרופא לא פירט מה ההבדל באחוזי ההצלחה.אולי בגלל זה משיח לא נתן לך תשובה ברורה, כי גם הוא סבור כך?מאחר ואני שוקלת ברצינות מסלול זה אשמח אם תעדכני מדוע אין נסיעות בחצי שנה הקרובה?

ירדן61

New member
תודה על התשובות

יותר מאשר ביבוא עוברים טריים באינקובטור.כך אמר לי בעבר רופא ממסלול קייב(לא פרופ' משיח), אם כי הרופא לא פירט מה ההבדל באחוזי ההצלחה.אולי בגלל זה משיח לא נתן לך תשובה ברורה, כי גם הוא סבור כך?מאחר ואני שוקלת ברצינות מסלול זה אשמח אם תעדכני מדוע אין נסיעות בחצי שנה הקרובה?
תודה על התשובות
תודה על התשובות ועל ההתיחסות. לגבי הסיבה להפסקת הנסיעות לחצי השנה הקרובה - הבנתי מתוך השיחה עם משיח שזה שילוב גם של התעייפות (שלו.. של הצוות המלווה..) וגם חשש מהתנכלות איזו שהיא (כנראה של השלטונות שם) עם הרגשה שיותר בטוח לעשות הפסקה לזמן מסויים. הוא לא פירט מעבר לזה. אני הבנתי ממנו שמדובר בהפסקת הנסיעות לקייב של כל הרופאים (עם קבוצות הנשים) ולא רק שלו (עם קבוצת הנשים שנמצאות בטיפולו), אבל אני לא בטוחה במאה אחוז בזה. ולגבי המחיר, המקרה שלי לא ממש מייצג כי מדובר בסבב שני של נסיונות שיש עליו הנחה מסויימת. אז במקרה של סבב שני של נסיונות, וכשמדובר בעוברים טריים המגיעים באינקובטור וללא נסיעה לקייב המחיר הוא 4000$.

SIGAL40

New member
ירדן

שאלה והתלבטות
ירדן
לפי דעתי חשוב לברר עם הרופא מה הסיכויים בטריים לעומת מוקפאים. נכון שיש והיו הריונות ממוקפאים, אך מכיוון שמדובר בטיפול שעולה המון כסף, עדיף "ללכת על הטוב ביותר". אם הסיכויים בטריים לא בהרבה יותר ממוקפאים-אולי כדאי לך לשקול ללכת על המוקפאים. בכל מה שתבחרי - שיהיה לך בהצלחה

אדוינה

New member
../images/Emo140.gifברוכה הבאה ירדן!

שאלה והתלבטות
ברוכה הבאה ירדן!
קשה לייעץ במקרה הזה. מצד אחד ,יש לאסותא הצלחות מהעוברים האלה ,אך אין סטטסטיקה רישמית. מאידך ידוע שלטריים אחוזי הצלחה יותר גבוהים ממוקפאים. אני אישית מאמינה שהגורמים של רחם ורירית תקינים + מזל+ החזרה טובה ,הם הגורמים הקריטיים להצלחת הטיפול. רק את יכולה לעשות את החשבון שלך. שיהיה בהצלחה!

tuttifrutti

New member
לירדן: גם אני במצבך, עם רופא אחר רק

ברוכה הבאה ירדן!
קשה לייעץ במקרה הזה. מצד אחד ,יש לאסותא הצלחות מהעוברים האלה ,אך אין סטטסטיקה רישמית. מאידך ידוע שלטריים אחוזי הצלחה יותר גבוהים ממוקפאים. אני אישית מאמינה שהגורמים של רחם ורירית תקינים + מזל+ החזרה טובה ,הם הגורמים הקריטיים להצלחת הטיפול. רק את יכולה לעשות את החשבון שלך. שיהיה בהצלחה!
אני לא מבינה? אין נסיעות בכלל לאוקראינה??? דיברתי עם קלריסה לפני שבועיים, שאלתי מי נוסע ומתי, היא אמרה שמשיח בתחילת יולי, אין נסיעות באוגוסט בגלל חופשה מרוכזת בבי"ח בקייב, ושפרופ' דור נוסע בספטמבר. זה לא נכון??? גם אני נסעתי בחורף, ואני מעוניינת כמוך לנסוע שוב. דיברת עם קלריסה?

ירדן61

New member
לגבי הנסיעות לקייב

אני לא מבינה? אין נסיעות בכלל לאוקראינה??? דיברתי עם קלריסה לפני שבועיים, שאלתי מי נוסע ומתי, היא אמרה שמשיח בתחילת יולי, אין נסיעות באוגוסט בגלל חופשה מרוכזת בבי"ח בקייב, ושפרופ' דור נוסע בספטמבר. זה לא נכון??? גם אני נסעתי בחורף, ואני מעוניינת כמוך לנסוע שוב. דיברת עם קלריסה?
לגבי הנסיעות לקייב
אכן משיח נוסע באמצע יולי. לגבי ההפסקה הוא אמר לי שמדובר בנסיעות מאחרי יולי ואילך. בכל אופן אחרי מה שכתבת דיברתי עכשיו עם קלריסה והיא אמרה שעד כמה שידוע לה פרט לכמה נשים בודדות שנוסעות עם פרופ דור הנסיעות אכן מפסיקות אחרי חודש יולי. אם את יודעת משהו אחר אשמח לשמוע

מידע חדש

לגבי הנסיעות לקייב
אכן משיח נוסע באמצע יולי. לגבי ההפסקה הוא אמר לי שמדובר בנסיעות מאחרי יולי ואילך. בכל אופן אחרי מה שכתבת דיברתי עכשיו עם קלריסה והיא אמרה שעד כמה שידוע לה פרט לכמה נשים בודדות שנוסעות עם פרופ דור הנסיעות אכן מפסיקות אחרי חודש יולי. אם את יודעת משהו אחר אשמח לשמוע
מידע חדש
שלום בנות, כרגע צלצל הרופא שלי הציע לי מסלול קייב עוד חודש וחצי חודשיים. כן, יש נסיעות. כמו כן אמר שזה 5,500 $ ללא טיסות ומלון, ומספר עוברים יפה. אם מצליחים יופי! אם לא אפשר קפואים או לנסוע שוב ב 1700$ לקבלת טריים. מה את אורמת על זה? יקר או סביר? האם יש החזרים כלשהם? אשמח לכל מידע. אני בהתלבטות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה