שאלה וגם בקשה

Shaolin Kid

New member
שאלה וגם בקשה

שאלה וגם בקשה מישהו יודע ואם יש לו תמונות של מגישי הרדיו של קול ישראל אני מתכוון למגישי החדשות בעיקר: מלאכי חזקייה,עדי רבן,ודן קנר ועוד כמה? למישהו יש תמונה שלהם אף פעם לא ראיתי איך הם נראים! בקשה אומנם מוזרה אבל חופשי...

ובכן... ../images/Emo132.gif

רוב הקריינים והשדרנים היום מעדיפים שלא לחשוף את עצמם. אני יודע בוודאות שמלאכי חזקיה אפילו נזהר מחשיפה שכזאת. הוא מעדיף שאנשים לא יזהו אותו ע"פ פרצופו, אלא ע"פ קולו וניסיונו. דן כנר, לעומתו, כן מוכן להחשף והוא מופיע לפעמים בתוכניות טלוויזיה ובטקסים שונים. אני אעלה להודעה זאת תמונה שלו מ"שישי בגאון". התוכנית של יהורם גאון בערוץ הראשון, בה הוא השתתף לפני מס' חודשים.

Shaolin Kid

New member
זה דיי מוזר שלא יודעים איך הם נראים

אגב יש להם חיקויים דיי טובים כמו למשל של נדב אבוקסיס שעושה חיקוי של עדי רבן וכמו אלי פיניש מהמצמד אלי ומריאנו שעושה חיקוי של דן כנר אגב באמת יש לדן כנר תוכנית "תפוחים בדבש" לפי החיוקי של אלי פיניש או שזה סתם המצאה של אלי פיניש על מנת לחקות אותו?

דן כנר מגיש...

כבר שנים רבות, את התוכנית "מתוק מאז", שהיא הספין אוף של "צפיחית בדבש" המיתולוגית שהוא הגיש לפני שנים רבות. גם אני אוהב את החיקוי של נדב אבוקסיס...

גם מנחם פרי

גם מנחם פרי מופיע פעמים אחדות בטלוויזיה ופעם נדמה לי בפרסומת של הלוטו נעם אבירם גם חשף את עצמו

DorDassa

New member
עכשיו שאני חושב על זה...

באמת יהיה מעניין לראות את מלאכי חזקייה, איזה קול יש לו. אולי בין ההכי ואולי ההכי מתאים לקריין חדשות. קול חזק, מובן, וגם דיבור רהוט ביותר. ת'אמת שאני יכול ללכת לבקר באולפן של קול ישראל, סבא שלי בעבר שידר שם תכנית. לפני ממש הרבה זמן, אני ישאל אותו מה שם התכנית הייתה, ואולי מישהו יכיר אותה P:

נעם אבירם

גם עשה פעם פרומו של העונה החדשה של ערוץ 3 בזמנו, והוא הציג את התוכניות בקולו ובפרצופו. אגב, זה מה שהזכיר לי שהפרצוף שלו מוכר לי מתוכנית הבוקר הראשונה בארץ עם רוני יובל ואיתו וגם את הקדם ארוויזיון הם הגישו יחד כמדומני.. גיל קומר לעומת זאת לא נצפה מזה זמן רב בתמונות וכו'.. יהיה מעניין לראות אותו היום.

maanu

New member
לגבי פרי,אין בעיה למצוא שלל תמונות

באתר הקריינות שלו...

Evyatar613

New member
מנחם פרי

גם הנחה כמובן את התוכנית "פיצוחים" בעבר, יחד עם שוש עטרי, גם היא בגימל היום.

Evyatar613

New member
מהכירות עם חלקם...

אני מניח שתהיה לך הפתעה די גדולה כשתראה את רובם. בטלויזיה יש בד"כ קשר בין מראה מרשים לבין קול, ברדיו, צפויות הפתעות רבות... :) .

למעלה