שאלה... וברצינות ! !

שאלה... וברצינות ! !

אני 4 שנים גרוש וגר וחי לבד... בעיקר באמת, מתוך בחירה אישית וכורח נסיבות... אבל לאחרונה שואל את עצמי אם באמת יש דבר כזה שנקרא פרק ב' אדיוט..לא?

Snarc

New member
אכן אידיוט...

הרי כולם כבר יודעים שלאחר גרושין החיים מסתימים...אם היתי חיב לנחש, היתי אומר שבעצם אתה כבר מת, רק שאדיוט מדי לשים לב....

dganit32

New member
../images/Emo4.gif

ועוד טוענים בפורום ההוא.. שאני מריחה אנשים...

r e d head

New member
אהמממממ......

מכיוון שאתה קורא לעצמך אידיוט, וסיימת גם כן במילה אידיוט, קשה לי להתייחס ברצינות. היות ושאלת אני עונה, מה אכפת לי זה בחינם. פרק ב' בראשית פרק ב א וַיְכֻלּוּ הַשָּׁמַיִם וְהָאָרֶץ, וְכָל-צְבָאָם. ב וַיְכַל אֱלֹהִים בַּיּוֹם הַשְּׁבִיעִי, מְלַאכְתּוֹ אֲשֶׁר עָשָׂה; וַיִּשְׁבֹּת בַּיּוֹם הַשְּׁבִיעִי, מִכָּל-מְלַאכְתּוֹ אֲשֶׁר עָשָׂה. ג וַיְבָרֶךְ אֱלֹהִים אֶת-יוֹם הַשְּׁבִיעִי, וַיְקַדֵּשׁ אֹתוֹ: כִּי בוֹ שָׁבַת מִכָּל-מְלַאכְתּוֹ, אֲשֶׁר-בָּרָא אֱלֹהִים לַעֲשׂוֹת. {פ} ד אֵלֶּה תוֹלְדוֹת הַשָּׁמַיִם וְהָאָרֶץ, בְּהִבָּרְאָם: בְּיוֹם, עֲשׂוֹת יְהוָה אֱלֹהִים--אֶרֶץ וְשָׁמָיִם. ה וְכֹל שִׂיחַ הַשָּׂדֶה, טֶרֶם יִהְיֶה בָאָרֶץ, וְכָל-עֵשֶׂב הַשָּׂדֶה, טֶרֶם יִצְמָח: כִּי לֹא הִמְטִיר יְהוָה אֱלֹהִים, עַל-הָאָרֶץ, וְאָדָם אַיִן, לַעֲבֹד אֶת-הָאֲדָמָה. ו וְאֵד, יַעֲלֶה מִן-הָאָרֶץ, וְהִשְׁקָה, אֶת-כָּל-פְּנֵי הָאֲדָמָה. ז וַיִּיצֶר יְהוָה אֱלֹהִים אֶת-הָאָדָם, עָפָר מִן-הָאֲדָמָה, וַיִּפַּח בְּאַפָּיו, נִשְׁמַת חַיִּים; וַיְהִי הָאָדָם, לְנֶפֶשׁ חַיָּה. ח וַיִּטַּע יְהוָה אֱלֹהִים, גַּן-בְּעֵדֶן--מִקֶּדֶם; וַיָּשֶׂם שָׁם, אֶת-הָאָדָם אֲשֶׁר יָצָר. ט וַיַּצְמַח יְהוָה אֱלֹהִים, מִן-הָאֲדָמָה, כָּל-עֵץ נֶחְמָד לְמַרְאֶה, וְטוֹב לְמַאֲכָל--וְעֵץ הַחַיִּים, בְּתוֹךְ הַגָּן, וְעֵץ, הַדַּעַת טוֹב וָרָע. י וְנָהָר יֹצֵא מֵעֵדֶן, לְהַשְׁקוֹת אֶת-הַגָּן; וּמִשָּׁם, יִפָּרֵד, וְהָיָה, לְאַרְבָּעָה רָאשִׁים. יא שֵׁם הָאֶחָד, פִּישׁוֹן--הוּא הַסֹּבֵב, אֵת כָּל-אֶרֶץ הַחֲוִילָה, אֲשֶׁר-שָׁם, הַזָּהָב. יב וּזְהַב הָאָרֶץ הַהִוא, טוֹב; שָׁם הַבְּדֹלַח, וְאֶבֶן הַשֹּׁהַם. יג וְשֵׁם-הַנָּהָר הַשֵּׁנִי, גִּיחוֹן--הוּא הַסּוֹבֵב, אֵת כָּל-אֶרֶץ כּוּשׁ. יד וְשֵׁם הַנָּהָר הַשְּׁלִישִׁי חִדֶּקֶל, הוּא הַהֹלֵךְ קִדְמַת אַשּׁוּר; וְהַנָּהָר הָרְבִיעִי, הוּא פְרָת. טו וַיִּקַּח יְהוָה אֱלֹהִים, אֶת-הָאָדָם; וַיַּנִּחֵהוּ בְגַן-עֵדֶן, לְעָבְדָהּ וּלְשָׁמְרָהּ. טז וַיְצַו יְהוָה אֱלֹהִים, עַל-הָאָדָם לֵאמֹר: מִכֹּל עֵץ-הַגָּן, אָכֹל תֹּאכֵל. יז וּמֵעֵץ, הַדַּעַת טוֹב וָרָע--לֹא תֹאכַל, מִמֶּנּוּ: כִּי, בְּיוֹם אֲכָלְךָ מִמֶּנּוּ--מוֹת תָּמוּת. יח וַיֹּאמֶר יְהוָה אֱלֹהִים, לֹא-טוֹב הֱיוֹת הָאָדָם לְבַדּוֹ; אֶעֱשֶׂה-לּוֹ עֵזֶר, כְּנֶגְדּוֹ. יט וַיִּצֶר יְהוָה אֱלֹהִים מִן-הָאֲדָמָה, כָּל-חַיַּת הַשָּׂדֶה וְאֵת כָּל-עוֹף הַשָּׁמַיִם, וַיָּבֵא אֶל-הָאָדָם, לִרְאוֹת מַה-יִּקְרָא-לוֹ; וְכֹל אֲשֶׁר יִקְרָא-לוֹ הָאָדָם נֶפֶשׁ חַיָּה, הוּא שְׁמוֹ. כ וַיִּקְרָא הָאָדָם שֵׁמוֹת, לְכָל-הַבְּהֵמָה וּלְעוֹף הַשָּׁמַיִם, וּלְכֹל, חַיַּת הַשָּׂדֶה; וּלְאָדָם, לֹא-מָצָא עֵזֶר כְּנֶגְדּוֹ. כא וַיַּפֵּל יְהוָה אֱלֹהִים תַּרְדֵּמָה עַל-הָאָדָם, וַיִּישָׁן; וַיִּקַּח, אַחַת מִצַּלְעֹתָיו, וַיִּסְגֹּר בָּשָׂר, תַּחְתֶּנָּה. כב וַיִּבֶן יְהוָה אֱלֹהִים אֶת-הַצֵּלָע אֲשֶׁר-לָקַח מִן-הָאָדָם, לְאִשָּׁה; וַיְבִאֶהָ, אֶל-הָאָדָם. כג וַיֹּאמֶר, הָאָדָם, זֹאת הַפַּעַם עֶצֶם מֵעֲצָמַי, וּבָשָׂר מִבְּשָׂרִי; לְזֹאת יִקָּרֵא אִשָּׁה, כִּי מֵאִישׁ לֻקְחָה-זֹּאת. כד עַל-כֵּן, יַעֲזָב-אִישׁ, אֶת-אָבִיו, וְאֶת-אִמּוֹ; וְדָבַק בְּאִשְׁתּוֹ, וְהָיוּ לְבָשָׂר אֶחָד. כה וַיִּהְיוּ שְׁנֵיהֶם עֲרוּמִּים, הָאָדָם וְאִשְׁתּוֹ; וְלֹא, יִתְבֹּשָׁשׁוּ. הבנת את זה ברוך???... השקעתי וגם ניקדתי.....סתאם.......

רד.. יש לי שאלה ???

אומנם רק אתמול מצאתי את האומץ לכתוב... אבל עוקבת אחרי הכתבות.. דיי הרבה.. קראתי את הסיפור שלך.. אני כמעט בטוחה שהוא היה שלך.. על עניין הטבעת
זה היה אמיתי או מתיחה לכבוד אחד באפריל??? (סקרנות)

r e d head

New member
זה לא היה מתיחה...

זה היה שטויות....כיאה לאחד באפריל. הבסיס של הסיפור אמיתי.
נדמה לי שכתבתי בסוף....

ראש אדום....ראש כבד...מה שלא....

1. חלש בתנ"ך תמיד הייתי..וכל פעם שהיה שעור תנ"ך היו שולחים אותי החוצה כי למורה לא היו תשובות בשבילי..... 2. להודות על הכמות.....? 3. אהבתי את הפתיחה והסיום. 4. תודה על ההתייחסות בכל אופן! "לא בושה לא לדעת....בושה למות טפש" פתגם סיני יש להם יציאות לסינים האלה לפעמים.....

r e d head

New member
לאידיוט מקסים....אין בעד מה...ו...

במקרה בראשית פרק ב'....כי שאלת אם יש פרק ב'. ושם, בפרק ב', קצת מצחיק, לא שאני מאמינה, אבל כתוב, אחרי שאלוהים סידר את כל העולם, היה חסר דבר אחד....כי לא טוב האדם לבדו והוא נתן לו עזר כנגדו. אז גם לאמצע היה מוטו. טבע האדם שאנו לא יכולים להתכחש לו הוא זוגיות. פרק א של זוגיות, פרק ב'.....

אין לי זמן להכנס ולקרוא.....

בימים האחרונים קצת עמוס לי כך שאני עונה רק להודעות שאפשר לענות עליהן על רגל אחת.... מבטיחה להתייחס לשאר כשאתפנה... לא חושבת שפייר לענות על רגל אחת לחלק נכבד מההודעות כאן.... עוד אשוב....

לפושפושית אחרונה אולי....

פוש תקשיבי.. הייתי ממשיך לשוחח איתך...רק שהציטטה של השיר בהודעותייך.. מוציאה אותי מדעתי. אני ממש לא סובל את זה... צר לי.. שום דבר אישי ואל תעלבי..לא מתכוון לפגוע. ביי

למעלה